MA ........HONG KONG ???

Reaction score
8
Μόλις σήμερα έφυγε ο ενισχυτακώς (onkyo tx- sr608)μου για το Hong Kong αφού τελικά μετά από πολλούς πειραματισμούς αποφανθεί ότι έχει πρόβλημα. (δεν έβρισκε εύκολα σήμα και κατά την ακρόαση η εικόνα έκανε χιόνια πολλά και διάφορα τέτοια περίεργα!!!1) το ερώτημα είναι γιατί το μαγαζί (simply electronics.de) που το πείρα δεν το φτιάχνει στην αντιπροσωπεία εκεί στην Ευρώπη αλλά προς έκπληξη μου, to courier που το παρέλαβεμου είπε ότι πάει κατευθείαν hong kong !ελπίζω τουλάχιστο να αντικατασταθεί και όχι να επισκευαστή…..

Reaction score
30.056
Απάντηση: MA ........HONG KONG ???

Γιατί δεν υπάρχει κέντρο εξουσιοδοτημένο , να επισκευάζει αυτά τα μηχανήματα , είναι απλό.
Μην περιμένεις το ,μηχάνημά σου να επισκευαστεί on site. κάτι τέτοιο πλέον δεν υπάρχει.
Ποτέ δεν υπήρξε,. Το μόνο που κάνουν είναι redirecting . Aρα πρόσεχε.

Reaction score
8

Συγνώμη για να καταλάβω ….εκεί δεν υπάρχει αντιπροσωπεία όπως εδώ στην Ελλάδα? και όταν λες redirecting τι εννοείς με αυτό? Θα έχω θέμα ότι δε θα φτιαχτεί καλά η κάτι Άλο ?

Reaction score
1

Πιασ' τ' αυγό και κούρευτο Νάσο, μη μπλέξεις είναι το θέμα...γι' αυτό άμα πεθαίνουν τα πετάω :116: και δεν αγοράζω ακριβά μηχανήματα...

Reaction score
8

Εγώ σκάφτομαι ότι πιθανών η έδρα της onkyo είναι το χονκ κονκ και το στέλνουν κατευθείαν εκεί. Τώρα από εκεί και πέρα πιστεύω να μι βγω ζημιωμένος από όλη αυτή την υπόθεση… .εδώ που ρώτησα μου είπαν ότι μάλω ν φταίει η πλακέτα των HDMI KAI ΤΟ κόστος ίταν 350 ε!!!!400 των είχα πάρει! εδώ Ελλάδα πωλείτε 750-700!!!! Αν του έχει τύχει καπαοιανού κάτι ανάλογο ας πει!

Reaction score
6

Απ'όσο ξέρω η έδρα της simplyelectronics είναι κάπου στο hong kong γι'αυτό και στέλνουν τον ενισχυτή σου εκεί. Το συγκεκριμένο διαδικτυακό κατάστημα αν δεν κάνω λάθος έχει εκεί την έδρα του και έχει και κάποιο παράρτημα στην Ευρώπη (Αγγλία) το οποίο είναι περισσότερο για να γλυτώνουν τους δασμούς οι πελάτες του αλλά και για ψυχολογικούς λόγους.
Το είχα κοιτάξει παλιότερα λόγω του ότι είχε πολύ καλές τιμές σε κάποια προϊόντα αλλά ψάχνοντας λίγο βρήκα ότι υπήρχαν αρκετοί δυσαρεστημένοι πελάτες (προϊόντα που δεν ήρθαν ποτέ, τηλέφωνα που δεν απαντούσαν) οπότε το απέρριψα. Γενικά θέλει προσοχή από πιο online κατάστημα αγοράζεις.
Ελπίζω πάντως να πάνε όλα καλά με τον ενισχυτή σου!

Reaction score
8

Εκ πρώτης φαίνεται να είναι από τα ποιο διαδομένα μαγαζιά και φερέγγυα που υπάρχουν ..για να δούμε τι θα γίνει τελικά. Πάντος μέχρι στιγμής φαίνονται πολύ εξυπηρετικοί …

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.879

Νάσο, φαντάζομαι ότι ο ενισχυτής είναι στην εγγύηση. Πόσα χρόνια εγγύηση σου έδωσε το συγκεκριμένο κατάστημα? Τα έξοδα αποστολής για την επισκευή του ποιόν βαρύνουν?

Reaction score
8

Είναι στην εγγύηση του ενός έτους (Χριστούγεννα τον πείρα) και μεταφορικά δε με χρέωσαν όταν ήρθαν και τον πήραν από το σπίτι. ούτε μου ανέφεραν κάτι τέτοιο .

Reaction score
8

Λοιπόν παιδιά επαναφέρω το θέμα μου και χρειάζομαι τωρα την βοήθεια σας.. μου στείλανε επιτελούς email ότι τελικά έχει πρόβλημα ο ενισχυτής και ότι μπορώ να επιλέξω η να επισκευαστή η να ζητήσω κάποιο άλλο μοντέλο να πάρω ,αν βρω ας πούμε κάτι ποιο ακριβό να συμπληρώσω και να το πάρω…. Το ερώτημα είναι το εξής… έχω καταλήξει σε τρεις…
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/98/405/VSX-1021/index.html
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/98/405/VSX-921/index.html
http://www.fullhd.gr/home-cinema/-av/6741-onkyo-tx-nr609-.html
για τον onkyo φοβάμαι η αλήθεια είναι, μην ξανά μου βγει ελαττωματικός ,αλλά βλέπω ότι φοράι τσιπάκι Qdeo της Marvel, και κάπου διάβασα για up scaling 4k .τωρα για τους pioneer μου αρέσει ο 921 … απλά δε ξέρω αν είναι να δώσω κάτι παραπάνω να πάρω τον 1021.. η χρήση που των θέλω είναι 15% μουσική 25% ps3 και 60% ταινίες…

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

H διαφορά των 921 και 1021 είναι κάποιες παραπάνω hdmi συνδέσεις.

Reaction score
8

Και καλά έχει τόση διαφορά στην τιμή? Γιατί αν κάνη κάτι την διαφορά είναι να να έχει δεύτερο hdmi out .kai ο 1021 αυτό δεν το έχει από ότι έχω διαβάσει

Reaction score
8

Οπότε έχουμε και λέμε ….έχουμε μια διαφωρά τηα τάξεις των 170 ε που μας κάνουν τα 2 hdmi παραπάνω . αρα ….δια του 2 =85 ε!μαλιστα…85 ε το κάθε hdmi…

Reaction score
8

Από ότι βλέπω τα pioneer έχουν πολλά καλούδια τα οποία δεν με ενδιαφέρουν εντελώς όμως ……καλή εικόνα και η ήχο να έχουν πάνω από όλα …οπότε καταλήγω σε 2 επιλογες…920 η 609?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

To μεγαλο (μπαμπα -που ελεγε και ο γιος του αρτεμη)
huge iz beautifull

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.675
Members
38.590
Νεότερο μέλος
DJCHRISTIANO13