MH-DIFFUSION - VZX PRO 3.2II

Reaction score
0
Καλησπερα σας..Θα ηθελα τη βοηθεια σας στην επιλογη ηχειων που θελω να κανω..Εχω τον ενισχυτη MH-DIFFUSION - VZX PRO 3.2II ο οποιος βγαζει 2*900w στα 8 ohm και 2*1350w στα 4ohm...Θελω να βαλω ενα woofer και ενα ηχειο κανονικο...Πως πρεπει να επιλεξω τα ηχεια γιατι μεχρι στιγμης δεν εχω βρει κανενα ηχειο που να βγαζει πανω απο 300 watt στα 8 ohm...Μηπως μπορειτε να μου προτεινεται καποια συγκεκριμενα???? Θελω τα ηχεια να μπορουν να βγαλουν ολη τη δυναμη του ενισχυτη...Και ειναι και 30 τετραγωνικα το σπιτι και θα γινεται της π......ας....

Reaction score
0
Απάντηση: MH-DIFFUSION - VZX PRO 3.2II

Θελω να εχει την ιδια ισχυ που εχει και στο Ρομεο..!!!
Μπουζουκια θα τη κανω τη γκαρσονιερα......

Reaction score
15

Θελω να εχει την ιδια ισχυ που εχει και στο Ρομεο..!!!
Μπουζουκια θα τη κανω τη γκαρσονιερα......

αυτά λέγονται Quad esl 63 αλλά βγαίνουν μόνο σε μεταχειρισμένα...

καλές ακροάσεις φίλε

:111:

Reaction score
1
Καλωστον!

Σόρυ κιόλας, τους γείτονες τους ρώτησες?

Έχεις συνειδητοποιήσει για τι ένταση μιλάς? Συναυλία θα κάνεις?
Εγώ με 120w αν ανεβάσω πάνω απο την μέση το ποτενσιόμετρο αρχίζουν και τρέμουν όλα. Για να μιλήσεις στον δίπλα σου, πρέπει να του φωνάξεις στο αυτί. Εσύ θές ακόμα περισσότερο?

Κατα τα άλλα ας σε βοηθήσουν οι πιο έμπειροι. Απλά η γνώμη μου είναι πως είσαι σε λάθος δρόμο.

Reaction score
0

Ξερω ,ειμαι λιγο σε λαθος δρομο αλλα τον ενισχυτη τον εχω παρει ηδη .....Ειναι να μην εχεις τη τρελα μεσα σου...Απ οτι ειδα ομως ρε παιδια βγαινουν παρα πολυ ακριβα τα ηχεια που θελει...1600 ευρω??????? Αν ειναι δυνατον...Υπολογιζω κατω απ το 700αρι να πανε τα ηχεια

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.356
Καλησπέρα Θοδωρή.
Αρχίζοντας να σου πώ ότι δεν έχω καταλάΒει τι ακριΒώς θες να κάνεις.
Θες να συνδέσεις 2 ηχεία και 1 σαμπ (σωστό για να ακους στερεοφωνικά)ή 1 ηχείο και ένα σαμπ(λαθος γιατί ακούς μονοφωνικά)?
Συνεχίζοντας πρέπει να σου πώ ότι ο ενισχυτής που έχεις είναι τελικός ενισχυτής(δλδ δεν έχει ρύθμιση έντασης και επιλογέα πηγών)Τα ρυθμιστικά που έχει μπροστά μπορούν αν χρησιμοποιηθούν ώς ρυθμιστικά για την ένταση αν και δεν είναι αυτός ο Βασικός σκοπός τους.
Οπότε χρειάζεσαι ένα προενισχυτή ή έναν μίκτη για να ελέγχεις σωστά και ευκολά την ένταση.
Ο ενισχυτής σου παίρνει 1 ζευγος κανονικών ηχείων ή 1 ή 2 σαμπ. Όχι και ηχεία και σαμπ.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.661
Members
38.357
Νεότερο μέλος
PTin