Mordaunt Short 906i καινούργια

Reaction score
0
Απάντηση: Mordaunt Short 906i καινούργια

καλησπερα,ειδα την αγγελια σου και παρακολουθω εδω και καιρο τα συγκεκριμενα ηχεια αλλα....δεν τα εχω ακουσει ποτε:111:.μαλιστα τα βρισκω 99ευρω το κομματι δηλαδη 198 ευρω τα δυο και μαλιστα καινουργια(correct.nl):105:!!!!!
θα τα ειχα παρει ηδη αλλα διαβαζω οτι πασχουν απο προσκρουσεις στους κωνους.:122:αρα πηγαινω για rf-52 που το βρισκω και αυτο απο ολλανδια μερια στα 398ευρω.φυσικα ανα ζευγος.

Reaction score
0

mark66 γιατι γραφεις ψεματα?
απο οτι διαβασα εντελως τυχαια σε αναζητηση για τα συγκεκρκιμενα ηχεια δεν ειναι καινουργια αλλα απο παλαιοτερο σου ποστ αναφερεις οτι τα εχεις απο 3-4-09 ωρα 21¨30!!!!
σου παραθετω τι γραφεις:Εχεις δικιο ο cambridge τονιζει τα πριμα το επαθα και εγω με τον Α5rc παλαιοτερα. Εχω τα mordaunt short 906i που επισης τονιζουν τα πριμα αλλα με marantz pm7200 ειναι ξεκουραστα.
Προτεινω να ακουσεις marantz pm7001 και pm6002.
Οι ΝΑD εχουν γλυκο ηχο ακου τον new 326bee.
γιατι δεν εισαι ειλικρινης?

Reaction score
15

mark66 γιατι γραφεις ψεματα?
απο οτι διαβασα εντελως τυχαια σε αναζητηση για τα συγκεκρκιμενα ηχεια δεν ειναι καινουργια αλλα απο παλαιοτερο σου ποστ αναφερεις οτι τα εχεις απο 3-4-09 ωρα 21¨30!!!!
σου παραθετω τι γραφεις:Εχεις δικιο ο cambridge τονιζει τα πριμα το επαθα και εγω με τον Α5rc παλαιοτερα. Εχω τα mordaunt short 906i που επισης τονιζουν τα πριμα αλλα με marantz pm7200 ειναι ξεκουραστα.
Προτεινω να ακουσεις marantz pm7001 και pm6002.
Οι ΝΑD εχουν γλυκο ηχο ακου τον new 326bee.
γιατι δεν εισαι ειλικρινης?
Γεια mikecupra,
για να μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα, ο mark66 γράφει " πουλάω τα Mordaunt Short 906i είναι εντελώς καινούργια τα έφερα από αγγλία ποτέ δεν τα χρησιμοποιήσα, είναι φυσικά στην κούτα τους". Δηλαδή δεν λέει ότι τα αγόρασε τώρα ή πριν 2 μήνες. Θεωρητικά θα μπορούσε να τα έχει αγοράσει και πριν 10 χρόνια, απλά να τα έχει στα κουτιά τους, να μην τα έχει χρησιμοποιήσει ποτέ!
Φιλικά

Reaction score
65

Γεια mikecupra,
για να μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα, ο mark66 γράφει " πουλάω τα Mordaunt Short 906i είναι εντελώς καινούργια τα έφερα από αγγλία ποτέ δεν τα χρησιμοποιήσα, είναι φυσικά στην κούτα τους". Δηλαδή δεν λέει ότι τα αγόρασε τώρα ή πριν 2 μήνες. Θεωρητικά θα μπορούσε να τα έχει αγοράσει και πριν 10 χρόνια, απλά να τα έχει στα κουτιά τους, να μην τα έχει χρησιμοποιήσει ποτέ!
Φιλικά
εαν ισχυειι η παρατηρηση του φιλου πιο πανω,ο πωλητης αναφερει οτι
Εχω τα mordaunt short 906i που επισης τονιζουν τα πριμα αλλα με marantz pm7200 ειναι ξεκουραστα.

αρα εχουν τα ηχεια εχουν παιξει..

gid

Reaction score
9.592

για να μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα,
...πράγμα που προϋποθέτει πως διαβάζουμε τι γράφει ο άλλος, ειδικά αν το έχει βάλει και με τονισμένα γράμματα.

Πάντως γενικά στις αγγελίες έννοιες όπως "ολοκαίνουριο, αχρησιμοποίητο, του κουτιού" παίρνουν άλλες διαστάσεις και πρέπει να ερμηνεύονται ανάλογα.

A

amoustakas

Guest

Ειδικό δικαστήριο το κάνατε. Τελικά αθώος ή ένοχος :105:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.828

Ο φίλος Mark66 έχει να μπει μέρες και δεν έχει δει καν τα γραφόμενα.
Ίσως και να τα έχει πουλήσει και να μην τον ξαναδούμε.
Ίσως και να μπει κάποια στιγμή και να μας πει τη γνώμη του.

Reaction score
0

πολλά γραφτηκαν απο τοτε που ειχα μπει,

τα ηχεια τα ειχα αγορασει το 2008 τα δοκιμασα στην αγγλια περιπου 2 ωρες χρησης να δω οτι

δουλευουν και τα εφερα στην Ελλαδα απο τοτε δεν τα εχω χρησιμοποιησει αυτη ειναι ολη η ιστορια τους

ειναι αστρωτα στο κουτι τους.

Reaction score
0

θα μπορουσες να εγραφες οτι τα εχω απο το 2008 τα συγκεκριμενα ηχεια, και απλα τωρα μου την σβουριξε να τα πουλησω.τυχαια ειδα την αναφορα για αυτα τα ηχεια αφου ειχα δει παλαιοτερα την αγγελια και τα θυμηθηκα.αρα λεω τι γινεται?ενταξει πολλοι απο εμας μπορει να αγορασουμε οτιδηποτε και να κρατησουμε την αρχικη συσκευασια και με λιγη προσοχη στο τυλιγμα να τα περασουμε σαν καινουργιο......!αρα μονο οι αποδειξεις μετρανε σαν αποδεικτικο στοιχειο.
επισης δεν πιστευω οτι θα επαιρνες το ιδιο ζευγος ηχειων δυο φορες με διαφορα 4 χρονια.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.313
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90