ONKYO TX-SR607 7.2 Channel

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: ONKYO TX-SR607 7.2 Channel

Βρε παλικαρια ελεος μην βαζετε τιμες απο εξωτερικο γιατι με αυτη την λογικη θα επρεπε αυτους που πουλανε το iphone 4 και το ipad να τους λετε μαυραγοριτες γιατι στην Αμερικη εχουν 200 ευρω κατω απο οσο τα δινουν εδω!

Reaction score
0

Η δικη μου τιμη anton1383 μπηκε μετα απο αναζητηση στο skroutz οπου τον βρηκα καινουργιο στην Ελλαδα στην χαμηλοτερη τιμη στα 670,82 οποτε υπεθεσα οτι μια τιμη στα 450 ηταν λογικη και καλη ... Anyway δεχομαι καλοπροαιρετα την παρατηρηση συνεχιζω ομως να υποστηριζω οτι ειναι μια καλη τιμη και θα συμφωνησω με τον φιλο LLLEFTERIS

Ευχαριστω

Reaction score
11
Η Ευρώπη δεν είναι Αμερική. Οι περισσότεροι από εκεί αγοράζουμε όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά τιμής , όπως στους ONKYO.

Reaction score
0

Εχει "Κρητικη" εγγυηση επιστροφης χρηματων για οτιδηποτε σου παρουσιασει μεχρι τελος του χρονου φιλε μου...

Reaction score
0
@LLLEFTERIS

Φίλε μου ο anton τα λέει ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Δυστυχώς για ΟΛΟΥΣ μας. Εσυ δεν τα ξέρεις καλά.

@thecretan

Δεν θέλω να σου χαλάσω την αγγελία. Οπότε δεν μιλάω άλλο.

Να είστε καλά παιδιά.
Σίμος

Reaction score
0

Φιλε angelheart δεν μου χαλας καμια αγγελεια αν θελεις να πεις κατι πεστο χωρις κανενα ενδιασμο μην ανησυχεις μια απλη αγγελεια ειναι για ενα ενισχυτη με μια χαμηλη κατα τη γνωμη μου τιμη... η ανταλλαγη αποψεων ομως και η διαφωνια σε πολιτισμενο παντα επιπεδο ειναι ανεκτιμητη... Και εγω εξακολουθω να συμφωνω με τον φιλο LLLEFTERIS

Reaction score
0

Ναι makis1973... Εχει εγγυηση επιστροφης χρηματων μεχρι τελος του χρονου εαν συμβει κατι το οποιο να οφειλεται σε αστοχια υλικου και οχι σε ρηψεις απο ψηλα ατυχες ποτισμα ή ζημια απο το ηλεκτρικο δικτυο. Με λιγα λογια οτιδηποτε παθει μεχρι τελος του χρονου και φταει το υλικο παιρνεις τα χρηματα σου πισω.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.000
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos