Orpheus Audio Hi-Fi Show στην Πάτρα

Reaction score
0
Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στην παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο "Πολιτεία" Σάββατο & Κυριακή 19-20 Απριλίου 11.00 πμ – 10.00 μμ.

Attachments

Reaction score
8
Θα ηθελα να σας αναφερω οτι απο τις λιγες επαφες μου με την αντιπροσωπεια του Ορφεα στην Πατρα, οι εντυπωσεις που αποκομησα τοσο σε επιπεδο συμπεριφορας, οσο και εξυπηρετησης ηταν αψογες.
Ας σημειωθει οτι ειναι η μονη αντιπροσωπεια στην Πατρα, τουλαχιστον αποσω γνωριζω που μπορεις να δανειστεις τα μηχανηματα που ενδιαφερεσαι για αγορα για ακροαση στον δικο σου χωρο. Μακαρι να ακολουθησουν και αλλες τετοιες προσπαθειες.
Θα σας επισκεφτω την Κυριακη οπωσδηποτε.
Διοβυση - Γιαννη καλη επιτυχια.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στην παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο "Πολιτεία" Σάββατο & Κυριακή 19-20 Απριλίου 11.00 πμ – 10.00 μμ.
Συγχαρητηρια παιδια!
Αντε να βλεπουμε τους Πατρινους...

Reaction score
41
Απάντηση: Orpheus Audio Hi-Fi Show στην Πάτρα

Θα δεχθώ με μεγάλη χαρά την πρόσκληση!!! :107:
Θα είναι ίσως μια ευκαιρία να βρεθούμε με κάποια παιδιά από εδώ!! :107:

Όποιος σκέφτεται να βρεθεί στην "Πολιτεία" ας δηλώσει παρόν για να προσπαθήσουμε να βρούμε μια κοινή ώρα παρουσίας!

Reaction score
41

Σάββατο γύρω στις 21:00 ίσως να ξεκλέψω μια ώρα ή Κυριακή μεσημέρι.
Είναι πολύ δύσκολη περίοδος για μένα στην δουλειά!! :122:

Reaction score
8
Με μεγαλη μου χαρα Γιαννη, οποιαδηποτε ωρα της Κυριακης μιαW και το Σαββατο θα αναιβω Αθηνα για την ακροαση στο 845, ειμαι ευκαιρος και δηλωνω συμμετοχη, πιθανον με τον φιλο τον VAM.

Reaction score
41

Θανάση, μια ανταλλαγή κινητών είναι η ιδανική λύση.
Στείλε μου πμ :107: :126:

(επιστρέφω σε κανένα μισάωρο.....)

Reaction score
262
Τι μικρο ορεκτικο, Λουκουλειο γευμα ηταν.

Οι ανθρωποι του Ορφεα φιλοξενοι, ευγενικοι, προθυμοι να απαντησουν σε καθε απορια / ερωτηση χωρις το γνωστο υφος του στυλ τα δικα μου ή τιποτα.

Το συστημα με τα acapella ηχεια (αυτα με το τουιτερ ιοντων) και τα Burmester (με φινιρισμα λες και φτιαχτηκαν απο κοσμηματοπωλη) εκλεβαν την παρασταση. Φοβερη ταχυτητα, μελωδικοτητα, αισθηση σκηνικης παρουσιας.

Η δε παρουσια κι αλλων αξιολογων μηχανηματων (που αμεσα ετιθοντο σε ακροαση, εστω και με υπαινιγμο) οπως τα Bella Luna της Duevel, tα ενισχυτικα Dartzeel, οι γιγαντειες λαμπες της KR, ολα υπενθυμιζαν ποσοι πολλοι μπορει να ειναι οι δρομοι για την ακουστικη Νιρβανα.

Συγχαρητηρια και παλι.

Βασιλης

Reaction score
8
Tην Κυριακη το απογευμα τελικα πραγματοποιησα την επισκεψη μου στην Εκθεση των μηχανηματων του Ορφεα. Εκει και παρα τις προσπαθειες μας δεν μπορεσαμε να βρεθουμε μαζι με τον φιλο Βασιλη, που γραφει τις εντυπωσεις του παραπανω. Καταφεραμε ομως να βρεθουμε με τον Γιαννη Δημητροπουλο, την συζηγο του και την πανεμορφη κορουλα του, καθως επισης και με τον φιλο SUBCODE. Εκει και μετα απο αρκετη ωρα συζητησης και γνωριμιας μεταξυ μας, αφησαμε τις γυναικες και τα τεκνα στον χωρο της πολιτειας - αλλη μια σοφη κινηση του Ορφεα, μιας και ο απλετος χωρος προσφεροταν για κατι τετοιο - κσι επισκεφτηκαμε την εκθεση.
Τα μεγαλυτερα αστερια της εκθεσης, οπως κοινα ολοι ομολογουν ηταν τα ηχεια της Ακαπελλα με το μοναδικο στον κοσμο τουιτερ ιοντων, εξετειας του οποιου τα ηχεια χρειαζεται να συνδεθουν με το ρευμα. Τα αξιας 28.500 ευρω ηχεια τραβουσαν οχι μονο το ματι με την πολυ ομορφη εμφανιση τους και το υψηλου επιπεδου φινιρισμα, αλλα και το αυτι με τον επιβλητικο ηχο, με την βοηθεια και των ενισχυτικων της BURMESTER, παροτι ο χωρος καταφανως τα αδικουσε. Μαλιστα τα ηχεια, παρα τον μεγαλο ογκο τους, ειχαν και την καθολικη αποδοχη του αλλου φυλου.
Στην εκθεση υπηρχαν πολλα σετ μηχανηματων και θα μπορουσε κανεις να θαυμασει τα πλατω της CLEARAUDIO και της PROJECT τα μηχανηματα της Αινσταιν - αλλη μεγαλη μου αγαπη και αυτη-, τα προσιτα και κορυφαια σε λογο τιμης προς αποδοση μηχανηματα της VINCENT, τα DARTZEEL, τα PATHOS, τα TRIANGLE κ.λπ.
Τελος αφησα για το τελος τα αγαπημενα μου ηχεια DUEVEL BELLA LUNA που για μενα ειχαν εναν απο τους πιο πληρεις ηχους της εκθεσης, συνοδευομενα απο τα λαμπατα ενισχυτικα της KR.
Τελος πρεπει να αναφερουμε την φιλικη διαθεση των εξυπηρετικοτατων ανθρωπων της Ορφεας, που σε μενα ηταν ηδη γνωστη απο προηγουμενες επαφες μαζι τους και να τους συγχαρω για την αρτια διοργανωμενη αυτη εκδηλωση, που ελπιζω να επαναληφθει στο μελλον.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.136
Members
38.414
Νεότερο μέλος
arishonda