- Reaction score
- 69
Πωλείται το πλατώ του τίτλου σε πολύ καλή κατάσταση.
Είναι με AC μοτέρ και εξωτερικό τροφοδοτικό.
Το καπάκι είναι σε άψογο.
Δίνεται με τον βραχίονα REGA RB250.
Το αλουμινένιο plate του πλατώ έχει rega cut αλλά επειδή το έχω μετατρέψει και για LINN cut εναλλακτικά μπορεί να δωθεί με βραχίονα AUDIOQUEST PT9 που είναι για LINN CUT
ή με ZETA JUNIOR έναν σπάνιο βραχίονα πρακτικά καινούριο made in japan.
Μαζί θα δωθεί δώρο μια κεφαλή Denon DL-160 με λίγο στραβό cantilever από μια απροσεξία αλλά παίζει κανονικά χωρίς να καταλαβαίνω διαφορά όταν τη συγκρίνω με μια ολοκαίνουρια που έχω.
ΤΙΜΗ 600€
Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη δεκτή ακρόαση στο χώρο μου.
Μπορεί να αποσταλεί μετά απο κατάθεση σε λογαριασμό και χρέωση μεταφορικών και συσκευασίας στον αγοραστή αν και λόγω μεγάλου βάρους προτιμώ να το παραλάβει κάποιος από το χώρο μου.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή και επιπλέον φωτό θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου
είτε με πμ είτε στο 6936597575
Είναι με AC μοτέρ και εξωτερικό τροφοδοτικό.
Το καπάκι είναι σε άψογο.
Δίνεται με τον βραχίονα REGA RB250.
Το αλουμινένιο plate του πλατώ έχει rega cut αλλά επειδή το έχω μετατρέψει και για LINN cut εναλλακτικά μπορεί να δωθεί με βραχίονα AUDIOQUEST PT9 που είναι για LINN CUT
ή με ZETA JUNIOR έναν σπάνιο βραχίονα πρακτικά καινούριο made in japan.
Μαζί θα δωθεί δώρο μια κεφαλή Denon DL-160 με λίγο στραβό cantilever από μια απροσεξία αλλά παίζει κανονικά χωρίς να καταλαβαίνω διαφορά όταν τη συγκρίνω με μια ολοκαίνουρια που έχω.
ΤΙΜΗ 600€
Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη δεκτή ακρόαση στο χώρο μου.
Μπορεί να αποσταλεί μετά απο κατάθεση σε λογαριασμό και χρέωση μεταφορικών και συσκευασίας στον αγοραστή αν και λόγω μεγάλου βάρους προτιμώ να το παραλάβει κάποιος από το χώρο μου.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή και επιπλέον φωτό θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου
είτε με πμ είτε στο 6936597575
Attachments
-
465,6 KB Προβολές: 0
-
402,7 KB Προβολές: 0
-
312,2 KB Προβολές: 0
-
371 KB Προβολές: 0
-
366,4 KB Προβολές: 3