Panasonic PT-AE700

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τον Σεπτεμβριο αναμενεται ο νεος προβολεας της Panasonic.
Με αναλυση 1280χ720 εισοδο HDMI ,φωτεινοτητα 1000 ansi και αντιθεση 2000:1
To καλυτερο το αφησα για το τελος.Η αναμενομενη τιμη ειναι κοντα στα 1999€, για Ευρωπη φυσικα.

:lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αυτό ακριβώς συζητούσα σήμερα με την γυναίκα μου. Ξέρετε η αναβάθμιση προβολέα ξεκινάει τουλάχιστον 4 μήνες πριν... Της είπα μάλιστα ότι περιμένω να βγει ο ae700. Και τώρα διαβάζω την πληροφορία στο νέο site!

Μετά τον ae200 ο ae700 δείχνει πολύ καλή επιλογή αλλά αυτή τη φορά θα κοιτάξουμε και dlp μιας και τα τελευταία μοντέλα δεν έχουν τόσο έντονο το rainbow που πάντα με ενοχλούσε...

Ο χειμώνας που έρχεται νομίζω θα είναι ο πιο συναρπαστικός των τελευταίων ετών. Από κάθε άποψη...

:D

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Και πάνω που είχα αρχίσει να "ψήνω" την γυναίκα μου για να αγοράσω τον ΑΕ500...
Άντε πάλι το "ψηστήρι" από την αρχή...

Reaction score
0
Aν και είχα αποφασίσει για DLP (μάλλον infocus 4805) τώρα θα το ξανασκεφτώ σοβαρά. Πιστεύεται ότι αξίζει ?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Η απόφαση ελήφθη!!!

Αλλάζω προβολέα μέχρι τα Χριστούγεννα!

Τώρα δεν ξέρω αν θα είναι ο ae700 ή κάποιος άλλος, πάντως τόσο υλικό που έχω στα 720p ή στα 1080i είναι κρίμα να πηγαίνει χαμένο...

Θέλει κανείς έναν ae200;

Reaction score
0
Στο computeruniverse.net λένε σε 10 μέρες παράδοση με τιμή €1645 :D
Τα μεταφορικά είναι περί 70-120 ανάλογα το βάρος και τον όγκο.
Το έχω δοκιμάσει το κατάστημα και είναι μια χαρά...

Reaction score
7
Στο computeruniverse.net, όπως και σε άλλα ξένα site, αν δώσεις το ΑΦΜ σου (υποτίθεται οτι πρέπει να έχεις κάνει στην εφορία έναρξη ενδοκοινοτικών συναλλαγών) ΔΕΝ πληρώνεις το ΦΠΑ τις χώρας που το αγοράζεις!!! Συγκεκριμένα στην Γερμανία είναι 16%. Δηλαδή ο ΑΕ700 χωρίς ΦΠΑ έρχεται στα 1418€ !!!!!!

Αν έχεις κάποιος εμπειρία απο τέτοια αγορά ας μας πεί.

Reaction score
0
Gordon said:
Στο computeruniverse.net, όπως και σε άλλα ξένα site, αν δώσεις το ΑΦΜ σου (υποτίθεται οτι πρέπει να έχεις κάνει στην εφορία έναρξη ενδοκοινοτικών συναλλαγών) ΔΕΝ πληρώνεις το ΦΠΑ τις χώρας που το αγοράζεις!!! Συγκεκριμένα στην Γερμανία είναι 16%. Δηλαδή ο ΑΕ700 χωρίς ΦΠΑ έρχεται στα 1418€ !!!!!!

Αν έχεις κάποιος εμπειρία απο τέτοια αγορά ας μας πεί.
Ισχύει ακριβώς όπως τα λες... :wink:

Reaction score
54
Αυτο δεν ισχύει παντού. Στο computeruniverse γίνεται πάντως εφόσον δηλώσεις όμως αποστολή σε εταιρία οπου και σου επίτρεπει να βάλεις το ΑΦΜ της εταιρίας και έχεις μειωμένη τιμή κατα 16%.

Reaction score
7
Ποιό τελωνείο? Μιλάμε για χώρες τις ΕΕ.

Έχει απόλυτη λογική πάντως αν μιλάμε για τιμολόγιο. Δηλαδή εγώ πληρώνω τον Γερμανικό ΦΠΑ και περιμένω να μου τον αποδώσει το Ελληνικό κράτος?

Απλά ΔΕΝ το πληρώνεις...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τωρα που εγω εχω την τιμη για Ελλαδα-και αφου εξετασα καποια απο τα sites που αναφερατε και...κρυβουν αρκετα- τι να κανω?
Να σας την πω η οχι? :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΟΚ μιλάμε για αγορά με εταιρικό τιμολόγιο. Αυτό το κάνουν κάποια site και μέσα σε αυτά και αυτό που αναφέρετε. Θα πρέπει όμως να περάσεις την αγορά σε εταιρία, κάτι που μπορείς να το κάνεις και στην Ελλάδα.

Υπάρχουν επίσης άλλα site που σου επιτρέπουν να πληρώσεις ΦΠΑ στην χώρα σου (αυτό γίνεται στο τελωνείο) αν αυτό σε συμφέρει για κάποιο λόγο.

Έχω αγοράσει πάρα πολλά πράγματα από το εξωτερικό. Ο προβολέας μου ο panasonic ae200 είναι Ιαπωνικός, και τον αγόρασα 10 μήνες πριν τον φέρει η επίσημη αντιπροσωπεία, με μεγάλη διαφορά τιμής.

Γενικά τα έξοδα είναι λίγο παραπάνω από όσα υπολογίζεις στην αρχή αλλά άλλο 1600 Ευρώ τα Χριστούγεννα και άλλο 2700 Ευρώ τον Σεπτέμβριο...

Όμως έχω ξαναγράψει ότι αν η διαφορά τιμής είναι μικρή δεν αξίζει η αγορά από το εξωτερικό.

Αντρέα καλύτερα την τιμή να την ανακοινώσεις μαζί με το συγκριτικό ή ίσως καλύτερα την ώρα του συγκριτικού. Ας υπάρχει και λίγο σασπένς...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.700
Members
38.599
Νεότερο μέλος
TMantΖ@13