Musical Fidelity Tri-Vista 21 DAC

Status
Not open for further replies.
Reaction score
72
Καλή σας μέρα,

Το εν λόγω (του τίτλου) DAC ήρθε στην κατοχή μου ως p/x με ένα (όμορφο Fender USA) μπάσο.
Δεν ήμουν οπαδός των ακριβών μηχανημάτων (με εξαίρεση -up to a point- στα ηχεία) και των "τεράστιων διαφορών" που κάνουν. Εξάλλου προσπαθώ να αδιαφορώ για οτιδήποτε δεν καταλαβαίνω ακουστικά ή δεν αντέχω οικονομικά (βλ. Audiophlie και λοιπά έντυπα boutique κατασκευών)

Εδώ όμως την πάτησα. Θέλετε με ψάρωσε η κατασκευή (μέσα/έξω), θέλετε τσίμπησα με τα ποδαράκια που αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το αν ζεστάθηκαν οι λάμπες, θέλετε επειδή μου πέταξε στα μούτρα ένα μεγάαααλο soundstage, ένα παχιό, βαμβακερό πλήν ελεγχόμενο μπάσο μαζί με λεπτομέρεια που δεν ξυρίζει και με τέλειωσε με τις γυναικείες φωνές, τι να πω....... Χαλάλι το μπασάκι που φυγε είπα και θα μείνουμε καιρό μαζί με το 13κιλο "τανκς".

Να όμως που (πολύ) δυσάρεσται συνθήκαι με διαψεύδουν και πάνω που κακόμαθα, θα πρέπει να το αποχωριστώ (μαζί με κανα δυο μπάσα και ένα Arcam CD ακόμα).
Ένα τσικ κάτω από τα 500 στα €480 το δίνω το καμάρι μ' (κατάσταση σούπερ πρίμα γκουντ, νο σκρατς, νο ντινγκς, νο ντονγκς αλλά και νο μποξ) και νομίζω ότι είναι λογικά.
Η ακρόαση προτείνεται αν όχι επιβάλλεται.

Για να το κάνω και πιο εύκολο, cash is the king αλλά ο μικρός μου (τι μικρός δηλαδή, καμηλοπάρδαλη έχει γίνει) δεν μπορεί να παίξει LOL με τον διπύρηνο κουβά που του χω δώσει.
Αν έχετε κάποιο τετραπύρηνο i3 / i5 με αξιοπρεπή κάρτα γραφικών και USB 3.0 κάντε μου μία πρόταση.
"Τούμπανα", "πύραυλοι" και "διαστημόπλοια" δεν με νοιάζουν και το ζήτούμενο είναι ένα PC για λιγότερο από τα μισά (λογικό είναι η τιμή ανταλλαγής να είναι πάνω από τα €480).

Α, ναι....Με έχει φάει και η γυναίκα μου για έναν καλό διάδρομο (λόγοι ανάρρωσης και ουχί σιλουέτας).
Δεν τρελλαίνομαι αλλά αργά ή γρήγορα πρέπει να γίνει και αυτό.
Αν έχετε κάποια πρόταση.....

Είμαι Αθήνα, Χολαργό.
Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας αλλά εγώ τουλάχιστον, πέρασα καλά με τον πρωινό καφέ.

Η φωτό είναι από το νετ αλλά δεν έχει καμιά διαφορά.
Αν έρθετε και βρείτε διαφορά μου λέτε άντε γειά, χάσατε λίγη βενζίνη κερδίσατε έναν καφέ (ή/και χυμό) και καλή κουβέντα .

Να και πως είναι μέσα (όχι, δεν τον ανοίγω)

Reaction score
72
Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις και το ενδιαφέρον σας.
To DAC πουλήθηκε (και ήδη μου λείπει).
Ως εκ τούτου η αγγελία μπορεί να κλειδωθεί.
Ευχαριστώ.

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.131
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam