Neos Katoxos Benq5120

Reaction score
0
:shock: Το να αναφέρω ότι είμαι ενθουσιασμένος με τον ΠΡΩΤΟ μου προβολέα θα ήταν περιττό για αυτό και μπαίνω κατευθειαν σε αυτά που με απασχολούν ¨

1)_θέλω να ρυθμίσω την εικόνα με το dve essentials και ακόμα και σε e-shops το δισκάκι είναι δυσεύρετο . Ξέρει κανείς που μπορώ να το βρω σίγουρα ? ( καλα για την Πάτρα δεν ρωτάω)
2) τι διαφορά έχουν οι φθηνές βάσεις οροφής που κάνουν για σχεδόν όλα τα μηχανήματ α με τις επώνυμες του αντίστοιχου προβολέα ?πχ benq ? αφού μπορεί να μην την χρειάζομαι στο μέλλον και να την πετάξω λόγω αλλαγής μηχανήματος?
3)Υπάρχει επέκταση σε καλώδιο component για να μην πετάξω το πεντάμετρο που έχω?
4)ΘΑ ανέβω αθήνα τις επόμενες μέρες ,που μπορώ να κοιτάξω για καλώδια?

Reaction score
41
Ρούσσος Όθωνας said:
( καλα για την Πάτρα δεν ρωτάω)
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες!!

Όθωνα, αν θέλεις μπορείς αύριο να πας να παίξεις λόττο!!
Είσαι από την Πάτρα?
Χμμμμ..............

Να συναντηθούμε να σου δανείσω το δικό μου DVE για να δεις τι μπορείς να κάνεις και αν σου αρέσει το παραγγέλνεις.
Λίγη υπομονή μόνο γιατί αυτές τις μέρες έχω πήξει από την δουλειά.
Αλλά μέχρι την Παρασκευή παίζει...........
Ο.Κ.?
Στείλε μου πχ να ανταλλάξουμε κινητά για την συνάντηση!!
(λογικά πρέπει να χάρηκες τώρα! :roll: :wink: :mrgreen: )

Και για τα υπόλοιπα, κάτι μπορεί να γίνει! :wink:

Reaction score
0
Sthn Patra to exw egw....To efera apo e3w prin apo 2 mhnes, paraggelia apo to idio to site.....To ebriska kai ebay alla mplekoun ta mpoutia tous me to PAL kai to NTSC kai gi auto den to phra apo ekei, mias kai h diafora timhs htan amelhtea. Pare tel an 8es 6973258580

Reaction score
41
Sorry den eida ta prohgoumena post.....Nai einai sto link tou sothoms....Alla standard mporei eite o Giannhs eite egw na sto daneisoume na kaneis thn douleia sou....
Kαι 'συ από Πάτρα Γιώργο?
Συμπλήρωσέ το στο UCP!!!
Πρέπει να οργανώσουμε καμια συνάντηση ως "Patras AVsite".......... :D :roll:

To DVE πάντως είναι αρκετά δύσχρηστο (και μερικές φορές αισθάνεσαι ότι απευθύνεται σε ηλίθιους......) (αλλά βέβαια μην ξεχνάμε ότι φτιάχτηκε από Αμερικάνο!)

Φανταστείτε ότι το έχω πάνω από 8 μήνες και δεν έχω ασχοληθεί μαζί του περισσότερο από 5-6 ώρες!!! :roll:

Reaction score
0
Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα....Πράγματι θα μπορούσαμε να οργανωσουμε μια συνάντηση εδώ στην Πάτρα για να γνωριστούμε.

Reaction score
41
Χμμμμμμ..........
Παιδιά εγώ δουλεύω ΚΑΘΕ Σ/Κ.
Το Σάββατο είναι εντελώς κλειστό (8 πρωί εώς 12 βράδυ.....) και την Κυριακή 9 πρωί μέχρι 7 το απόγευμα!
Μπορούμε να πάμε για καφεδάκι Κυριακή στις 7.
Ή ακόμα καλύτερα (για να δω και λίγο την γυναίκα..... :roll: ) μπορούμε να κανονίσουμε ΟΠΟΙΑ μέρα θέλετε πρωί (όλη την βδομάδα: Δευτέρα----->Παρασκευή)
Πρωί από 9 ως 1 το μεσημέρι!!
Ακούω προτάσεις..................
Αααααα.......................
Να ανταλλάξουμε και κινητά μέσω πμ! :roll: :wink:

Reaction score
41
Βρήκα το e-mail σου Όθωνα!!
Θα σου στείλω sms με το δικό μου και ελπίζω να κανονίσουμε συνάντηση!!

Από τον Γιώργο δεν έχω στοιχεία ακόμα...............

Γιώργοοοοοοοοοοοοο!!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.477
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134