Luxman PD284 με κεφαλή Goldring G1012

Reaction score
2
Πωλείται ή ανταλλάσεται το εν λόγω πικαπ όπως το πήρα πριν λίγο καιρό από το φίλο zinonmirto. To δίνω γιατί τελικά το πείραμα δείχνει να πέτυχε και ήδη περιμένω το επόμενο από μέρα σε μέρα...δεν έχω χώρο για 2 πικαπ στο "rack".:105: Είναι κομπλέ ετοιμοπόλεμο να παίξει..καθαρό,γυαλισμένο,ρυθμισμένο και με καπάκι. Ψιλοθολό από τα χρόνια του αλλά προσωπικά αν και είμαι ολίγον ψείρας δεν με πείραξε γιατί ο ήχος ήταν που με κέντρισε.

Θα πω μια τιμή 100ευρώ για αρχή και βλέπουμε.
Ανταλλάσετε με δίσκους βυνιλίου, δίσκο εξωτερικό...

Καλή χρονιά σε όλουςςςςςςςςςςςςςς:107:

Reaction score
2
Απάντηση: Luxman PD284 με κεφαλή Goldring G1012

Ξέχασα να αναφέρω οτι τα καλώδια είναι αλλαγμένα με monster cable και η βελόνα αλλάγμενη το καλοκαίρι.Η κεφαλή πήρα και ρώτησα την εδω αντιπροσωπία και μου είπαν οτι αξίζει-ζε τα διπλάσια από όσο δίνω το πικαπ. Ελπίζω να μην παρανοήσαν και σας το μεταφέρω λαθεμένα.

υ.γ : Δε μπόρεσα να κάνω τροποποίηση του θέματος μου και να τα προσθέσω.Αν μπορεί κάποιος mod. θα ήταν καλύτερα.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.017

Πολύ καλό πικαπάκι , το είχα παλιά , και το εδωσα οταν πήρα το sl.
Πολύ καλό.

Reaction score
2

Καλησπέρα..μόλις μπήκα σπίτι. Φίλε nakaratz θα σου στείλω τα στοιχεία μου με pm.
Επειδή αυτά που μου κάνουν δε μαρέσει να τα κάνω σε άλλους και μιλάω με ανοιχτά χαρτιά, προηγείται άλλο μέλος από εχθές. Σε 2 ώρες επιστρέφει από τη δουλειά όπως μου είπε στο τηλέφωνο πριν λίγη ώρα και θα μου απαντήσει.
Μπορείς να μου τηλεφωνήσεις φυσικά όποτε θέλεις.

Είναι η πρώτη μου πώληση σε φόρουμ και δε θέλω παρεξηγήσεις.

Reaction score
2

To πικάπ κρατήθηκε για το μέλος nkaratz για το λόγο οτι έρχεται άμεσα να το παραλάβει δικό του άτομο χέρι με χέρι.
Αν για τον οποιοδήποτε λόγο κάτι δεν πάει καλά.
Αυστηρή προταιρεότητα έχει το άλλο μέλος που επικοινώνησε μαζί μου νωρίτερα αλλά θα έπρεπε να γίνει από Δευτέρα η αποστολή με κτελ κλπ.

Reaction score
72

Και τι προτεραιότητα ακριβώς είχα αφού δόθηκε ;

Reaction score
2

Όπως σου έγραψα και προσωπικά άμεσα...συγνώμη και έχεις δίκιο.Δεν έλεγξα το email περίμενα pm ή καλύτερα τηλέφωνο.Λόγω και της ημέρας δεν μπορούσα να είμαι στο pc συνέχεια.Καταλαβαίνω ότι ολα αυτά είναι δικαιολογίες.Αυτα που κατηγορούσα σε άλλους το έκανα και εγώ. Το άλλο μέλος τηλεφώνησε στο ενδιάμεσο και έστειλε άτομο να το παραλάβει από το χώρο μου σήμερα το βράδυ. Ομολογώ οτι προτίμησα να πάρω τα χρήματα στο χέρι,να δούνε το πικαπ και να το ακούσουνε και εν τέλει να αποφύγω πακετάρισμα,κτελ κλπ. Συγνώμη και πάλι.....

Reaction score
2

Μετά από τον απαραίτητο οπτικοακουστικό έλεγχο το πικ απ έφυγε για tour στη Θράκη και μετά θα πάει στον νεο του ιδιοκτήτη στην Κατερίνη.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.108
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo