Onkyo TX-SR 876 και high definition formats

Reaction score
0
Μετα απο πολυ κοπο καταφερα να ταιριαξω στον χωρο μου τον πριν απο κανα μηνα αγορασμενο Onkyo 876 μαζι με ενα σετ ηχεια της Definitive, Σαν πηγες χρησιμοποιω προς το παρον ενα PS3 για blue ray κι ενα Popcorn hour -110 για τα κατεβασμενα απο τον υπολογιστη αρχεια. Το ερωτημα που εχω ειναι το εξης: πως ειναι δυνατον ν' ακουσω τα high definition formats απο τον Onkyo? Μηπως δεν ειναι δυνατον με τις πηγες που διαθετω ν' ακουσω True HD για παραδειγμα? Βλεπω στα μενου του PS3 πως ο ηχος που βγαζει μεσω HDMI (ετσι ειναι συνδεδεμενες οι συσκευες με τον ενισχυτη) ειναι PCM και Dolby Digital. Οταν παιζω καποιο Blue ray με True HD δεν αναβουν οι αντιστοιχες ενδειξεις στον ενισχυτη.
Υπαρχει καποιος τροπος ν' ακουσω λοιπον με αυτες τις πηγες ηχο High Definition? Θα ειμουν υποχρεος αν μπορουσε καποιος να βοηθησει.

Reaction score
2
Μετα απο πολυ κοπο καταφερα να ταιριαξω στον χωρο μου τον πριν απο κανα μηνα αγορασμενο Onkyo 876 μαζι με ενα σετ ηχεια της Definitive, Σαν πηγες χρησιμοποιω προς το παρον ενα PS3 για blue ray κι ενα Popcorn hour -110 για τα κατεβασμενα απο τον υπολογιστη αρχεια. Το ερωτημα που εχω ειναι το εξης: πως ειναι δυνατον ν' ακουσω τα high definition formats απο τον Onkyo? Μηπως δεν ειναι δυνατον με τις πηγες που διαθετω ν' ακουσω True HD για παραδειγμα? Βλεπω στα μενου του PS3 πως ο ηχος που βγαζει μεσω HDMI (ετσι ειναι συνδεδεμενες οι συσκευες με τον ενισχυτη) ειναι PCM και Dolby Digital. Οταν παιζω καποιο Blue ray με True HD δεν αναβουν οι αντιστοιχες ενδειξεις στον ενισχυτη.
Υπαρχει καποιος τροπος ν' ακουσω λοιπον με αυτες τις πηγες ηχο High Definition? Θα ειμουν υποχρεος αν μπορουσε καποιος να βοηθησει.
Για το PS3 δεν γνωρίζω.
Και στις επιλογές του HDMI ήχο 5.1 και όχι stereo.

Στο Popcornhour πάντως (αν έχεις ταινία με true HD ήχο) επιλέγεις στο DTS, DTS-HD.Είναι στις επιλογές ήχου εκεί που έχει το analog και το RAW.
Και στις επιλογές του HDMI, ήχο 5.1 και όχι stereo.

Reaction score
1
Φίλε μου δυστυχώς το PS3 δεν μπορεί να μεταφέρει bitstream ήχο και τον στέλνει κωδικοποιημένο, για αυτό και δεν πρόκειται να ανάψουν τα αντίστοιχα λαμπάκια στον onkyo. Οπότε πρέπει να πάρεις ένα Bluray Player άλλο. Και εγώ έχω το PS3 και σκεφτόμουνα να τσιμπήσω τον ενισχυτή που πηρές. Πρεπει να είναι σουπερ, ε?

Reaction score
0
Απάντηση: Onkyo TX-SR 876 και high definition formats

Το φανταστικα αυτο φιλε μου αλλα ειπα να ρωτησω για να σιγουρευτω.
Ο ενισχυτης ειναι πολυ καλος για τα λεφτα του (αγορασμενος απο Γερμανια, 970 ευρω με τα μεταφορικα). Γι' αυτα που προσφερει ειναι τζαμπα πραμα στην κυριολεξια.
Μηπως ξερεις μεσω του Popcorn αν μπορω ν' ακουσω True HD για παραδειγμα? Ισως μονο αν παιξω ριπαρισμενα Blue ray δισκακια? Οι ρυθμισεις ειναι αυτες που λεει ο φιλος parisal πιο πανω. Ποιο ειδος αρχειου ομως μπορει να περιεχει High Def ηχο? Εχω δοκιμασει μονο .mkv και δεν ειχα τυχη

Reaction score
638
θα κατεβασεις ριπαρισμενο blue ray και θα παιξεις το μεγαλυτερο αρχειο με καταληξη m2ts που θα βρεις μεσα στον φακελο stream. Μπορεις να εχεις και Ελληνικο υποτιτλο με το ιδιο ονομα με το αρχειο που θα τρεξεις εαν θες

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.256
Members
38.296
Νεότερο μέλος
Alexis P