Monitor Audio S6

Reaction score
66
Καλησπέρα
προς πώληση τα Monitor Audio Silver s6 σε άριστη λειτουργική κατάσταση.
Αγορασμένα απο την Ηχοέκφραση το 2004. Τα οδηγούσα με τον Holfi Power 8 αλλά τον τελευταίο καιρό δεν παίζουν καθόλου ( απο τότε που πούλησα τον Holfi )
Παρακάτω στο σύνδεσμο θα δείτε πως ήταν και πώς έγιναν αφότου τα έβαψα...

http://www.avsite.gr/vb/showthread....%F4%E1%F3%EA%E5%F5%E7-Monitor-Audio-Silver-S6

Το βάψιμο δεν είναι το ίδιο σαν το εργοστασιακό αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι όπως ήταν πρίν το βάψιμο.

Τα δίνω λόγω έλλειψης χώρου πλέον μετά την μετακόμιση. Υπάρχουν και οι κούτες τους, μεταφορά απο Ρόδο με καράβι ή με μεταφορική με έξοδα δικά μου.

τιμή 450€

Reaction score
66
Νέα τιμή 350€ αλλα τώρα πλέον τα έξοδα μεταφοράς εφόσον είναι με μεταφορικη θα τα πληρώσει ο αγοραστής. Αν τα στείλω με το καράβι τα πληρώνω εγω.

A

amoustakas

Guest
Απάντηση: Monitor Audio S6

Τέτοιο ηχείο στα λεφτά αυτά δεν υπάρχει! Ωραίος και ξεκούραστος ήχος, αναλυτικός χωρίς να κουράζει και χωρίς φρου φρου και αρώματα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μπάσο!!! Ο λαμπάτος Xindak των 18 Watt τα οδηγεί για πλάκα.

Φώτη σ' ευχαριστώ πολύ για τις τραγικές φωτο που ανέβασες (το χρώμα στην πραγματικότητα είναι 99,9% ενιαίο, το φλας κάνει τα νερά) και όσα καταστροφικά είπες για τα ηχεία στο thread για την ανακατασκευή τους (π.χ. ότι είχαν το χάλι τους το μαύρο, ότι ο καθένας άφηνε το φραπέ, τα κλειδιά και τον πατέρα και τη μάνα του πάνω τους ...), που προφανώς αποθαρρύνανε τους περισσότερους από το να τα πάρουν.

Τα ηχεία είναι βαμμένα άψογα, δείχνουν ΟΛΟΚΑΝΟΥΡΙΑ, οι δε μονάδες είναι σαν να κατασκευαστήκαν χτες. Δεν υπάρχει ούτε το παραμικρό ίχνος πάνω! Φαντάσου ότι η γυναίκα μου δεν πίστευε ότι ήταν μεταχειρισμένα, όπως τα είδε να τα βγάζω από τις κούτες τους...

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Απάντηση: Monitor Audio S6

Οι όμορφες δοσοληψίες είναι πολύ ωραίο πράμα... μπράβο!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.210
Members
38.307
Νεότερο μέλος
lntalis75