Marantz sr4003 ή Yamaha rxv663;;

Reaction score
46
Ιδού η απορία.

Σε όποιον και να καταλήξω, θα δώσει από το preout στα κεντρικά ηχεία μέσω ενός rotel rb-980bx τελικό. Προφανώς θέλω ηχητικά να ταιριάζει όσο γίνεται. Από πλευράς ευκολιών πάνω κάτω στα ίδια είναι αν και ο yamaha έχει μερικά φορμάτ παραπάνω που δεν έχει ο marantz.... τιμή έχουν αντίστοιχη.
Ο marantz είναι πιο όμορφος είναι η αλήθεια...αλλά σημασία έχει κυρίως ο ήχος. Τί προτείνετε;

Θα πάω να τους ακούσω δίπλα δίπλα σε μεγάλη αλυσίδα με συσκευές, αλλά δεν θα μπορώ να τους ακούσω σε σύγκριση με τα δικά μου μηχανήματα....

Εσείς τί προτείνετε;

Ευχαριστώ
Σ.

Reaction score
6
Το μερικά format παραπάνω είναι το DTS Master Audio και Dolby True HD.

Χμμμ...

Από μετατροπή αναλογικών σημάτων σε ψηφιακά πως πάνε;

Reaction score
46
Δεν έχω ιδέα!!! Βέβαια, μάλλον δεν θα χρειαστώ να μετατρέψω από αναλογικό σε ψηφιακό, μια και οι πηγές θα είναι είτε το pioneer dvd player, ή υπολογιστής.

Τελικά πήγα και τα άκουσα. Είχα μαζί 2 δίσκους που τους ξέρω καλά, και ένα DVD με ταινία με μπόλικα μπαμ-μπουμ...
Μουσικά (όσο μπόρεσα να καταλάβω στον χώρο που τα άκουσα) πιο κοντά σε αυτά που μου αρέσουν είναι το Yamaha.
Όταν μάλιστα άκουσα και το DVD, "έκλεισα" στον Γιαμαχα.

Προκύπτουν όμως 2-3 θεματάκια.....

Τον 661 που είναι 100 ευρώ φτηνότερος, τον 663 που έχει HD, ή έναν εξακάναλο τελικό RB-976 με γεφυρωμένο το ένα ζευγάρι για να οδηγεί το κεντρικό χωρίς καθόλου ενισχυτή AV?
Ο 976 έχει ποντεσιόμετρα για κάθε ζεύγος καναλιών, και το πιονέρ (παϊονήρ :138:) έχει εξόδους line-out για κάθε κανάλι...

---:)136:εννοείται πως θα πρέπει να σηκώνομαι να ρυθμίζω τις εντάσεις για όλα τα κανάλια και δεν θα έχω έτοιμα σεταπ που έχουν όλοι οι ενισχυτές AV :121: ).

Και η απορία: Ο μετατροπέας D/A στον yamaha είναι καλύτερος από του pioneer?!?!?!?!?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87