MOYΦΛΟΥΖΕΛΗΣ

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Αν εχετε υπ΄οψη σας απο που μπορω να..."προμηθευθω" τραγουδια του Γιωργου Μουφλουζελη σας παρακαλω να μου το πειτε. Οχι για τιποτα αλλο αλλα για να μην εκτεθω στον...κουμπαρο που του τα υποσχεθηκα !

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343
Ο "Εγώ δεν έχω βγάλει το σχολείο" δεν είναι? :615: :107:

Δεν ξέρω δυστυχώς... θα κάνω μια έρευνα κι αν βρω κάτι θα ενημερώσω!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: MOYΦΛΟΥΖΕΛΗΣ

Ο "Εγώ δεν έχω βγάλει το σχολείο" δεν είναι?

Δεν ξέρω δυστυχώς... θα κάνω μια έρευνα κι αν βρω κάτι θα ενημερώσω!
Και του "ο αναπτηρας μου δεν επαιρνε φωτια" κατι βρηκα αλλα μονον ενα δισκο (χωρις αναπτηρα και...δασκαλα!). Ευχαριστω

Οι...φατσουλες δεν βγαινουν. Λυση;

Reaction score
1
Απάντηση: MOYΦΛΟΥΖΕΛΗΣ

βρήκα σε ελληνικό κλειστό torrent , στο μπλε - άσπρο ΓΑΤΙ ...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ευχαριστω Νικο, μα ειναι κλειστο μεχρι 25/8 για νεες εγγραφες

Reaction score
1

Βασικά σπάνια ανοίγει για εγγραφές ... είναι και το πιο παλιό που γνωρίζω ... πιστεύω πως οι σοβαροί έλληνες downloaders έχουν account εκεί , αφού είναι μόνο ελληνικό και πιάνεις καλές ταχύτητες εξ' αρχής , και σοβαρή ποικιλία ! ...

Reaction score
0
Αν εχετε υπ΄οψη σας απο που μπορω να..."προμηθευθω" τραγουδια του Γιωργου Μουφλουζελη σας παρακαλω να μου το πειτε. Οχι για τιποτα αλλο αλλα για να μην εκτεθω στον...κουμπαρο που του τα υποσχεθηκα !
1η λύση: Υπάρχουν 2 τραγούδια του στη συλλογή της LYRA "Διαμάντια του Ρεμπέτικου" (Το ένα είναι "Ο Ψαράς μέσα στη χώρα", το άλλο "Εγώ δεν έχω βγάλει το σχολείο").

2η λύση: Αν πάτε στο Metropolis και ζητήσετε να σας βρούν από τον Η/Υ τους CD με τραγούδια του Μουφλουζέλη; (Εκτός αν έχετε παει ήδη).

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ευχαριστω φιλε μου - ηδη εχω κατεβασει (δια των γνωστων...οδων!:138:) 5-6 δισκους του

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.268
Νεότερο μέλος
kostas vak