Monitor Audio RS series 5.1

Reaction score
0
Άλλαξα σπίτι και λόγω χώρου αναβαθμίζω το 5.1 μου με ηχεία βάσεως.
Προς πώληση επομενως τα κάτωθι φωνακλάδικα monitor audio:

RX-8 (κεντρικές κολώνες)
RX-LCR (κεντρικό)
RX-Fx (δίπολα)
RX-W (woofer)

τιμη: 1800ευρώ όλα μαζί. Άριστη κατάσταση, με τα κουτιά τους, χρώματος rosenut. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω κ φωτογραφίες asap. Τηλ: 6998888014

Reaction score
296
Re: Monitor Audio RX series 5.1

ξεχωριστά τα δίνεις? με ενδιαφέρει το κεντρικό.

Reaction score
0
Απάντηση: Monitor Audio RX series 5.1

Άλλαξα σπίτι και λόγω χώρου αναβαθμίζω το 5.1 μου με ηχεία βάσεως.
Προς πώληση επομενως τα κάτωθι φωνακλάδικα monitor audio:

RX-8 (κεντρικές κολώνες)
RX-LCR (κεντρικό)
RX-Fx (δίπολα)
RX-W (woofer)

τιμη: 1800ευρώ όλα μαζί. Άριστη κατάσταση, με τα κουτιά τους, χρώματος rosenut. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω κ φωτογραφίες asap. Τηλ: 6998888014
Για ολόκληρο το σετ είχα δώσει κοντα στα 3000, νέα τιμή στα 1600ευρώ.
Η κατάστασή είναι άριστη, θα τα δείτε και από κοντά εξάλου, τα μπροστά τα οδηγούσα με ένα τελικό Audio Research και τα υπόλοιπα με έναν 7.1 της HK. Το sub είναι αρκετά μουσικό, για τις ταινίες δεν υπάρχει συζήτηση. Σαν ολοκληρωμένο σύστημα είναι πολύ καλό με καθαρά πρίμα και αρκετό μπάσο. Απλά το σαλόνι μου πλεόν δε ξεπερνάει τα 20τμ και θεωρώ πως είναι αρκετά δυνατά κ μεγάλα για τον χώρο, ιδιαίτερα για τις μουσικές μου ακροασεις.

Επειδή υπάρχει ενδιαφέρον για σπαστά κομμάτια θα προσπαθήσω να τα κρατήσω σαν σετ λίγο ακόμα για όποιον ενδιαφέρεται.

Reaction score
3.085

Καλημέρα,

Κι εμένα με ενδιαφέρουν τα δίπολα περιφερειακά.

Αν σκεφτείς να τα δώσεις ξεχωριστά, θα ήθελα να το ξέρω και να έχω μια τιμή γι αυτά. Μπορείς να μου στείλεις και PM.

Ευχαριστώ.
-

Reaction score
0

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να δηλώσω το ενδιαφέρον μου για το sub σε περίπτωση που τα πουλήσεις κομμάτι κομμάτι.

Reaction score
0

Παιδιά καλημέρα! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον μόλις διάβασα τα μηνύματά σας. Μέχρι στιγμής πρέπει να αναφέρω ότι είναι κρατημένα για κάποιο μέλος μας μέχρι να τα ακροαστεί, θα σας ενημερώσω με πμ αν αλλάξει κάτι και αποφασίσω στο τέλος να τα σπάσω.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Reaction score
0

Τελικά ενώ τα έστησα ξανά για να τα ακούσει υποψήφιος αγοραστής, έπαθα τη πλάκα μου με την απόδωσή τους και ακύρωσα επι τόπου τη πώλησή τους.

Από τότε που τα έβαλα αγγελία δοκίμαζα διάφορα σετ από Β&W τις οικογένειας από ηχεία βάσεων έως matrix κολόνες. Δε λέω ότι δεν έπαιζαν όμορφα στο μικρό μου σαλόνι απλά δε με συγκινούσαν κιόλας, τα matrix τρομερά μεσαία αλλά ασθαινικό μπάσο, ήθελε κι άλλο ρεύμα, δε λέω συμπλήρωσα ενισχυτικά αλλά και πάλι δε μου άρεσαι το κτήνος σε τόσο μικρό σαλόνι. Μετά από μια βδομάδα πάλι έψαχνα κάτι άλλο. Μέχρι που έστησα ξανά τα ΜΑ, δεν καθόταν τίποτα τόσο ωραία στον χώρο. Αν ένα ηχείο είναι καλό πάει και τελείωσε θα παίζει παντού με τη σωστή ισοστάθμιση και ιδιαίτερα αν είναι ομόνυμο σετ 5.1 της ίδιας εταιρίας.

Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία της αγγελίας και για το ενδιαφέρον σας!
Παρακαλώ να σβηστεί η αγγελία.
Χρήστος

Reaction score
0

Επανερχεται η αγγελια στα 1200 για ολα εκτος του subwoofer. Αγοραστηκαν αλλα για HT κ μελλοντικα βασης για στερεοφωνικα ακουσματα. Για οποιον ενδιαφερεται για σπαστα κομματια μεσω pm παρακαλω. Ευχαριστω!

Reaction score
0

Να σημειωσω οτι μιλαμε για τα monitor audio RS series, ευχαριστω τον φιλο που το προσεξε! Αν μπορουσατε κυριε διαχειριστα να μου διορθωσετε κ τον τιτλο θα σας ημουν ευγνωμων, δυστυχως δε βρησκω πουθενα επιλογη αλλαγης..

Reaction score
0
Απάντηση: Monitor Audio RS series 5.1

Τα ηχεια δωθηκαν τελικα στο αδερφακι μου. Παρακαλω να κλειδωσει η αγγελια, Ευχαριστω!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.271
Members
38.293
Νεότερο μέλος
ONIKOS1