Nissan qashqai multimedia center???????

Reaction score
0
Θελω να βαλω ενα multimedia center 2 din,το οποιο να συνεργαζεται με τα χειριστηρια του τιμονιου,να εχει gps-bleutooth-dvd mp3-dvix(δεν με ενδιαφερει tv) και τιμη 800-900 περιπου..Αν γνωριζει καποιος να προτεινει κατι γιατι επι του θεματος dioti εχω μαυρα μεσανυχτα..Ευχαριστω!

Reaction score
41
Απάντηση: Nissan qashqai multimedia center???????

Αναζητάς κάτι τέτοιο:

Οι JVC, όπως της φωτό, συνεργάζονται με τα πλήκτρα του αυτοκινήτου.

Αλλά η JVC είναι μεν οικονομική αλλά δεν παίζει GPS....

Άριστη λύση, αλλά πιο ακριβή, είναι ο συνδυασμός Kenwood + Navibox.
Έχεις μια άριστη πηγή 2DIN, με πλοήγηση μέσω destinator από το πολύ καλό navibox......

Αν θέλεις, μπορείς να περιμένεις μερικές μέρες, έρχονται νέες πηγές. Πχ η 9240 της Kenwood, με πλοήγηση της Garmin και κατά 90%+ Ελληνικούς χαρακτήρες. Αλλά (δυστυχώς) ανεβαίνεις πολύ στην τιμή.....

Μια τίμια πρόταση είναι η Γερμανική Zenec ZE-NC520, με τιμή κάπου στα 900+€ που έχει τα πάντα (Bluetooth, gps navitec-E Go.
Δεν την έχω δουλέψει, δεν ξέρω η χαρτογράφιση πως είναι στην πράξη, αλλά έχω ακούσει καλά σχόλια...

Reaction score
0

Sε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..θΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ ΤΗς JVC.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ,ΞΕΡΕΙς ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΗΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ??

Reaction score
0

Γειά χαρά. Το πρώτο μου ποστ εδώ και πριν από καιρό είχα κι εγώ το ίδιο δίλλημα.
Τελικά, αφού μου είπαν και άλλα παιδιά, αγόρασα μια μαϊμουδιά από την Κίνα.
Το εξής...
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220436414657&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
Ο κινέζος μου έκανε δώρο και την κεραία της τηλεόρασης.
Το παρέλαβα και όλα ήταν μια χαρά. Το πλαστικό κάλλυμα εφάρμοζε με δυσκολία (και μεγάλη μάλιστα) στην συσκευή (αφού την τοποθέτησα).
Η συσκευή είχε τις εξής λειτουργίες...
Ραδιόφωνο με RDS (κάτι που στην Κίνα λίγοι ξέρουν τι είναι).
Τηλεόραση (ενσωματωμένη).
Δυο προγράμματα GPS (που πολύ αμφιβάλλω αν ήταν αγορασμένα νόμιμα).
Σύνδεση με το Ipod μου
Σύνδεση Bluetooth (που αποδείχτηκε ότι ήταν για τα πανηγύρια).

Τα καλά που έχει το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι ότι
1. 'Εχει πολύ καλό ήχο. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ. Ο ήχος σκίζει.
2. Υποστηρίζει ακόμα και DVD που να έχει μέσα mp3 για άπειρες ώρες μουσικής.
3. Υποστηρίζει USB (φλασάκι), οπίσθια κάμερα και σύνδεση με τα χειριστήρια από το τιμόνι.
Στο τελευταίο θα μείνω λίγο, αφού άλλο κουμπί πατούσα και άλλο γίνοταν.
Ο κινέζος που μου το πούλησε, μου είπε να του στείλω τις μετρήσεις με πολύμετρο όταν πατώ το κάθε κουμπί. Το έκανα, αλλά εκ των υστέρων.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα, είχε ένα πολύ μεγάλο κακό και που ήταν και η αιτία να το επιστρέψω.
Το φτωχό RDS δεν με πείραξε (π.χ. δεν έγραφε Galaxy92 αλλά σου έγραφε και τα στοιχεία που έστελνε ο σταθμός για τη δημιουργία της λέξης Galaxy92).
Το μενού ήχου που είχε bugs, πάλι δεν με πείραξε ιδιαίτερα.
Το ότι στο IGO κόβοταν το κάτω μέρος της οδού που περνούσα, πάλι με πείραζε λίγο.

ΣΑΣ ΕΣΚΑΣΑ!
Το χειρότερο είναι ότι η εικόνα έβγαινε "καμμένη" (υπερφωτισμένη).
'Εκανα ρυθμίσεις και μείωνα φωτεινότητα... αλλά όταν έβγαινα απο το μενού και πήγαινα αλλού (π.χ. στο GPS) αυτό ξεχνούσε τις ρυθμίσεις και πήγαινε στο preset. Ξαναέμπαινα να ρυθμίσω την εικόνα και μόλις πατούσα 1 πλήκτρο, θυμόταν ότι έχω επέμβει και διόρθωνε την εικόνα.
Η υπομονή μου εξαντλήθηκε τις 2 πρώτες μέρες.

Παρήγγειλα αυτό (που είναι λίγο πιο ακριβό) και ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ δεν έχει RDS.
'Εχει όμως πολύ καλό μενού και καλά γραφικά. Το έχει πάρει και φίλος και μου είπε τα καλύτερα.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250387857041&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Σχετικά με το πρώτο, κάντε κλικ στο παρακάτω λινκ και δείτε τι έστειλα στον Κινέζο.
Βέβαια δεν γράφω τα bugs και τα κακά, παρά μόνο τα καλά που έχει.
http://users.otenet.gr/~davilas/qashqai.htm

Reaction score
41

Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!!

Καλώς ήρθες στην παρέα του AVsite και καλή συνέχεια φίλε μου! :107:

Reaction score
0

Se ευχαριστω και εγω με την σειρα μου και καλωσηρθες..Τ δευτερο που αναφερεις ξερω οτι κανει συνεχεια απο μονο του restart,χανει το σημα gps κτλ..Ισχυουν???

Reaction score
0

radioDj105 Τα χειριστηρια τιμονιού δουλεύουν κανονικά ? ,
γιατι φίλος που το εχει τοποθετήσει ανεφερε ότι δεν παίζουν ....

Reaction score
6

γεια σας εγω εχω αγορασει πριν ενα μηνα ενα nissan xtrai του 2004 και εχει μεσα ενα κινεζικο multimedia center 2 din αλλα δεν συνεργαζετε με το τιμονι! υπαρχει κανενας ανταπτορας για να μπορεσει να δουλεψει?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.154
Members
38.415
Νεότερο μέλος
kostas2025