new pioneer -harman

Timaras

Reaction score
2.156
Σταμάτησε να μετράει η Harman με όλα τα κανάλια οδηγούμενα?
Α ρε καταραμένε ανταγωνισμέ!!

Attachments

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: new pioneer -harman

Σταμάτησε να μετράει η Harman με όλα τα κανάλια οδηγούμενα?
Α ρε καταραμένε ανταγωνισμέ!!
Αφού ο κόσμος αγοράζει με τo watt, τι να κάνουν κι αυτοί?
Το σκέφτονταν κανα δυό χρόνια να το κάνουν.

Βέβαια τα μοντέλα αυτά είναι για Αμερική, τα δικά μας εδώ.
http://www.avsite.gr/vb/showthread....%F7%F5%F4%DD%F2-A-V&highlight=harman%2Fkardon

Timaras

Reaction score
2.156

Reaction score
0
Σε δίαιτα τα καινούργια pioneerακια… 3,5Kgr είναι πολλά! Το θέμα είναι τι συνφ έχουν τα καινούργια… μήπως 0,5? Πολύ άεργο ρευματάκι καταναλώνουν για την ίδια ισχύ!!!

Reaction score
30.051
Απάντηση: new pioneer -harman

Που το είδες? δεν το είδα.
Οπως και να εχει μας εχουν μπαφιάσει στις μ@λ@κίες , στα περι ισχύος τόσα χρόνια.
Οτι θέλει ο καθένας ανακοινώνει, και με οσα κανάλια θέλει.
Συνήθως ενα η δυο.Κατά τα άλλα είναι 7chanels with equal power τρομάρα τους.
Μην μιλήσω για παραμόρφωση γιατί θα βάλουμε τα κλάματα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

re γιαννη σε ανυποψιαστους απευθυνονται, ή σε περιπτωση που αγορασες μια κουτα χαρτινη που εχει πεντε κουτακια +σαμπακι.Οποιος ψαχνεται πιοτερο , παει σε τελικους.Η μοναδικη εξαιρεση , ειναι ο av της sunfire, Οκ δεν ειναι τεχνολογικα αποδεκτος , αλλα απο ρευμα φορα παντελονια.Απο εκει και μετα ολοι οι αλλοι ειναι........................

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

re γιαννη σε ανυποψιαστους απευθυνονται, ή σε περιπτωση που αγορασες μια κουτα χαρτινη που εχει πεντε κουτακια +σαμπακι.Οποιος ψαχνεται πιοτερο , παει σε τελικους.Η μοναδικη εξαιρεση , ειναι ο av της sunfire, Οκ δεν ειναι τεχνολογικα αποδεκτος , αλλα απο ρευμα φορα παντελονια.Απο εκει και μετα ολοι οι αλλοι ειναι........................

Ρε φίλε , σ αρέσει να γίνεσαι υπερβολικός.
Σε ένα τυπικό σαλόνι 30 τμ, νομίζεις πως χρειάζονται πάνω απο 40 watt στο κανάλι?
Το δικό μου είναι πολύ παραπάνω και χωρίς sub εχω δεί 107 db χωρίς ''ιδρώτα'' που λες κι εσύ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

η υπερβολη ειναι ενα αναποφευκτο επακολουθο.Ειναι η εξελιξη της ζωης, ξεκινας με ενα σουζουκι μαρουτι , και εισαι ολο χαρα που πας στη δουλεια σου , (ενω πηγαινες ποδια λεοφωρειο) και σιγα σιγα το σουζουκακι σου φαινεται λιγο.
Αυτο ισχυει σχεδον στα παντα.Σπανιες οι περιπτωσεις που καποιος μενει με κατι μια ζωη.
Καπως ετσι ειναι και με το σινεμα.Σιγουρα ειμαι υπερβολικος.
Οπως ολοσωστα ειπες πανω απο 40 βατ σε ενα νορμαλ σαλονι δεν χρειαζεσαι.
Ακιβως ετσι μου ειχε πει πριν 10 χρονια (11 λαθος) ο τεχνικος της ροιστερ.
Περαν της υπερβολης , το περισοτερο ρευμα δεν το θες για να πιασεις σταθμες , (για την περιπτωση του σαλονιου)
αλλα για καλυτερη ποιοτητα ηχου -και της οποιας οδηγησης .
Πριν καιρο ειχε ερθει στο χωρο μου μελος με υπερσυστημα -υπερκουφος- αλλα σαλονατος.Εφαγε 125+ db αιδρωτα.
Και μετα πηγε στο σαλονι γεμισε ενεργεια τα διαμαντια των b&w του , και εκανε τα διαμαντια ανθρακα.
Φταιω εγω -μαλλον
φταιει οτι νομιζε οτι τα μεγαλα ηχεια του ηταν ικανα να σηκωσουν σταθμες ισες με των δικων μου -ισως.
Το θεμα ειναι οτι αν σε παιρνει ξεκινας με ενα απλο συστηματακι και φτανεις μια μερα να συνειδητοποιεις οτι το συστημα των πιο τρελλων ονειρων σου ισως ειναι λιγο.
Η παρανοια με κατι εξυπνο ειναι οι δυο πλευρες του νομισματος , ειναι θεμα συγκυριων αν και ποτε θα ξεφυγεις .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@