MONIKA

Reaction score
0
δεν την ξέρω την κοπέλα και δε θέλω σε καμιά περίπτωση να θεωρηθεί διαφήμιση.
αλλά ρίξτε μια ματιά εδώ
http://www.myspace.com/monikarides
και ακούστε το μέλλον της ελληνικής μουσικής. την κοπέλα την άκουσα για πρώτη φορά πρίν νομίζω τρία χρόνια και έμεινα άναυδος απο το ταλέντο της.
Το Over The Hill είναι ίσως μια απο τις καλύτερες μπαλάντες που έχω ακούσει ποτέ.
Απλά τέλεια....

Reaction score
16.302
Ο Δημητρης Ντοκ. εχει παρουσιασει τη δουλεια της στο Κλαμπ σε μια "νοστιμη", συντομη αλλα περιεκτικη αναφορα....που αρκει για να εξαψει την περιεργεια πρωταρχικα....να λειτουργησει σαν ορεκτικο...Κι ετσι την "γνωρισα" κι εγω...Απο περιεργεια....Το δολωμα "δουλεψε"...

Εχει γινει ενας πολυ αγαπημενος δισκος το-- Αvatar --τους τελευταιους μηνες...

Ακουω ευχαριστα ολους τους τιτλους....αλλα το - Το No Avail μ εχει κερδισει με το πρωτο ακουσμα.

Μόνικα Χριστοδούλου ,καλως ηρθες!

1.Your Favorite
2. Bloody Sth
3. Are You Coming With Us?
4. Babe
5. Pretend
6. Obsession
7. To No Avail
8. Excuse My Friends
9. Over The Hill
10. Avatar
11. I'm Not Young In My Youth
12. Misery Loves Company
13. Fraud

...στην ουσία το album δεν χρειάζεται καμία τέτοια βαρύγδουπη δήλωση για να σε κερδίσει, κι όμως είναι γεμάτο από δαύτες. Ούτε βαρυφορτωμένες ενορχηστρώσεις χρειάζεται, ούτε βιολιά, βιόλες, τσέλα και μαντολίνα. Κι απ’ αυτά έχει μπόλικα - και καλοβαλμένα, ομολογουμένως. Η φωνή της Μόνικα, παρέα με το πιάνο ή την κιθάρα της φτάνουν και περισσεύουν. Όλα τα στολίδια του κόσμου δεν πιάνουν μία μπροστά στην απλή ομορφιά, που απλά δεν περιγράφεται. Κάπως σαν το σινεμά ρε παιδί μου, όταν η πρωταγωνίστρια κλείνει τρυφερά το στόμα του τύπου που προσπαθεί αιματηρά να την κερδίσει και του ψιθυρίζει: «Σκάσε επιτελούς, με είχες απ’ το πρώτο γειά». Ο στόχος έχει επιτευχθεί δηλαδή, το παιχνίδι είναι κερδισμένο και τα λόγια ούτε έχουν θέση, ούτε και είχαν ποτέ..---Διονυσης Κοτταριδης
http://www.avopolis.gr/greviews/default.asp?ID=4367

http://www.mic.gr/cds.asp?id=15695

Reaction score
58

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΕΛΙΚΑ !!!

monika - over the hill live in Thessaloniki

[YOUTUBE]xGLYDQwm0WQ[/YOUTUBE]

Over the Hill - Radio Arvyla

[YOUTUBE]W9Me6jre1Z0[/YOUTUBE]

Reaction score
6.864
Καταπληκτικη,ειχα αγορασει το cd αρχες ιουνιου, το εχω ακουσει απειρες φορες. Με διαφορα οτι καλυτερο το τελευταιο καιρο σε σολο προσπαθειες στη χωρα μας.Μαζι με τους raining pleasure ειναι η ελιτ της ελληνικης ποπ σκηνης.

Reaction score
38
Απάντηση: MONIKA

Όντως μεγάλο ταλέντο αυτό το κορίτσι.... από το νέο της άλπουμ μου αρέσει εκτός το over the hill αλλά και το bloody sth που νομίζω είναι το καλύτερο της..... υπέροχη μουσική πραγματικά....Μέσα σε αυτό το τραγούδι ακούω απόηχους παλιάς ελληνικής μουσικής του Χατζιδάκι........
Monika - Bloody Sth
[YOUTUBE]iTSYmuvlIoc[/YOUTUBE]

Reaction score
0
Απάντηση: MONIKA

Παρα πολυ καλη. Κάτι διαφορετικό απο αυτά που θέλουν να μας πασάρουν σαν καλή μουσική. Διαφέρει απο την άποψη οτι είναι πραγματική μουσική και όχι κονσερβα. Άμα κάποιος είναι ταλέντο δεν χρειάζετε τα x-factor και τα παράγωγά τους.

Ασχετο αλλά τις προάλλες είδα για λίγο το xfactor... Η μόνη διαφορά με τα προηγούμενα talent show είναι ότι κάποιοι εκει μέσα πιστεύουν ότι τα boy bands εχουν μέλλον....

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.268
Νεότερο μέλος
kostas vak