nad tuner

Reaction score
0
οποιος εχει ενα tuner της nad ασ στειλει ενα pm... ενδιαφερομαι αμεσα

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: nad tuner

παρε τηλ στο Νακα, εχει στοκ σφραγισμενα κομματια σε τιμες χωμα.

Reaction score
1

Προσφατα πηρα απο Νακα το C425 176.00 ευρω δεν ξερω αν υπαρχει αλλο, απο τον ηχο του ειμαι πολυ ικανοποιημενος καθως και απο ληψη στην περιοχη μου(Ταυρος).

Reaction score
7.100

Δεν ειναι πια ο Νακας αντιπροσωπος της nad? Βλεπω σε τεστ στον ηχο εισαγωγεα τον Λαιο.

Reaction score
0
εισαστε πολυ εξυπηρετικοι θα το κοιταξω αυτο που μου λετε εξακολουθω να ενδιαφερομαι παντως εαν καποιος θελει να δωσει τον δικο του ειδικα απο αθήνα να με συμβουλεψει κιολας γιατι εχω φτιαξει ενα συστηματακι nad και θα ηθελα να ερθει ενας χριστιανος να το ακουσει να μου πει την γνωμη του!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Δεν ειναι πια ο Νακας αντιπροσωπος της nad? Βλεπω σε τεστ στον ηχο εισαγωγεα τον Λαιο.
o Νακας εδω και λιγους μηνες δεν ειναι αντιπροσωπος της NAD. Τα μηχανηματα λοιπον που του εχουν μεινει στοκ τα δινει σε τιμη χωμα.
Οσον αφορα το φιλο, καλυτερα να ψαχτει για καινουριο, γιατι και μτχ να βρει απο καποιον, τα ιδια χρηματα θα του ζητησει

Reaction score
0
παιδια πηρα τηλεφωνο στο νακα και μονο που δεν με βρισανε που ζητησα πληροφοριες για nad μου ειπαν οτι δεν υπαρχει τίποτα και μου κλεισανε το τηλεφωνο! τελος παντων οποιος έχει κάτι υπόψιν του πέρα από το νακα ας στειλει ενα pm ευχαριστω και πάλι

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

o χρηστης agg70s που σου εχει απαντησει παραπανω, πηρε tuner την προηγουμενη εβδομαδα, στειλε του pm να σου πει απο που

Reaction score
3

Να καταγειλω και εγω τον ΝΑΚΑ Που προσφατα ηθελε να μου πουλησει εκθεσιακο κομματι(ανοιγμενο στην βιτρινα της ιπποκρατους) quad 11l στην τιμη των 420 ευρω !!!!!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Να καταγειλω και εγω τον ΝΑΚΑ Που προσφατα ηθελε να μου πουλησει εκθεσιακο κομματι(ανοιγμενο στην βιτρινα της ιπποκρατους) quad 11l στην τιμη των 420 ευρω !!!!!!
το ενα? δεν παιζονται με τιποτα... Λες και ειμαστε αμερικανακια. Βαλε μου 10 κιλα επρεπε να του πεις..

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm