Oppo

Reaction score
0
Καλησπέρα,
τα προϊόντα της Oppo Digital αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα κι αν ναι από ποιόν;
Ευχαριστώ.

Reaction score
0
stergios said:
Δεν γνωρίζω αν τα φέρνει κάποιος.
Δες εδώ για ευρώπη:
http://www.livingcinema.nl/catalog/hddvddivx-player-oppobbk-c-37_43.html
Τελικά δεν τα φέρνει κανείς. Κι έτσι παρήγγειλα το 970 κατ' ευθείαν από την ΟΡΡΟ. Στις 9/8. 14/8 το παρέλαβα από τις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ!!! Παίζει χέρι-χέρι με τον EPSON 600, φυσικά HDMI, που στα 2 περίπου μέτρα το στέλνουν δώρο! Πάαααρα πολύ καλά, αν σκεφτεί κανείς τι ξόδεψα και για τα δύο....

Reaction score
0
Τελικά δεν τα φέρνει κανείς. Κι έτσι παρήγγειλα το 970 κατ' ευθείαν από την ΟΡΡΟ. Στις 9/8. 14/8 το παρέλαβα από τις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ!!! Παίζει χέρι-χέρι με τον EPSON 600, φυσικά HDMI, που στα 2 περίπου μέτρα το στέλνουν δώρο! Πάαααρα πολύ καλά, αν σκεφτεί κανείς τι ξόδεψα και για τα δύο....
Πόσο σου στοίχισε αν επιτρέπεται,με ποιόν τρόπο έγινε η πληρωμή και ποιά τα συμπεράσματά σου μετά από το διάστημα που το έχεις στα χέρια σου;Είχες κάποια επιβάρυνση λόγω του ότι ήρθε από Αμερική.
Ευχαριστώ
Υ.Γ.Έχει chip mediatek,και τι γίνεται με την τροφοδοσία του γιατί κάπου διάβασα ότι δουλεύει στα 110 Volt.
Έχει και αυτό http://www.crtprojectors.co.uk/dvd_players.htm το site που το δίνει στην Αγγλία.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.680
η τροφοδοσία του δουλεύει και στα 110 και στα 230 χωρίς να χρειάζεται να κάνεις καμιά αλλαγή εσύ.

Reaction score
2
Καλημερα
μπορεις να συνδεσεις Εξωτερικο σκληρο δισκο στην usb εξοδο που εχει?
Υποστηριζει DIVX και srt ελληνικους υποτιτλους?
Ποσο κοστισε συνολικα ?

ευχαριστω

Reaction score
1
Έχω και εγώ μια απορία αν μπορεί να βοηθήσεις κάποιος φίλος...
αν παίζει αρχεία .mpg γραμμένα από δορυφορική κάρτα, συγκεκριμμένα είναι η Skystar2. Η κάρτα γράφει .mpg σε μορφή ts.

Ευχαριστώ!

Reaction score
0
Παραθέτω την απάντηση της Oppo στο mail που έστειλα για υποστήρηξη ελληνικών χαρακτήρων σε έξωτερικό αρχείο DivX.

Dimitris,

There are no firmware upgrades which support Greek subtitles. You can
always create your own Greek subtitle support by using programs such as
MTK Remaker and MTK Font. However, we will not support third party
modifications.

We do not have plans on releasing a Greek font firmware, as we do not
have the resources to make each firmware individualistic for each font
request.

Best Regards,

Customer Service
OPPO Digital, Inc.
453 Ravendale Dr, Suite D
Mountain View, CA 94043
[email protected]
Tel: 650-961-1118
Fax: 650-961-1119

Σημειώνω δε ότι τους έστειλα μήνυμα χθες το απόγευμα και σήμερα το πρωί έλαβα την απάντησή τους.

Reaction score
0
Το μηχάνημα μου κόστισε €230. Σ' αυτά περιλαμβάνονται ένα καλώδιο 7,5 μέτρα HDMI της ΟΡΡΟ που αγόρασα έξτρα και τα μεταφορικά. Η αποστολή γίνεται με USPS Global Express - EMS, χωρίς να δίνεται άλλη δυνατότητα εναλλακτικής λύσης από την εταιρεία. Είναι πάντως ο καλύτερος τρόπος, γιατί η διεκπαιρέωση στην Ελλάδα γίνεται από τα Ταχυδέματα των ΕΛΤΑ, στο φέρνουν σπίτι σε 4-5 μέρες και κατά κανόνα δεν μπλέκεις με Τελωνεία, όπως γίνεται συνήθως με UPS, Fedex κλπ.
Το ίδιο το μηχάνημα είναι πολύ καλό, πάντα αναλογιζόμενοι την τιμή του. Το βάζεις στην μπρίζα (το μόνο που πρέπει να πάρει κανείς είναι ένα ανταπτοράκι για τις αμερικάνικες φίσες) και παίζει τα πάντα. Το καπάκι του σκουπιδοτενεκέ να βάλεις θα το διαβάσει. Χωρίς υπερβολή. Επίσης δεν έχει καθόλου περίεργες "ευαισθησίες". Παίζει κακογραμμένα DVD, παίζει γρατζουνισμένα, παίζει.... παίζει και δεν βαρυέται!
Δεν έχω παρατηρήσει κάποια αισθητή διαφορά ανάμεσα PAL και NTSC. Κι αν υπάρχει είναι μάλλον υπέρ του PAL. Περίεργο έτσι;;; Αν δεν βαρεθώ θα ανεβάσω κάποια screenshots.
Αυτά. Εμπεριστατωμένες κριτικές κυκλοφορούν στο νετ άφθονες για όποιον θέλει να εμβαθύνει.
Εγώ, πάντως, είμαι ευχαριστημένος γιατί με το entry level συστηματάκι μου βλέπω μια χαρά. Ξέρω ότι κάποιοι θα σκεφτούν "και δυο τρομάρες βλέπεις", αλλά 101 ίντσες για λιγότερα από δυο χιλιάρικα που ξόδεψα είναι τέλεια. Άσε που η ζωή περνάει πριν το καταλάβεις....

Reaction score
0
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Με αρχεία DivX το δοκίμασες καθόλου;
Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου;
Και πάλι ευχαριστώ

Reaction score
0
Μόλις παρείγγειλα το Oppo 970HD από το site της Oppo.Η τιμή μαζί με την αποστολή στα 202,55 δολάρια ή 158,80 ευρώ.Δεν ξέρω πόσο επιβαρύνει το συγκεκριμένο ποσό ο εκτελωνισμός αλλά δεν φαντάζομαι να είναι υπερβολικό το ποσό.Ο Agapios θα μπορούσε να μας πει το ακριβές ποσό του εκτελωνισμού του.Αναμένω με ανυπομονησία και για άλλο ένα λόγο.Θέλω να δοκιμάσω και το firmware που τροποποίησα για υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων σε αρχεία Divx.
Μετά την παραλαβή και τα απαραίτητα τεστ θα ακολουθήσει "αναλυτικό" review.
Εν αναμονή λοιπόν.

HV

Reaction score
0
το 971 θα ηταν καλυτερη λυση και ελαφρως πιο ακριβη.
Καλοριζικο ομως :)

Reaction score
0
ambientc said:
Μόλις παρείγγειλα το Oppo 970HD από το site της Oppo.Η τιμή μαζί με την αποστολή στα 202,55 δολάρια ή 158,80 ευρώ.Δεν ξέρω πόσο επιβαρύνει το συγκεκριμένο ποσό ο εκτελωνισμός αλλά δεν φαντάζομαι να είναι υπερβολικό το ποσό.Ο Agapios θα μπορούσε να μας πει το ακριβές ποσό του εκτελωνισμού του.Αναμένω με ανυπομονησία και για άλλο ένα λόγο.Θέλω να δοκιμάσω και το firmware που τροποποίησα για υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων σε αρχεία Divx.
Μετά την παραλαβή και τα απαραίτητα τεστ θα ακολουθήσει "αναλυτικό" review.
Εν αναμονή λοιπόν.
Καλορίζικο. Ειδικά από μένα που έχω το ίδιο.
Στο ζουμί τώρα: Ο εκτελωνισμός δεν μου στοίχισε τίποτα. Απλά πήρα την ειδοποίηση από τα Ταχυδέματα ΕΛΤΑ και πήγα και το πήρα. Ελπίζω να λειτουργήσει και για σένα το ίδιο, γιατί αυτά τα πράγματα δεν είναι και πολύ στάνταρ στη χώρα μας.
Περιμένω εντυπώσεις. :D

HV said:
το 971 θα ηταν καλυτερη λυση και ελαφρως πιο ακριβη.
Καλοριζικο ομως :)
Για ποιό λόγο θα ήταν καλύτερη λύση το 971; Για τα κυκλώματα της Faroudja; Αν έχουν διαφορά είναι ελάχιστη. Εξ' άλλου το 970 παίζει HDMI, ενώ το 971 DVI. Εγώ ήθελα να λύσω και το θέμα του ήχου και αποδίδει θαυμάσια. :lol:
Αν κάποια στιγμή το 971 βγει HDMI με τις ίδιες δυνατότητες SACD και DVD-A με το 970 ίσως το πάρω.

Reaction score
0
Ελπίζω να λειτουργήσει και για σένα το ίδιο, γιατί αυτά τα πράγματα δεν είναι και πολύ στάνταρ στη χώρα μας. Περιμένω εντυπώσεις. :lol:
Ελπίζω και σε μένα να πάνε όλα καλά και να μην έχω επιλοκές "Ελληνικής φύσεως".
Μόλις παραληφθεί θα γράψω άμεσα τα σχόλιά μου.
Ευχαριστώ

Reaction score
0
Ήρθε χθες το πρωί.Το παρέλαβα από το ταχυδρομείο πληρώνωντας 32 ευρώ φόρο.Οπότε κόστος 158+32=200 ευρώ.Πρώτη εντύπωση αρκετά καλή.Δοκίμασα διάφορα Firmware για την υποστήριξη ελληνικών χαρακτήρων και κατέληξα σε αυτό που υπάρχει στην υπογραφή μου.Όποιος θέλει μπορεί να το κατεβάσει και να αναβαθμίσει το player του έτσι ώστε να υποστηρίζει ελληνική γραμματοσειρά σε Divx.
Το συγκεκριμένο Firmware το δοκίμασα και δουλεύει άψογα.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ.ΟΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ FIRMWARE.
Περισσότερα για το player μετά από τις "εξετάσεις" που θα περάσει.
Χε Χε!!!

Reaction score
0
Την Πέμπτη το βράδυ παράγγειλα από την Αμερική και από το επίσημο site της oppo το 971 το οποίο παρέλαβα σήμερα το πρωί από τις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ χωρίς να πληρώσω επιπλέον τελωνεία, δασμούς, φ.π.άδες κ.α. Μου στοίχησε δηλαδή συνολικά μαζί με τα μεταφορικά 252,55 δολάρια (199$+53,55$). Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση είναι η «αλεξίσφαιρη» διπλή συσκευασία του, το καλώδιο DVI-HDMI με τους επίχρυσους ακροδέκτες και το μεγάλο πάχος σε σχέση με αυτό που προσφέρει το HELIOS καθώς επίσης και η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής του (για κινέζικο πάντα) σε σχέση πάλι με το «ψεύτικο» HELIOS. Δεν κρατιέμαι να έρθει το βράδυ που θα κοιμηθεί το πιτσιρίκι για να μπορέσω να το δοκιμάσω με τον OPTOMA HD70 και αύριο θα γράψω τις πρώτες εντυπώσεις.

Reaction score
0
Λοιπόν επανήλθα πάλι. Δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω, γιατί έχω πάθει πλάκα με το συγκεκριμένο player. Καταρχήν δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του με το helios και έχει καλύτερη ακόμα και από το PC. Η εικόνα του με δύο λόγια είναι ανάγλυφη με μεγάλη οξύτητα και λεπτομέρεια με την διαφορά σε σχέση με άλλα player δεν έχει θόρυβο ή κόκκο ή άλλα τεχνουργήματα. Τώρα και ο ήχος στις ταινίες είναι πάρα πολύ καλός όπως εξάλλου και στο helios, σε δικάναλη λειτουργία δεν έχω ιδέα γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

Reaction score
2
Μπορει καποιος απο του κατοχους του 970 HD να διευκρινισει εαν το συγκεγκριμενο player
μπορει να συνδεθει με Εξωτερικο σκληρο δισκο στην usb εξοδο που εχει και να παιξει divx ταινιες με srt ελληνικους υποτιτλους?
Παιζει . ts files?
Αξιζει μηπως να περιμενουμε το 981HD που θα υποστηριζει μεχρι 1080p.

ευχαριστω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.291
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.