Nordost Quantum

Reaction score
10
Oι πληροφορίες μου λένε ότι επιφέρει εντυπωσιακές αλλαγές στον ήχο.

Not every breakthrough product available through cable manufacturer Nordost costs an arm and a leg. The new Quantum Resonant Technology products distributed worldwide by Nordost Corporation are a prime example. While the QX-2 costs $1700, and the larger QX-4 costs $2500, their amazing effects on sound suggest a product I'd expect to cost far more.
In Nordost's demo system, the first Quantum QX-4 device was placed between the wall outlet and the Nordost Thor power conditioner ($3300). Three additional Quantum devices (one QX-2 and two QX-4s) were placed between the Thor and various Burmeister components. The effects of the Quantums are cumulative; the more, the merrier (both you and Nordost).

http://blog.stereophile.com/rmaf2008/101108nordost/

Αυτοί που το έχουν ακούσει αν έχουν την καλοσύνη ας μας μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους.

Κάτι παρόμοιο έχει κατασκευάσει και ο Νίκος Μενδρινός. Αυτός τα ονομάζει purifiers.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Δεν τα έχω ακούσει Μιχάλη.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι όλα αυτά (αυτά που τέλος πάντων δεν είναι μούφα), λειτουργούν αναλόγως των συνθηκών και του πόσο ανάγκη τα έχει ένα σύστημα. Για να μην παρεξηγηθώ, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το σύστημα που τα έχει ανάγκη είναι κακό ή καλό. Θα ήθελα πολύ μια ανάλυση για το τι κάνει και πως το κάνει. Όπως θα ήθελα και μια δοκιμή στο σύστημά μου. Χεχεχε... :109:

...

Reaction score
10
Συμφωνώ μαζί σου Νίκο.

Παρολαυτά έχω την εντύπωση ότι όλα τα συστήματα επηρεάζονται σε κάποιο βαθμό από το ρεύμα που τα ταίζουμε. Τώρα δεν ξέρω αν "electricity is 50% :137:" πάντως σίγουρα είναι ένας σημαντικός παράγοντας κάθε συστήματος.

Η Nordost πάντως μιλάει για μετρήσιμα αποτελέσματα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Tην Δεη του μεσα...........ολα αυτα τα μαντζουνια ακριβα η μη επιδρουν σε αλλα συστηματα λιγοτερο σε αλλα περισσοτερο στο συνηθες φαινομενο'-προβλημα του βρωμικου ρευματος που δυστυχως τροφοδοτει τις συδκευες μας.
Τα μαραφετια αυτα κοβουν τις ηλεκτροπαρεμβολες και τα RF που δημιουργει το ρευμα κατα την διαρκεια αναπαραγωγης απο μια συσκευη και αφηνουν την μουσικη να ακουγεται με λιγοτερο θορυβο και κοκκο.
Επειδη αυτη την περιοδο δοκιμασα τα NM PURIFIERS του Νικου του Μενδρινου τολμω να πω οτι τα αποτελεσματα που εισπραττω ειναι πολυ καλα ,με την μουσικη ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ να ρεει αβιαστα
με μια αμμεσοτητα εκπληκτικη και το σημαντικοτερο ....κανενα φαινομενο ψαλιδισματος στα δυναμικα!!!!!!!
Λεβεντες μου δεν εχω λογο να πω μαλακιες και παραμυθια!!!!!!!Δεν μου περισσευουν τα ευριδια και πολλες ειναι οι φορες που χοντροχρεωνομαι για αυτο το ρημαδι το χομπι που δυστυχως τελειωμο δεν εχει.....!!!!!
Να πω επισης οτι στο σπιτι μου εχω κανει αρκετα μελετημενη εγκατασταση σε οτι αφορα το ρευμα που παιζει το συστημα μου.Εχω γειωση με 3 ραβδους χαλκου διμετρες θαμμενες στο χωμα με ανθρακα,ολη η καλωδιωση ειναι καινουρια,3 σουκο απευθειας απο τον πινακα με 3,5
καρε διατομη της Belden και τελος και τα 3 σουκο του τοιχου ειναι τοποθετημενα σε συγκεκριμενο χαλκινο κουτι της Γερμανικης Kleifhart.
Σαφως παντα προτεινεται η οποια δοκιμη στον χωρο και στο συστημα του καθενος μας οποτε ετσι θα βγουν και τα αναλογα συμπερασματα .

Reaction score
2
Δεν τα έχω ακούσει Μιχάλη.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι όλα αυτά (αυτά που τέλος πάντων δεν είναι μούφα), λειτουργούν αναλόγως των συνθηκών και του πόσο ανάγκη τα έχει ένα σύστημα. Για να μην παρεξηγηθώ, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το σύστημα που τα έχει ανάγκη είναι κακό ή καλό. Θα ήθελα πολύ μια ανάλυση για το τι κάνει και πως το κάνει. Όπως θα ήθελα και μια δοκιμή στο σύστημά μου. Χεχεχε... :109:

...
Φιλε κανουν δουλεια. Σε οτι συστημα τα ακουσα υπηρξε δραματικη βελτιωση. Του Νικου επισης τα purifiers τα εχω ακουσει αρκετα και κανουν αντιστοιχη δουλεια. Τωρα για να τα ακουσεις στο συστημα σου αυτο δεν ειναι και δυσκολο ε?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
... Επειδη αυτη την περιοδο δοκιμασα τα NM PURIFIERS του Νικου του Μενδρινου σε οτι αφορα το ρευμα που παιζει το συστημα μου. Εχω γειωση με 3 ραβδους χαλκου διμετρες θαμμενες στο χωμα με ανθρακα, ολη η καλωδιωση ειναι καινουρια...
Τρείς δίμετρες θαμμένες!!!

Κρίμα, πολύ κρίμα!!! :111:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Τρείς δίμετρες θαμμένες!!!

Κρίμα, πολύ κρίμα!!! :111:
Ηταν αραπινες και προτιμω τις ξανθες οποτε τις εθαψα για να τις εχω στις δυσκολες!!!!!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.201
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike