Onkyo TX-NR3007 με ενεργό subwoofer .

Reaction score
0
Καλησπερίζω .

Δηλώνοντας καταρχήν άσχετος με τους πολυκάναλους ενισχυτές , και θέλοντας να βοηθήσω φίλο , θέτω το εξής θέμα :

Ο άνθρωπος είναι έτοιμος να πάρει ενα σύστημα 5.1 , με τον Onkyo TX-NR3007 για ενίσχυση (και εντυπωσιακά πολλά άλλα !) , και θέλει να μάθει αν θα δουλέψει και πώς , με ενεργό sub .

Έψαξα τα specs και τις φωτογραφίες , αλλά ομολογώ οτι δεν βγάζω άκρη , ή οτι το κόκκινο Cabernet-Syrah που πίνω βαράει ...

Κοντολογίς , δεν βλέπω να έχει pre-out ειδικά για το sub ...

Τι λέτε ?

ευχαριστώ,
άκης

Reaction score
1
Απάντηση: Onkyo TX-NR3007 με ενεργό subwoofer .

καπου εχει την εξοδο του sub.....

κοιτωντας εδω

http://www.eu.onkyo.com/products/TX-NR3007.html

και κανοντας μεγενθυνση θα δεις οτι εχει 2 εξόδους για sub,

τις ονομαζει sw1, sw2....

ελπιζω να βοηθησα.

Reaction score
0
nakaral ,

thanx για την απάντηση , όντως έχει 2 , αλλά σημαίνει άραγε αυτό οτι η μια είναι pre ?

ευχαριστώ και πάλι .
άκης

Reaction score
1

και στις δυο μπορεις να συνδεσεις sub.

Reaction score
0
συγγνώμη ρε παιδιά , αλλά μου λέτε οτι ο εν λόγω ενισχυτής ΔΕΝ μπορεί να οδηγήσει ένα παθητικό sub ?

δε νομίζω .
:121:

Reaction score
1
Ο.Κ. Θα το οδηγήσει, αλλά αν το subwoofer δεν έχει παθητικό crossover, τότε θα παίζει αρκετά υψηλές συχνότητες, ίσως και πάνω από τα 500Hz, και σίγουρα αυτό δεν το θέλεις... Επίσης, αν το συνδέσεις σε κάποια έξοδο ηχείων, θα παίζει σήμα που θα αντιστοιχεί σε κάποιο κανάλι και όχι στο σύνολο των μπάσων των καναλιών. Αν το συνδέσεις σε pre out έξοδο, τότε το subwoofer δεν θα παίξει, και ίσως να υπάρξει και πρόβλημα στον ενισχυτή σου...

Reaction score
148

oι ενισχυτες που παιζουν παθητικα subwoofer ειναι ελαχιστοι.ενας απο αυτους ειναι ο cav a8 ο οποιος εκτος απο pre out εχει και 2 εξοδους 160watt για 2 σαμπ παθητικα.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.692
Απάντηση: Re: Onkyo TX-NR3007 με ενεργό subwoofer .

συγγνώμη ρε παιδιά , αλλά μου λέτε οτι ο εν λόγω ενισχυτής ΔΕΝ μπορεί να οδηγήσει ένα παθητικό sub ?

δε νομίζω .
:121:

Σωστά σου είπανε οι προλαλήσαντες , η πλειοψηφία των ενισχυτών δεν εχει έξοδο για παθητικό σαμπ πλην του cav το οποίο και δεν ήξερα. Το 99% των σαμπς στην αγορά είναι ενεργά.(Ενεργητικά που θα έλεγε και κάποιος απο το avclub).
Για να οδηγήσεις παθητικό σαμπ πρέπει ο av, να έχει ειδική έξοδο για σαμπ και να είναι σαν τα κανονικά ηχεία , δλδ με μπόρνες και οχι με rca βύσμα προενίσχυσης.Πράγμα το οποίο ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.661
Members
38.357
Νεότερο μέλος
PTin