Mετασχηματιστής 3KW

Reaction score
10
Τυλιγμένος στο χέρι από γνωστό μου στη Siemens, με τα καλύτερα υλικά και τεχνογνωσία, βάρος περίπου 40κιλά.

450Ε

Reaction score
10
Ιδανικός για απομόνωση των συσκευών σας από τα παράσιτα του δικτύου, προστασία αλλά και για DIY κατασκευές.

Όποιος είναι έξυπνος τον αγοράζει, όποιος θέλει μπορεί να πληρώσει τετραχίλιαρο σε χαιεντάδικη εταιρία. Γιατί τέτοιο κόστος θα είχε στην αγορά.

Thanks.

Reaction score
10
Έχει πρίζα για να μπει στο τοίχο και από την άλλη βγάζει θηλυκό schuko ώστε να φύγει ένα καλώδιο ρεύματος κατευθείαν για το πολύμπριζό σας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ηχητική βελτίωση σε όλους τους τομείς, δεν συγκρίνεται με παρόμοιες συσκευές της αγοράς ούτε σε κόστος και φυσικά είναι πολύ πάνω και σε απόδοση χωρίς να προκαλεί κανένα από τα συνήθη προβλήματα παρόμοιων συσκευών (μικρο/μακροδυναμικά κτλ).

Reaction score
10
Μετακομίζω και έχω φροντίσει για ειδική εγκατάσταση στο καινούργιο σπίτι (από το μηδέν) οπότε δεν θα μου χρειαστεί.

Επίσης να πω, πως προστατεύει κιόλας (κεραυνούς κτλ) μιας και δεν μπορεί ποτέ να δώσει παραπάνω από 240V νομίζω.

Το μέλος geopolitis μπορεί να σας επιβεβαιώσει τις εξαιρετικές επιπτώσεις που έχει στον ήχο μιας και έχει τον ίδιο. Pure ρεύμα - τόσο απλά. Σταματήστε να αλλάζετε καλώδια και ασχοληθείτε με το ρεύμα σας λίγο.

Να τονίσω ότι καλό είναι να είναι μακριά από παιδιά, γατιά κτλ γιατί δεν θέλει και πολύ να πιάσει ανθρώπινο χέρι τον πυρήνα ή αλλιώς να μπει σε κάποιο κουτί!

Ο φίλος έφτιαξε περίπου 5 κομμάτια τα οποία εξαφανίστηκαν. Τα πήραμε σε τιμή κόστους μιας και δεν το ενδιέφερε να βγάλει χρήματα. Του πήρε περισσότερο από ένα μήνα ανά τεμάχιο για να τα φτιάξει.

Στην αγορά κάτι τέτοιο το υπολογίζω περίπου στα 4000Ε.

edit: To απόγευμα θα ποστάρω και photo.

Reaction score
29.653
Απάντηση: Mετασχηματιστής 3KW

Για ρίξε φωτό , να δω.Τι πυρήνα εχει? el είναι?τι σύρμα φοράει?
Ξέρω σε ζάλισα, αλλά με ενδιαφέρει , γιατί εδω που είμαι εγω η τάση παίζει απο 198 εως και 278 , αλλά και πολύ βιομηχανικό παράσιτο .

Reaction score
10
Λοιπόν τον ζύγισα και είναι 20.3 κιλά ακριβώς. :126:

Γιάννη μου είναι δύσκολο να βρω αυτές τις πληροφορίες, αλλά φυσικά μπορείς να τον δεις από κοντά, μετρήσεις κτλ κτλ

Και οι photo που υποσχέθηκα:

Eπαναλαμβάνω, εκτός από την προστασία που παρέχει, βελτιώνει και πολύ τον ήχο. Το πιο value for money tweak που έχω αγοράσει. :126:

Εννοείται ότι είναι απαραίτητη η δοκιμή πριν την αγορά, έρχεστε το παίρνετε το ακούτε με την ησυχία σας και αν σας κάνει το κρατάτε.

Reaction score
56

Τυλιγμένος στο χέρι από γνωστό μου στη Siemens, με τα καλύτερα υλικά και τεχνογνωσία, βάρος περίπου 40κιλά.

450Ε
γνωριζεις αν εχει να κανει με τα Hz του ρευματος?τοτε θα με ενδιεφεραι παρα πολυ.αν θελεις στειλε κινητο να σε παρω.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.301

450Ε
γνωριζεις αν εχει να κανει με τα Hz του ρευματος?τοτε θα με ενδιεφεραι παρα πολυ.αν θελεις στειλε κινητο να σε παρω.
ένας σκέτος αυτο-μετασχηματιστής δε μπορεί να αλλάξει - σταθεροποιήσει ούτε τη συχνότητα του δικτύου, ούτε την τάση. Αν δηλαδή παίρνει στο πρωτεύον 45Hz και 190 VAC, και στο δευτερεύον το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ θα βγάζει (45Hz και 190 VAC). :126:

Επίσης μεσιέ liakatik, ξαναδές το βάρος του μετασχηματιστή, διότο στο 1ο ποστ του diabolical (που έχεις κάνει quote στο ποστ σου) ήταν "περίπου 40 κιλά", αλλά στο 8ο ποστ βγήκαν τα μισά.:137:

Reaction score
3.571

Η ισχύς παραμένει η ίδια, ή μήπως άλλαξε με την μείωση του βάρους ;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm