MAGNAT MONITOR 2000

Reaction score
198
Καλημερα! τι αποψη εχετε για τα "εν τιτλο ηχεια"?Τα εχω βρει σε καλη τιμη και ψηνομαι.. εχω ακουσει μονο το μικρο ηχειο της σειρας monitor το 800αρι συγκεκριμενα, και εχει καλο μπασακι!
Ακουω κυριως ελληνικη μουσικη...
(ΕΧΩ ΤΑ Β&W683 τα οποια πουλαω) ειμαι απολυτα οικανοποιημενος τα παιζω με εναν denon avr1610..
απλα ειμαι του μπασου, γι αυτο και θελω τη γνωμη σας, που πιθανοτερο θα εχετε καλητερη αποψη λογο του οτι δεν πολυ ασχολουμε. Ευχαριστω!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: MAGNAT MONITOR 2000

φιλε μου, τα 2000 δεν εχουν καμια σχεση σαν ηχεια με τα 683. και τα 683 εχουν τρομερο μπασσο αλλα θελουν πολυ ποιοτικα ενισχυτικα για να το βγαλουν. Στην κατηγορια των 683 αν θες υπαρχουν κι αυτα http://www.skroutz.gr/s/342327/Energy-Acoustic-Aelite-3.html που πραγματικα εχουν χαμηλο αλλα παλι με την προυποθεση του στιβαρου ενισχυτη

Reaction score
198

το ξερω οτι ο ενυσχιτης που εχω μπορει να ειναι λιγος για τα 683... αλλα δυστοιχως η τσεπη.. καταλαβενεις!!
Οποτε με τον υπαρχοντα ενισχυτη denon avr1610 πιστευεις οτι τα magnat monitor 2000(340ευρο) αξιζουν ή να μην τα σκεφτομαι?.. πντα σε περιπτωση που καταφερω και πουλησω τα 683

I

iason

Guest

Εάν είσαι λάτρης του χαμηλού (μπάσου)και δέν μπορείς να ξοδεύψεις πολλά χρήματα τότε η απάντηση είναι Quadral platinum m4 .Προσωπική μου άποψη.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

το ξερω οτι ο ενυσχιτης που εχω μπορει να ειναι λιγος για τα 683... αλλα δυστοιχως η τσεπη.. καταλαβενεις!!
Οποτε με τον υπαρχοντα ενισχυτη denon avr1610 πιστευεις οτι τα magnat monitor 2000(340ευρο) αξιζουν ή να μην τα σκεφτομαι?.. πντα σε περιπτωση που καταφερω και πουλησω τα 683
Τα 2000 ειναι προσανατολισμενα στη δυναμη κ οχι στη ποιοτητα και σε αυτο το κομματι η διαφορα με τα 683 ειναι τεραστια. Αν προτιθεσαι να κανεις αυτη την παραχωρηση ολα καλα. Ο ενισχυτης σου δεν ξερω εαν ειναι ικανος να κανει αυτο που θες ακομα και με τα 2000. Αν δεν δυνασαι οικονομικα αυτη τη στιγμη καλυτερα να περιμενεις και να μην υποβιβασεις τον ηχο του συστηματος σου με ενα χειροτερο ηχειο, αλλα να κανεις υπομονη μεχρι να μπορεσεις να πας σε καποιο τελικο ενισχυτη για τα 683 ωστε να παρεις το μεγιστο απο αυτα τα καλα ηχεια.

Reaction score
198

Αν δεν δυνασαι οικονομικα αυτη τη στιγμη καλυτερα να περιμενεις και να μην υποβιβασεις τον ηχο του συστηματος σου με ενα χειροτερο ηχειο, αλλα να κανεις υπομονη μεχρι να μπορεσεις να πας σε καποιο τελικο ενισχυτη για τα 683 ωστε να παρεις το μεγιστο απο αυτα τα καλα ηχεια.
Για να ειμαι ειληκρινης αυτο σκεφτομαι παρολο που πουλαω-πουλαγα(ουτε εγω δεν ξερω τι θελω) τα 683... ευχαριστω για την συμβουλη και μαλλον θα σε ακουσω! ασε που ειχα δωσει και 1400 για να τα αποκτησω και ειναι κριμα να τα δωσω για 600-700 ευρω...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis