oppo-981 or denon-1930?

Reaction score
0
Παιδια,διαβάζω αρκετά τα ποστ εδω μέσα αλλα πάλι δεν έχω καταφέρεινα αποφασίσω.ποιο προτείνετε λοιπόν?ποιο έχει καλύτερο upscaler sta 1080p και γενικά δυνατότητες?
θα συνδεθεί σε samsung 40lem86d.

Reaction score
1
Στις 40" απεικόνισης σήματος 1920x1080, κάθε γραμμή αντιστοιχεί σε 0.463 του χιλιοστού. Αν λάβεις υπόψη σου και μια τυπική κάλυψη ενός LCD πάνελ της τάξης του 85%, τότε η διάσταση του (RGB) pixel είναι 0.394 του χιλιοστού.

Νομίζεις ότι στα 4/10 του χιλιοστού, θα είσαι σε θέση να διακρίνεις διαφορές στο upscaling, σε μια απόσταση θέασης 2-3 μέτρων;

Reaction score
5
Εγώ πάντως τα λεφτά που έδωσα για το Oppo δεν τα έχω μετανοιώσει καθολου καθολου. το Denon δεν το έχω δει και δεν ξέρω.

Αλλα το Oppo κατα την ταπεινή μου άποψη, αξίζει τα λεφτά του.

Reaction score
0
εχω το oppo 981 και παιζει απσογα και ευκρινεστατα και τιμη μονο 260 eyro.για το denon εχω διαβασει προβληματα συμβατοτητασ με ορισμενεσ lcd

Reaction score
5.549
Oppo 981 και ξερό ψωμί. Το μηχανάκι δεν παίζεται. Κάθε βράδυ αδυνατώ να πιστέψω πόσο καλή εικόνα βγάζει, κυριολεκτικό high definition.

Σε σύγκριση με Denon, μόνο το 2930 θα μπορούσε να το συναγωνιστεί σε επιδόσεις, αλλά η τιμή ξεφεύγει.

Reaction score
3
Oppo, Oppo, Oppo και ξανά Oppo.
Δεν μπορώ να σου πω αν είναι το καλύτερο (που είναι αλλά λέμε τώρα)
αλλά ο Απόστολος "OppoHellas" είναι super.:cool_4:

Reaction score
10
Oppo, Oppo, Oppo και ξανά Oppo.
Δεν μπορώ να σου πω αν είναι το καλύτερο (που είναι αλλά λέμε τώρα)
αλλά ο Απόστολος "OppoHellas" είναι super.:cool_4:
Ειναι Super Tenere, δικυλινδρο, 2 εκκεντροφοροι, 10 βαλβιδες, αμορτισερ Ohlins, εξατμιση Devil endurance...και αλλα πολλα.
Faroudja δεν εχει αλλα θα του βαλω.....
Μηπως ηταν για αλλη κατηγορια αυτο ?

Reaction score
3
Ειναι Super Tenere, δικυλινδρο, 2 εκκεντροφοροι, 10 βαλβιδες, αμορτισερ Ohlins, εξατμιση Devil endurance...και αλλα πολλα.
Faroudja δεν εχει αλλα θα του βαλω.....
Μηπως ηταν για αλλη κατηγορια αυτο ?
Είναι KTM Adventure 950 με Acrapo τελικά και κάνει βόλτα μια φορά τη βδομάδα, αφού πάω στη δουλειά με το metro... [Off-Topic]

Αυτό που δε θυμάμαι είναι με ποια άλλα μηχανήματα τέσταρε το DVD Home Theater το Oppo.

Πάντως giannisgr41 δες και εδώ:
http://www.hometheaterhifi.com/cgi-...tion=search&articles=133#Oppo DigitalDV-981HD

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.310
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90