My Super Ex-Girlfriend

Reaction score
6

Ο σκηνοθέτης των "Ghostbusters" και "Mεζεδάκια", Άιβαν Ράιτμαν, και ο σεναριογράφος των "The Simpsons" ενώνουν δυνάμεις σε μία κωμωδία... υπερ-φυσικών διαστάσεων με μία εκθαμβωτική Ούμα Θέρμαν σε ρόλο super ηρωίδας!

Ο χωρισμός ποτέ δεν είναι εύκολο πράγμα, μερικές φορές όμως μπορεί και να εγκυμονεί κινδύνους. Ο Ματ Σόντερς νομίζει ότι έχει βρει το τέλειο κορίτσι στο πρόσωπο της Τζένι Τζόνσον - που τυχαίνει να είναι και η σούπερ-ηρωίδα, G-Girl. Όταν η Τζένι/G-Girl αρχίζει να γίνεται ασφυκτικά πιεστική, ο Ματ σκέφτεται τον χωρισμό... Πώς όμως παρατάς μία γυναίκα που μπορεί να πετάξει, να σηκώσει αυτοκίνητα ή να κάνει τρύπες στο ατσάλι μόνο με την γεμάτη ακτινοβολία ματιά της; Η Τζένι ή G-Girl, μία βαθύτατα πληγωμένη γυναίκα ξεσπά σε κρίση "σούπερ-ηρωικού" θυμού όταν συνειδητοποιεί ότι ο Ματ είναι επιπλέον ερωτευμένος με μία συνάδελφό του.

Και επειδή και η Ούμα τελευταίως εχει γινει πολύ τσιριμπίμ τσιριμπόμ …
Λέω να το χαζέψω και αυτό

( Θα χαζέψω στο τελος με τοσο χάζεμα)

Σκηνοθεσία:Άιβαν Ράιτμαν
Σενάριο:Ντον Πέιν
Ηθοποιοί: Ούμα Θέρμαν, Λουκ Γουίλσον, Άννα Φάρις

Διανομή:Odeon

Το "My Super Ex-Girlfriend" απαντά επιτέλους στο πολυπόθητο ερώτημα: Πώς να 'ναι να κάνεις σεξ με έναν/μία σούπερ-ήρωα; "Η δική μας εντύπωση είναι πως θα είναι τρομακτικό ΚΑΙ οδυνηρό," λέει ο Ράιτμαν, ο οποίος δούλεψε μαζί με τον Πέιν ώστε να βρεθεί ένας αυθεντικός - και κατάλληλος για όλους - τρόπος να παρουσιαστεί αυτού του είδους το δυναμικό σεξ. Η πρώτη φορά του Ματ και της Τζένι τους βρίσκει σε ένα κρεβάτι που δονείται δυνατά μπροστά-πίσω προς τον τοίχο, ενώ μία άλλη φορά τους βρίσκουμε σε ερωτικές περιπτύξεις στα... 20.000 πόδια!

Περισσότερα στους κινηματογράφους

Reaction score
50
Ε αστειούλα είναι (η ταινία), ευχάριστα βλέπεται, αλλά κι εγώ σε DVD θα την πρότεινα καλύτερα...

Reaction score
784
Βρε, και εμενα ολες αυτες με τραβανε.Απλα αυτην την στιγμη το dupree αξιζει περισσοτερο σε θεαση στο σινεμα.

Reaction score
41
Είδα το trailer και μου κίνησε το ενδιαφέρον....
Θα έχει πολύ γέλιο εκεί που της λέει ότι θέλουν να χωρίσουν και η Ούμα τα παίρνει στο κρανίο! :lol: :lol:
Θα την δω σίγουρα...

Εχχμμμ...σε DVD βεβαίως! :D

Reaction score
164
Cinemusic - Ανδρεας said:
Το "My Super Ex-Girlfriend" απαντά επιτέλους στο πολυπόθητο ερώτημα: Πώς να 'ναι να κάνεις σεξ με έναν/μία σούπερ-ήρωα;
Έχει δοθεί απάντηση προ πολλού στον "Αόρατο Άνθρωπο":
Ο Superman πετάει πάνω από την πόλη και σε μία ταράτσα βλέπει τη Superwoman ξαπλωμένη ολόγυμνη με ορθάνοιχτα τα πόδια. Του γυάλισε, το σκέφτηκε και ορμάει πετώντας, της κάνει ό,τι της κάνει (μας διαβάζουν και μικρά παιδιά και γέροι) με σούπερ ταχύτητα και σε 0.1sec έχει τελειώσει και εξαφανιστεί.
Κάνει η Superwoman:
-Αμάν! Τι ήταν αυτό;
Και απαντάει ο Αόρατος Άνθρωπος:
-Δεν ξέρω, αλλά με τσούζει ο κ@λος μου!"
:lol: :lol: :lol: :lol:

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Τι συμβαινει λοιπον οταν συγκρουoνται ο ανθρωπινος και ο super χαρακτηρας ενος super ηρωα και δη μιας ηρωϊδας....γυναικα και αυτη εχει τις αδυναμιες της, πως να το κανουμε?? γελασα αρκετα μπορω να πω.....

Reaction score
62
Την είχα δεί πρίν 2 βδομάδες, αλλά μου πέρασε ήδη στο υποσυνείδητο ως δυσάρεστη εμπειρία...:happy_9:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.926
Members
38.263
Νεότερο μέλος
dnikol