Magnepan 3.7

Reaction score
1.831
Απάντηση: Re: Magnepan 3.7

Όχι τα 12, λάθος μου, τα SMG που πήρες. Άργησα να πάρω απόφαση.
δηλαδή περίμενες ας ούμε τα 1.4 να είναι φτηνότερα των smga????

αδιάβαστο σε βρίσκω!

Αν δω τίποτα να κυκλοφορεί θα σε ενημερώσω καταλλήλως! :139:

Reaction score
11.750
Όχι, αλλά δεν είχα διαβάσει καλά την αγγελία... ας πρόσεχα. Τα 12 (από άλλη αγγελία) ήθελα αλλά ένας γνωστός μου που τα είχε μου είπε ότι δεν έχουν πρίμα, οπότε μέχρι να συζητήσω μαζί του και τα λοιπά, είχαν πουληθεί και εκείνα.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
καλα, 100 ευρω διαφορα ηταν το ενα ζευγαρι απ τ αλλο, αν ηταν αυτο το προβλημα ας μου λεγες κ μου τα δινες οποτε ειχες, σιγα.
ΤΕλος παντων , παντως αυτα τα ρημαδια θελουν απλα πολυ, δεν ειναι για τα μικρα μας σπιτια.
Αερινα ομως!

Reaction score
1.831
Απάντηση: Re: Magnepan 3.7

Όχι, αλλά δεν είχα διαβάσει καλά την αγγελία... ας πρόσεχα. Τα 12 (από άλλη αγγελία) ήθελα αλλά ένας γνωστός μου που τα είχε μου είπε ότι δεν έχουν πρίμα, οπότε μέχρι να συζητήσω μαζί του και τα λοιπά, είχαν πουληθεί και εκείνα.
δεν έχουν πρίμα τα μάγκνεπαν???? :137:

με τι τα έπαιζε????

Το quasi ribbon της μαγκ είναι από τις πιο χαρισματικές μονάδες ever!

στο 1.6 παίζει από 500 κύκλους μέχρι 20 κιλοχέρτζια, σαν να ακους μονόδρομο ένα πράμα!

Ω μαη γκαντ! :139:

Reaction score
1.831
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Magnepan 3.7

(με λάμπες...:131:) Δεν ξέρω βέβαια και την απόκριση συχνότητας των αυτιών του.
τα 12ρια τα είχα ακούσει στους Αφους Τσακιρίδη με τις παλιές Ηλέκτρες με τις EL34 και ήταν από τα πιο πλήρη ακούσματα που έχω κάνει σε magnepan και...γενικώς....

Και μιλάμε για πρίμα...τρελλά πρίμα...μαλακά, εκτεταμένα μέχρι τον Ύψιστο...

μήπως έφταιγε το πολύμπριζο?

Reaction score
11.750
Δεν ξέρω λεπτομέρειες, και εμένα μου άρεσαν και στο περίπτερο των Αφων Τσακιρίδη σε κάποια έκθεση (περίπου 1998-2002) και στο σπίτι του φίλου μου με λαμπάτους (δεν έχω ιδέα ποιους) αλλά κακώς τοποθετημένα.

Reaction score
3.967
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Magnepan 3.7

τα 12ρια τα είχα ακούσει στους Αφους Τσακιρίδη με τις παλιές Ηλέκτρες με τις EL34 και ήταν από τα πιο πλήρη ακούσματα που έχω κάνει σε magnepan και...γενικώς....

Και μιλάμε για πρίμα...τρελλά πρίμα...μαλακά, εκτεταμένα μέχρι τον Ύψιστο...

μήπως έφταιγε το πολύμπριζο?
Σε κείνη την έκθεση τα άκουσα παρέα με κάποιον κατασκευαστή ο οποίος είχε πουλήσει τα δικά του (ίδια) Μάγκι διότι ποτέ δεν κατάφερε να "πάρει" το αποτέλεσμα που ήθελε..

Γελώντας μου είπε ότι πρώτη φορά τα άκουσε να κελαηδάνε έτσι!!

Ήταν όμορφη στιγμή!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef