Optical Switch

Reaction score
0
Γεια σας

ψαχνω switch για να χρησιμοποιω δυο optical καλωδια σε μια θυρα, εχετε κατι συγκεκριμενο να μου προτεινεται? σε ποιο μαγαζι θα μπορουσα να απευθυνθω?

Reaction score
1
Απάντηση: Optical Switch

εστω και καθυστερημενα ας γραψω την εμπειρια μου. πριν λιγο καιρο αγορασα ενα τετοιο switch 3 σε 1 απο εξωτερικο πολυ φτηνα. Αν θελει καποιος τιμη ας μου πει να το κοιταξω. Εχει διακοπτη στο κεντρο του απο πανω και γυριζει με το χερι στην επιθυμητη πηγη. Με εχει βολεψει παρα πολυ ενω η τοποθετηση του στον τοιχο μερικα εκατοστα πανω απο το κρεβατι μου με velcro το κανει να δειχνει ακομα πιο πρακτικο αποσο μπορει να ειναι! Συνδεω το laptop οταν βρισκομαι στο κρεβατι ή στο γραφει διπλα, το 360 και γιατι οχι και καποιον δορυφορικο δεκτη συντομα! Πολυ χρησιμη αγορα με γλυτωσε απο αρκετα βαλε βγαλε, ξαναβγαλε και βαλε παλι!

Reaction score
172

εστω και καθυστερημενα ας γραψω την εμπειρια μου. πριν λιγο καιρο αγορασα ενα τετοιο switch 3 σε 1 απο εξωτερικο πολυ φτηνα. Αν θελει καποιος τιμη ας μου πει να το κοιταξω. Εχει διακοπτη στο κεντρο του απο πανω και γυριζει με το χερι στην επιθυμητη πηγη. Με εχει βολεψει παρα πολυ ενω η τοποθετηση του στον τοιχο μερικα εκατοστα πανω απο το κρεβατι μου με velcro το κανει να δειχνει ακομα πιο πρακτικο αποσο μπορει να ειναι! Συνδεω το laptop οταν βρισκομαι στο κρεβατι ή στο γραφει διπλα, το 360 και γιατι οχι και καποιον δορυφορικο δεκτη συντομα! Πολυ χρησιμη αγορα με γλυτωσε απο αρκετα βαλε βγαλε, ξαναβγαλε και βαλε παλι!
Αν δε σε βαζω σε κοπο...

Reaction score
1

Υeap ακριβως αυτο εχω κ γω! Κολλαει οπουδηποτε με velcro. πολυ καλο και πρακτικο.
must buy! υπαρχει και Ελλαδα νομιζω για οσους βιαζονται. με λιγα ευρω παραπανω βεβαια...!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.139
Πολύ καλή λύση! Θα βάλω πάνω dreambox 800,ps3 και xbox 360 για να στείλω σε ενισχυτή.
Thanks

Reaction score
1

Βλεπω πως επιασε τοπο το post μου! Τωρα για ελληνικα μαγαζια θυμαμαι με 1γρηγορο ψαξιμο τοτε το ειχα πετυχει καπου, δεν θυμαμαι ομως. O χρονος παραδοσης δεν με ενδιεφερε [~10μερες] και ετσι το πηρα απο το γνωστο και μη εξαιρετεο site!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300