OPPO DV-981HD 1080p DVD Player with HDMI

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.739
Είναι ετοιμοπαράδοτο πλέον το νέο Oppo me DCDi από τη Faroudja (Up-Conversion σε 720p/1080i/1080p), σύνδεση HDMI (το καλώδιο είναι μέσα στη συσκευασία) και υποστήριξη αρχείων όλων των τύπων. Τιμή $229.00.

http://www.oppodigital.com/dv981hd/index.html

Reaction score
6
Ωραίο φαίνεται στα χαρτιά αλλά σε Divx με ελληνικούς υποτιτλους τι γίνεται;
Από ότι θυμάμαι το 971 δεν τους υποστήριζε από τη μάνα του και ήθελε χακεριές.

Reaction score
83
Απάντηση: OPPO DV-981HD 1080p DVD Player with HDMI

Παιδιά πως το παραγγέλνουμε το συγκεκριμμένο dvd? Πληρώνεις κάποιο τελωνείο? Πως σου έρχεται ,δηλαδή με τι τρόπο π.χ με κούριερ ή ταχυδρομείο ?Πόσο φτάνει η τελική του τιμή?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: OPPO DV-981HD 1080p DVD Player with HDMI

Παιδιά πως το παραγγέλνουμε το συγκεκριμμένο dvd? Πληρώνεις κάποιο τελωνείο? Πως σου έρχεται ,δηλαδή με τι τρόπο π.χ με κούριερ ή ταχυδρομείο ?Πόσο φτάνει η τελική του τιμή?
Kalhspera,

Den kserw an to exeis paragghlei eidh, alla mporeis na to pareis apo agglia (Oppo Distributor) sto www.crtprojectors.co.uk. Timh se lires agglias 189 me delivery (gia agglia) alla stelnei se olh thn eurwph.

Shmeiwsh: Den exw kanena proswpiko kerdos apo to parapanw site. Apla epidh polloi nomizoun oti mono apo amerikh mporeis na to pareis...pragma pou einai lathos...

Regards,

Kwstas

Reaction score
0
Δηλαδη;;Ειναι καλητερο το denon;Το εχω δειι αν δεν κανω λαθος περιπου 240ε στο media markt(to 1930)

Reaction score
38
Μόλις παρέλαβα κι εγώ το 981, μέσα σε 4 εργάσιμες και χωρίς επιπλέον φορολόγηση από το ελληνικό τελωνείο. Κατά 99% δεν θα πληρώσει και κανείς άλλος, χωρίς να χρειαστεί να κάνει τίποτα.
Πάντως η διαδικασία της παραγγελίας ήταν απλούστατη και απ' όσο γνωρίζω η εταιρία έχει αποδειχθεί αξιόπιστη σε όλες τις συναλλαγές της ως τώρα, οπότε αν θέλετε το καλύτερο μηχανάκι (απ' ότι λένε και οι ειδικοί) ως τα 200 περίπου Ευρώ προχωρήστε άφοβα. Λογαριάστε ότι μέσα στην τιμή περιλαμβάνει και καλώδιο Hdmi, οπότε γλιτώνετε από εκεί και καμιά 20αριά Ευρώ τουλάχιστον.

Reaction score
0
Μόλις παρέλαβα κι εγώ το 981, μέσα σε 4 εργάσιμες και χωρίς επιπλέον φορολόγηση από το ελληνικό τελωνείο. Κατά 99% δεν θα πληρώσει και κανείς άλλος, χωρίς να χρειαστεί να κάνει τίποτα.
Πάντως η διαδικασία της παραγγελίας ήταν απλούστατη και απ' όσο γνωρίζω η εταιρία έχει αποδειχθεί αξιόπιστη σε όλες τις συναλλαγές της ως τώρα, οπότε αν θέλετε το καλύτερο μηχανάκι (απ' ότι λένε και οι ειδικοί) ως τα 200 περίπου Ευρώ προχωρήστε άφοβα. Λογαριάστε ότι μέσα στην τιμή περιλαμβάνει και καλώδιο Hdmi, οπότε γλιτώνετε από εκεί και καμιά 20αριά Ευρώ τουλάχιστον.
Παίζει ελληνικούς υπότιτλους:

Reaction score
0
Παίζει ελληνικούς υπότιτλους:
Νομίζω ότι ο κατάληλος άνθρωπος να απαντήσει σε αυτό το θέμα είναι ο φίλος μας oppohellas που πλέον αντιπροσωπεύει την OPPO στην Ελλάδα.

Reaction score
10
Παιζει Ελληνικους υποτιτλους.
Η γνωστη πλεον "hackeria", του τεως grapollo και νυν oppohellas επιασε τοπο.

Το R&D της Oppo εχει ενημερωθει, εχει δειξει ενδιαφερον για ενσωματωση πλεον των Ελληνικων στο firmware, απλα ειμαστε στην αναμονη.

Περισσοτερα, θα διαβαζετε στο εξης στο τοπικ που εχω ανοιξει για την Oppo στην Ελλαδα.

Ευχαριστω.
Αποστολος Τολιοπουλος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.358
Members
38.302
Νεότερο μέλος
antavent