NORDOST TYR XLR

S

sothink

Guest
πωλειται το παραπανω καλωδιο μηκους 60cm
τιμη 500e

Reaction score
14
Απάντηση: NORDOST TYR XLR

πωλειται το παραπανω καλωδιο μηκους 60cm
τιμη 500e
Καλημέρα.Το καλώδιο έχει συσκευασία και απόδειξη αγοράς, γιατί τώρα τελευταία κυκλοφορεί πολλή μαιμού.Αν υπάρχουν τα παραπάνω το αγοράζω εγώ.Ευχαριστώ.

Reaction score
14
Απάντηση: Re: NORDOST TYR XLR

Καλημερα.Θα μπορουσες να μας δειξεις μια foto με το μαιμου.
Φίλος μου την έχει πατήσει παλιότερα. Συγκεκριμμένα αγόρασε καλώδιο που ήταν μεν γνήσιο αλλα προερχόταν από μακρύτερο αγορασμένο και είχε κοπεί σε μικρότερο μήκος.Πάντως εγώ δεν πουλάω κάτι για να πρέπει να το δείξω σε φωτογραφία οπότε μην τα παίρνεις έτσι, 500Ε είναι αυτά. Αν υπάρχουν κάποια αποδεικτικά στοιχεία κακό είναι να ζητιούνται από τον υποτειθέμενο αγοραστή;Δεν είμαι ούτε εφοριακός, ούτε εσυ πιστεύω αν πουλούσα εγώ κάτι δεν θα ζητούσες κάποια στοιχεία που να σε καλύπτουν κατα κάποιο τρόπο.Ευχαριστώ και από μένα κανένα πρόβλημα, ούτε είχα πρόθεση να θιγείς!

S

sothink

Guest
Απάντηση: Re: NORDOST TYR XLR

εξυπναδες..αν ψαχνεις φωτο με μαιμουδες μπορεις ευκολα να βρεις αν το γκουγκλαρεις..κ.κομνηνε!

S

sothink

Guest

Καλημέρα.Το καλώδιο έχει συσκευασία και απόδειξη αγοράς, γιατί τώρα τελευταία κυκλοφορεί πολλή μαιμού.Αν υπάρχουν τα παραπάνω το αγοράζω εγώ.Ευχαριστώ.
δεν παιρνω τιποτα ετσι κ καλο θα ειναι να ειμαστε προσεκτικοι στο τι υποθετουμε.
λιγη ευγενεια ποτε δεν εβλαψε..
το καλωδιο ειναι αγορασμενο απο την αντιπροσωπεια, εχω κ το κουτι του αλλα κ την αποδειξη γνησιοτητας απο την nordost.την αποδειξη αγορας δεν την εχω γιατι την υπεβαλλα με την φορολογικη μου δηλωση.
αυτα αρκουν??αν ενδιαφερεσαι στειλε πμ

Reaction score
14

δεν παιρνω τιποτα ετσι κ καλο θα ειναι να ειμαστε προσεκτικοι στο τι υποθετουμε.
λιγη ευγενεια ποτε δεν εβλαψε..
το καλωδιο ειναι αγορασμενο απο την αντιπροσωπεια, εχω κ το κουτι του αλλα κ την αποδειξη γνησιοτητας απο την nordost.την αποδειξη αγορας δεν την εχω γιατι την υπεβαλλα με την φορολογικη μου δηλωση.
αυτα αρκουν??αν ενδιαφερεσαι στειλε πμ
Η απάντηση που έστειλά προχθές πιστεύω να σε καλύπτει. Ειλικρινά δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κανένα. Πάντως όταν πχ πηγαίνουμε στην τράπεζα να καταθέσουμε χρήματα και τα περνάνε από το μηχάνημα γνησιότητας δεν έχουν φυσικά προθεση να θίξουν κανένα η πολύ περισσότερο είναι αγενείς να ελέγξουν την γνησιότητα των χαρτονομισμάτων θέλουν μόνο. Εν πάσει περιπτώσει το καλώδιο το θέλω και σου έχω στείλει pm. Αν για κάποιο λόγο δεν το λάβεις ειδοποίησέ με δια μέσω του του thread της αγγελίας να τα ξαναπούμε.Ευχαριστώ φίλε sothink

S

sothink

Guest

Η απάντηση που έστειλά προχθές πιστεύω να σε καλύπτει. Ειλικρινά δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κανένα. Πάντως όταν πχ πηγαίνουμε στην τράπεζα να καταθέσουμε χρήματα και τα περνάνε από το μηχάνημα γνησιότητας δεν έχουν φυσικά προθεση να θίξουν κανένα η πολύ περισσότερο είναι αγενείς να ελέγξουν την γνησιότητα των χαρτονομισμάτων θέλουν μόνο. Εν πάσει περιπτώσει το καλώδιο το θέλω και σου έχω στείλει pm. Αν για κάποιο λόγο δεν το λάβεις ειδοποίησέ με δια μέσω του του thread της αγγελίας να τα ξαναπούμε.Ευχαριστώ φίλε sothink
μα εσεις το κανατε θεμα οχι εγω, (το εσεις δεν ειναι πληθυντικος ευγενειας). καταλαβαινω να ζηταει κανεις πιστοποιητικα γνησιοτητας.αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ξεκινησε ολη αυτη η ιστορια με το αν θιχτικα ή οχι. η καθυστερηση απαντησης δεν ειχε να κανει με παρεξηγηση, οπως πολυ ευκολα υποθεσατε.τι νομιζετε, οτι ολη μερα βρισκομαι μεσα σε αυτο το site κ τσεκαρω αγγελιες??

Reaction score
2.051

Αν δεν είναι μαιμου πρέπει να έχει serial number πάνω όπως όλα τα Nordost. Αν έχει serial number είσαι κομπλέ.

S

sothink

Guest

το καλωδιο πουληθηκε, παρακαλω να κλεισει η αγγελια

Reaction score
14

το καλωδιο πουληθηκε, παρακαλω να κλεισει η αγγελια
Ευχαριστώ την sothink για την άψογη συναλλαγή και το υπέροχο καλώδιο που απόκτησα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.825
Members
38.502
Νεότερο μέλος
Saitama