Monitor Audio Silver vs RS

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Από την κυκλοφορία των RS αναρωτιόμουν τι διαφορές έχουν από τα Silver. Τα Silver8 τα θεωρούσα ίσως το πιο τίμιο ηχείο για τα λεφτά που κόστιζε και σε συνδιασμό με τον ολοκληρωμένο της AVI, όπως το έχω ξαναγράψει στο παρελθόν, είχαν ένα φοβερό δέσιμο. Τώρα με την έλευση των RS τι αλλάζει???

Ας ξεκινήσουμε από την εξωτερική εμφάνιση

Η φωτογραφία είναι λίγο κουνημένη. Δεξιά διακρίνετε το Silver8 και αριστερά το RS8.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

O κύριος που διακρίνετε να σκαλίζει το rack και να ετοιμαζει την μονομαχία των δύο μοντέλων της Monitor Audio είναι ο Gio, τον οποίο θα παρακαλέσω να μας πει τα συμπεράσματά του για τα δύο αυτά ηχεία...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Oταν βλεπω τον Gio να ανεβαινει ενθουσιασμενος και να μου μιλαει για καποιο νεο προιον...απνευστι , ξερω πως κατι καλο συμβαινει.
Πως να το κανουμε , ο ανθρωπος ξερει να ακουει-και να ακουει καλα-ακριβως οπως απο ποδοσφαιρικα δεν κατεχει "γρυ" :lol:
Με τον καιρο λοιπον εχω δημιουργησει μια εμπιστοσυνη στην γνωμη του.
Προχθες λοιπον ηρθε αλαφιασμενος και μου ειπε:"Κατεβα να ακουσεις , δεν θα το πιστεψεις"
Τον πιστεψα ακομα μια φορα αλλα καταφερα να κατεβω μολις χθες.

Δεν ξερω εαν ειναι οι αισθητικες διαφορες που σε προκαταβαλλουν.
Δεν ξερω ακομα εαν ειναι πολυ νωρις για συμπερασματα.

Πρεπει ομως να ομολογησω πως ο David ειχε δικιο.

Οι ηχητικες διαφορες ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ και ειναι μεγαλες!

Αν κλεισεις για λιγο τα ματια σου ακους ενα ακριβο ηχειο.
Αν ανοιξεις τα ματια σου βλεπεις ενα ακριβο ηχειο.
Οταν ρωτησεις την τιμη αναρωτιεσαι εαν σε ξεγελασαν η ακοη σου και η οραση σου , η αυτος που σου ειπε την τιμη... :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Nα και καλυτερες φωτογραφιες αναμεσα στην παλαιτερη και την νεα σειρα με τις διαφορες να ειναι εμφανεστερες.
Επανω η παλαιοτερη σειρα silver

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εμένα πάντως μου μοιάζουν με αυτά:

Τα είχαμε ακούσει στο μεγαλύτερο συγκριτικό που έγινε ποτέ τον περασμένο Νοέμβρη...

- Αν ο ήχος πλησιάζει σε αυτά, έχουμε θέμα... :wink:

Reaction score
0
Νίκο έτσι ακούγεται! Ότι έχουν κάποια σχέση ηχητικά! Αλλά και πάλι gold δεν είναι.. Λογικό βέβαια!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Η τιμη ειναι 1250 ευρω για το RS8 ενω για το S8 επεσε στα 900 ευρω.
Αντιστοιχα για το RS6 ειναι 850 και το παλαιοτερο 650.... :wink:

Reaction score
41
Ανδρέα πες μας επιγραμματικά που απευθύνονται τα RS8 και που τα RS6. Ποιες διαφορές ίσως στο αυτί κτλ.
Μήπως είναι πιο μουσικά τα RS8?

Reaction score
41
Ανδρέα πες μας επιγραμματικά που απευθύνονται τα RS8 και που τα RS6. Ποιες διαφορές ίσως στο αυτί κτλ.
Μήπως είναι πιο μουσικά τα RS8? Ίσως δεν είναι τόσο απαραίτητο και ένα sub (λέω μήπως)?

Reaction score
0
Σήμερα πήγα στην Ηχοέκφραση, και άκουσα και τα RS6 και τα RS8! Οι διαφορές ήταν αρκετά μεγάλες, αλλά παίζει μεγάλο ρόλο και ο χώρος που θα παίξουν!
Τα RS8 μου δημιούργησαν καλύτερη στερεοφωνική εικόνα, και είχαν βαθύτερο μπάσο, όχι όμως και καλύτερα ελεγχόμενο! Σήγουρα είναι καλύτερο ηχείο, αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να αντικαταστήσει το sub!
Αυτά από μένα...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Δεν διαφωνω με τα γραφομενα του Deep Floyd.
Τα 175 W του RS8 φανταζουν πολλα για μικρους χωρους αλλα η υποθεση sub ειναι εντελως υποκειμενικη , αν και νομιζω πως ολους-λιγο πολυ-μας τρωει ο...πατος μας :lol:

Deep Floyd , περιμενουμε πληρες review των RS6... απο αυριο:wink:

Gio

Reaction score
185
Δεν βλεπω τον λογο να δωσει κανεις πια τρια χιλιαρικα για να παει στα Gold. :shock:
Ισως ειναι βιαστικη η εκτιμηση αλλα σε 20 ημερες θα σας πω περισσοτερα και σιγουρα

Reaction score
0
Λοιπόν, τα ηχεία είναι στο δωμάτιό μου, συνδεδεμένα με τον ενισχυτή μου, και παίζουν από χτες συνέχεια για το απαραίτητο στρώσιμο!

Γνώμη για τον ήχο τους δε μπορώ να εκφέρω ακόμα, μιας και παίζουν αρκετά χαμηλά! Πάντως είναι πανέμορφα...

Ας ελπίσω να με δικαιώσει η αγορά τους..

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo