Panasonic TX-L42ET5E vs Samsung UE40ES6100 vs LG 42LM620S. Τι θα αγοράζατε;

Reaction score
19
Καλημέρα αγαπητοί φίλοι

Εσείς που έχετε δει ή έχετε στην κατοχή σας καποια από τις τρείς παραπάνω 40αρες ή 42αρες , μεταξύ των τριών τι θα διαλέγατε;

Σας ευχαριστώ

Reaction score
19
Απάντηση: Panasonic TX-L42ET5E vs Samsung UE40ES6100 vs LG 42LM620S. Τι θα αγοράζατε;

Θα ήθελα να προσθέσω ότι η TV προορίζεται για 80% φιλμάκια από Media Tank και 20% τηλεοπτικό πρόγραμμα. Θα γίνει εκτεταμένη χρήση του ενσωματωμένου media player της τηλεοράσεως με δύο κουβεντες οπότε ένα απροβλημάτιστης λειτουργίας ενσωματωμένο media player είναι ουσιώδες.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307
Απάντηση: Panasonic TX-L42ET5E vs Samsung UE40ES6100 vs LG 42LM620S. Τι θα αγοράζατε;

οπότε ένα απροβλημάτιστης λειτουργίας ενσωματωμένο media player είναι ουσιώδες.
Samsung..

Reaction score
1.815

οπότε ένα απροβλημάτιστης λειτουργίας ενσωματωμένο media player είναι ουσιώδες.
LG...:116:
(η LM620 είναι κατηργημένη και η αντικατάστασή της είναι η 42LM640)

Reaction score
19

Ουπς ! Ειμαστε στα 30 ευρώ διαφορα απο την Samsung 40ES6710 !!!! Πολλά φρέσκα χαρακτηριστικά από την άλλη σε σημειο να φαινεται, εκ πρώτης όψεως, αρκετά πιο προχωρημενη σε δυνατότητες, σε σχέση με την 6710.
Ειναι ετσι ή είναι δική μου εντυπωση αραγε ;

Σας ευχαριστώ για τις μεχρι τωρα απαντησεις.:107:

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13

την Panasonic την αφηνω απ'έξω γιατι απλα ειναι μια κακη αντιγραφη της LG που απλα ειναι πιο φθηνη.Οποτε μενουν 2 να συγκρινεις, samsung και lg. Που ουσιαστικα διαφερουν τωρα αυτες.Ενεργο
3D vs παθητικο 3D με οτι αυτο συνεπαγετε.Samsung πιο ''σκληρα'' και πιο φωτεινα χρωματα Vs πιο ''γλυκα'' χρωματα λιγοτερη φωτεινοτητα.Samsung πιο πολλα χρησιμα apps, LG καλυτερο και πιο ευκολο net surfing (ειδικα με το magic motion).Samsung pip, lg οχι.Samsung αναπαραγει ολο το φασμα DTS ηχου, LG οχι ακομη. Samsung pvr και σε stick, Lg απαιτει μονο σκληρο δισκο.
Lg dual play, Samsung οχι. Lg καλυτερος converter 2D σε 3D και περισσοτερες ρυθμισεις 3D. (Γωνιες κτλ)
Samsung (6710) πολυ ωραιο το λευκο πλαισιο ειδικα αν ταιριαζει με τον χωρο σου, Lg μαυρο πλαισιο πολυ λεπτο. (Δυστυχως η LM649=Λευκη, θα αργησει ακομη και θα κυκλοφορησει τον Γεναρη)
Η επιλογη δυσκολη, ζυγισε τι απο αυτα ''βαραινει'' στα δικα σου θελω για να μην πληρωσεις κατι που δεν θα χρησιμοποιεις.
Εγω παντος ειδικα λογο της μικρης μου θα επελεγα Lg.
Ελπιζω να σε βοηθησα.

Reaction score
40

Πρόσθεσε στα μειονεκτήματα ώμος και την κακή ανάλυση-ευκρίνεια του παθητικού 3D και το μειωμένο gamma απο τα πολωτικά φίλτρα του πάνελ.

Το surfing μπορει να γινει υπερβολικά άνετο με την προθήκη ασύρματου σετ ποντικιού και πληκτρολογίου οποιασδήποτε μάρκας logitech-microsoft κτλ στην samsung. (νομίζω οτι και η lg μετά το νεο update θα υποστηρίζει.).

Θεωρώ σε εικόνα η LG εχει μείνει πισω φέτος.

Reaction score
19

Τελικά προτίμησα την Samsung es6100 διότι είχε δυνατότητα PVR και πολλές δυνατότητες σύνδεσης. Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους για τις συμβουλές τους και το ενδιαφέρον τους γενικότερα. Να είστε καλά παιδιά.

Reaction score
1.815

Τελικά προτίμησα την Samsung es6100 διότι είχε δυνατότητα PVR και πολλές δυνατότητες σύνδεσης. Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους για τις συμβουλές τους και το ενδιαφέρον τους γενικότερα. Να είστε καλά παιδιά.
Καλορίζικη φίλε μου! Καλές θεάσεις!!:403:

Πρόσθεσε στα μειονεκτήματα ώμος και την κακή ανάλυση-ευκρίνεια του παθητικού 3D και το μειωμένο gamma απο τα πολωτικά φίλτρα του πάνελ.

Το surfing μπορει να γινει υπερβολικά άνετο με την προθήκη ασύρματου σετ ποντικιού και πληκτρολογίου οποιασδήποτε μάρκας logitech-microsoft κτλ στην samsung. (νομίζω οτι και η lg μετά το νεο update θα υποστηρίζει.).

Θεωρώ σε εικόνα η LG εχει μείνει πισω φέτος.
Δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη με σένα πάντως...
Όσοι είναι ενήμεροι ξέρουν...

Reaction score
19

Ευχαριστώ φίλε μου.

Κοίταζα την 6710 με τα 400 Hz CMR αλλά έφευγε πολύ η τιμή ... για 37αρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.348
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent