Onkyo 875 1690€

Reaction score
0
Στο mediamarkt στην Αργυρούπολη βρήκα τον Onkyo 875 με εγγύηση της Ελληνικής αντιπροσωπίας σε αυτήν την τιμή. Είναι δυνατόν ? Έπεσε η τιμή του γιατί εδώ λέγαμε για τιμές γύρω στις 2000€.
Δεν ισχύει μόνο για το κομμάτι της έκθεσης ρώτησα και κάνεις κανονικά παραγγελία καινούργιου.
Ξερετε τιμές που έχει τώρα σε άλλα καταστήματα ?

Reaction score
152
Απάντηση: Onkyo 875 1690€

...αφου με 120 ευρω παραπανω μπορεις να φερεις τον 905 απο γερμανια γιατι να παρεις αυτον???

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
επειδη αν σου χαλασει
θα καρκινιασεις και δεν αξιζει

Reaction score
5

...και αν δε σου χαλασει... (το πιθανοτερο) ...παλι θα καρκινιασεις...
...κανε οτι νομιζεις εσυ... ή η τσεπη σου...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αλλο να ξερεις οτι θα σου επισκευαστει στην ελλαδα
και αλλο να τον στελνεις στην ξενιτια

Reaction score
5

οπως επισης... αλλο 1200ευρω και αλλο 1690...
Με 450ευρω λιγοτερα παιρνεις τους αναβαθμισμενους... αρα και καλυτερα τεσταρισμενους απο τους παλαιους προ-αναβαθμησης "σιγουρους" ελληνικους...
Και στην τελικη... ειναι τι θελει κανεις να παρει... οταν εψαχνα εναν AV με περιπου 1000ευρω... δε μου εκατσε ασχημα ο 875 με τα 1200... τα 1700 ομως ειναι διαφορα +70%... οι περισσοτεροι θα πηγαιναν για τον 705 αντε το πολυ 805, με τις ελληνικες τιμες...
Το σιγουρο ειναι οτι ΑΝ χαλασει ΘΑ χαλασει σε ολους μετα τα 2 χρονια... γιατι αν ηταν να χαλαει κατι στο 6μηνο... οι εγγυησεις θα ηταν 6 μηνες... ποτε κανενα εργοστασιο δε χανει... γιατι να χασω εγω απο τον βλακα εισαγωγεα λοιπον?

Reaction score
0
Ρε παιδιά εγώ ρώτησα γιατί είχα καταλάβει ότι έπαιζε τιμή γύρω στα 2000€ στην Ελλάδα. Οποιος παίρνει το ρίσκο και τον φέρνει από έξω μαγκιά του εγώ πάντως δεν το κάνω παρά μόνο σε games από το play.com
Προτιμώ την ελληνική αντιπροσωπία γιατί ότι και να λένε, τελικά με λίγες φωνές παραπάνω στο φτιάχνουν ή στο αλλάζουν.
Μου έκανε εντύπωσει όμως γιατί είναι στην τιμή περίπου του 3808 που είχα ώς πρώτη επιλογή και γι αυτό σας το είπα.
Ο φίλος energy έχει δίκιο αλλά αν πάθει ζημιά που δεν το εύχομαι μόνο να πάει και να έρθει με courrier είναι η διαφορά της ελληνικής αντιπροσωπίας.
Περιμένω τελική απάντηση γιατί δεν θέλω να το παραγγείλω και να πουνε συγνώμη τελικά η τιμή είναι 2000€ σήμερα το πολύ αύριο θα ξέρω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87