argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.881
http://hcc.techradar.com/blogs/team...-fully-featured-slimline-av-receiver-13-05-11
εξυπνη λυση για το σαλονι
εξυπνη λυση για το σαλονι
Οι ενισχυτες δεν ειναι ΒRay:114:Πολύ όμορφος και μινιμάλ...συγγνώμη αλλά πως τα κατάφερε η Marantz και τους έφτιαξε έτσι λεπτούς και δεν φτιάχνουν και οι υπόλοιποι ; Πρέπει οπωσδήποτε οι ενισχυτές να μοιάζουν με γκουμούτσες ;
Δεν είναι μπλού σωστά ! Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να είναι τεράστιοι και ασήκωτοι, ας βγάζουν και μοντέλα για εμάς που δεν θέλουμε Video συνδέσεις, ιντερνέτ και άλλες τέτοιες λοβιτούρες και μας αρέσει η απλότητα...η τεχνολογία τους δίνει την δυνατότητα.Πολύ μου αρέσει αυτός ο Marantz αν βγεί και σε μαύρο και έχει και καλή τιμούλα με βλέπω να τον παίρνω...Οι ενισχυτες δεν ειναι ΒRay:114:
Λεπτα τσιγαρα καπνιζεις:118::116:
Αυτό είναι combo δεν είναι ενισχυτής...και δεν μ' αρέσουν τα Harman ρε γμτ :108:To θες λεπτό και μικρό MadPax?
Eτοιμος
...και δεν μ' αρέσουν τα Harman ρε γμτ :108:
Δεν ξέρω αλλά κάτι με ξένιζε επάνω τους, όταν είχα αλλάξει τον παλιό Pioneer με τον καινούριο πέρυσι το Νοέμβριο, είχα δεί και ένα Harman αλλά κάτι δεν μου άρεσε, κάτι με χαλούσε, δεν ξέρω...είναι καμιά φορά αμα δεν σου κάτσει κάτι στο μάτι...:111:
Ίσως ο μοναδικός στο κόσμο που δεν του αρέσουν!:136:
ε τοτε εισαι χαλιεντας κ δε το ξερεις :114:Δεν ξέρω αλλά κάτι με ξένιζε επάνω τους, όταν είχα αλλάξει τον παλιό Pioneer με τον καινούριο πέρυσι το Νοέμβριο, είχα δεί και ένα Harman αλλά κάτι δεν μου άρεσε, κάτι με χαλούσε, δεν ξέρω...είναι καμιά φορά αμα δεν σου κάτσει κάτι στο μάτι...
Τι χρυσαφί ρε χαμένε? σαμπανιζέ η σαμπανί λέγεται!!!Τι black βρε.
Μάραντζ μόνο χρυσαφί!!
Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που πάει συχνά στο super market.Μέχρι και το χρώμα της σαμπάνιας ξέρει πως λέγεται:405:Τι χρυσαφί ρε χαμένε? σαμπανιζέ η σαμπανί λέγεται!!!
Τρομάρα σου.:116:
Γιάννη, άστους να λένε.... Όλοι οι άντρες εδώ στο avsite μαζεύτηκαν. Και εγώ έχω καθιερώσει κάθε Σάββατο να πηγαίνω με την κόρη μου super market από τότε που ήταν μωρό, και το διασκεδάζουμε πάντα.Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που πάει συχνά στο super market.Μέχρι και το χρώμα της σαμπάνιας ξέρει πως λέγεται:405: