Pc-Based Σύστημα για near field ακροάσεις.

Reaction score
70
Έχουμε και λέμε. Λόγω έλειψης χώρου πλέον ακούω μουσική από τον υπολογιστή με κάτι ηχείακια της πλάκας (το κυρίως σύστημα έχει παροπλιστεί εδώ και πολύ καιρό και πουλάω(δυστυχώς) τα κομμάτια σιγά σιγά......).

Τι έχετε να προτείνετε μέχρι 500 ευρώ για συστηματάκι στον υπολογιστή. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι μεταχειρισμένο ή καινούργιο,αν είναι ενεργά ηχεία με volume control ή ένας μικρός ενισχυτής με μικρά ηχεία ή οτιδήποτε άλλο. Ακούω όλες τις προτάσεις. Αυτό που μου έχει μπει στο μάτι και είναι το xtz mh-800dsp...

Ακούω προτάσεις.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.388
Απάντηση: Pc-Based Σύστημα για near field ακροάσεις.

εννοείται, near field ενεργά. Εννοείται.

ρίξε μια ματχιά στα καινούρια μωρά της Κ+Η, νυν νιούμαν Κ+Η (NEUMANN KH 120 AG ), κάπχια άσχετα περιοδικά τα βγάζουν καλούτσικα.

και τα φοκαλάκια είναι σούπερ, όπως και τα άνταμ.

όλα τα παραπάνω πρέπει να τα φέρνει και ο χατζηστάμος αν δεν απατώμαι. ρίχτου κανα τέλεφον, κάτι θα έχει να προτείνει κι αυτός, αν και κουφός.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.388

κακώς, ξέχασα το πελόνις. ιδιαίτερη περίπτωση, αλλά ίσως να αξίζει την προσοχή σου.

Reaction score
70
Re: Απάντηση: Pc-Based Σύστημα για near field ακροάσεις.

Το συστηματάκι της xtz πως το βλέπεις??Αυτό το dirac που έχει δεν μπορώ να καταλάβω τι το διαφορετικό κάνει από τις διάφορες κάρτες ήχου που κυκλοφορούν και επιλέγεις διάφορους χώρους(δωμάτιο,θέατρο,τουλέτα,κτλ κτλ)..

Reaction score
70

Κάτσε πήρες φόρα με τα ενεργά άλλα βγαίνουν πολύ έξω από το μπατζετ. Αυτά που πρότεινες κάνουν 500-600 ευρώ το τεμάχιο. Βάλε και μια καλή κάρτα ήχου. Και θέλουμε και κάτι σαν προενισχυτή για ρύθμιση έντασης το πιάσαμε το 1500άρικο. Εγώ θέλω κάτι με 500άρικο..Γιαυτό κοίταξα τα xtz..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.388
Απάντηση: Re: Απάντηση: Pc-Based Σύστημα για near field ακροάσεις.

Το συστηματάκι της xtz πως το βλέπεις??Αυτό το dirac που έχει δεν μπορώ να καταλάβω τι το διαφορετικό κάνει από τις διάφορες κάρτες ήχου που κυκλοφορούν και επιλέγεις διάφορους χώρους(δωμάτιο,θέατρο,τουλέτα,κτλ κτλ)..
Δείχνει να αποτελείται από πολύ καλά "συστατικά" (και πιθανά να είναι "ευκαιρία"), αλλά υπάρχουν και άλλοι "μάγειρες", πιο παλιοί στο χώρο, που επίσης χρησιμοποιούν πολύ καλά "συστατικά". Δυστυχώς, η ηλικία μας δε κρύβεται, οπότε έχουμε την τάση συνήθως να κοιτάμε τη γριά κότα. Είναι σα να λέμε XTZ ή ATC? Ε, να, αυτά.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.388
Απάντηση: Re: Απάντηση: Pc-Based Σύστημα για near field ακροάσεις.

η "κάρτα" και ο "προ", είναι αυτά που ΔΕ πρέπει να σε απασχολούν. σε αυτά τα κοστολόγια τουλάχιστον. ΙΜΗΟ τουλάχιστον. και ένταση, από το φούμπαρρρρρρ. πως λέμε τζίτερρρ; ε, έτσι.:116:

τώρα, για το τελικό κοστολόγιο τα ξέρεις καλύτερα από μένα. από αλλού ξεκινάς, κι αλλού καταλήγεις. Σιγά που θα τη γλυτώσεις εσύ! αμ δε! που γεννήθηκες; στο άλφα του κενταύρου;:116::116:

Reaction score
70
Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι το dac του είναι ένα ταπεινό 16/44. Χάθηκε να βάλουν ένα 24/96 να ακούμε και τις καινούργιες ηχογραφήσεις. Τι λες και συ επί του θέματος?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.326
παντως εγω που πηρα το focal CMS 40 εμεινα ιδιαιτερα ευχαριστημενος

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.388

αν θες φτηνό, να: (και 5-ιντσο παρακαλώ) ------και τιμή στο ζεύγος!!!!!
http://www.athensproaudio.gr/index.php?target=products&product_id=32566

Η πιο λογική επιλογή, είναι αυτή του κοτσίδη μας: (είπαμε, ο νέος είν' ωραίος)
http://www.athensproaudio.gr/index.php?target=products&product_id=32293

πλάκα πλάκα, κι αυτό δείχνει τα δοντάκια του:
http://www.athensproaudio.gr/index.php?target=products&product_id=33947

κι είναι στα ίδια λεφτά με το 4-ιντσο πελόνις:
http://www.athensproaudio.gr/index.php?target=products&product_id=33882

εμένα βέβαια, εκεί πάει περισσότερο το χέρι μου (ξέρω, είμαι κολλημένος):
http://www.athensproaudio.gr/index.php?target=products&product_id=33462

μετά, ε, μέχρι και κει πάει το χέρι μου, έτοιμο για να πατήσει το "κουμπί" στις δόσεις(!):
http://www.athensproaudio.gr/index.php?target=products&product_id=33587

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Βρε Εαρινή μουρλοκαμπέρω
Σου λέει 500αρικό ολα μαζί και τον πας λίγο παραπάνω στα 3990 το ένα:143::143::143:

Ψηφίζω Κοτσίδη.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.326
ευχαριστω παιδια, ευχαριστω Κωστα κ Μανο...να θυμηθω το φακελακι σας...χαχαχα!!!

Αντε κ οι εκλογες του Μαιου ειναι κοντα!!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.326

Παντως πλακα πλακα θα σας βαλω μια φωτο τα ηχεια , τα Focal, πολυ σπεσιαλ, απολαμβανω οπως ποτε αλλωστε τον ηχο στον H/Y μου...αλλο πραμα, ακους παραγματα που δεν τα ακουγες πριν...Βεβαια δεν εβαλα αλλα ηχεια να τ ακουσω (σπιτι) αλλα εχουν πολυ καλη ποιοτητα, τρομερη εικονα κ στερεοφωνια, κ εντασεις τρελλες, ποτε δεν προκειται ν ακουσω τοοοοσο δυνατα....ανετα μπαινουν κ στο σαλονι δηλαδη...Το μονο που θα λεγα οτι λειπει, λιιιιγο δηλαδη ειναι το βαθυ μπασο.Αλλα δε μ ενδιαφερει καθολου.Δηλαδη δε νομιζεις ακουγοντας τα ( κ χυμα στημενα ετσι...) οτι κατι σου λειπει...ΜΙα χαρα ειναι ,

Βεβαια για μια ακομα φορα ακουσα τον Κωστα που ειχε (παλι ) δικιο και εμεινα με την ευχαριστηση στο προσωπο.

Η αληθεια ειναι πως κοιτουσα κ μεγαλυτερα αλλα στο γραφειο αν βαλεις κανα bass reflex 6.5" η 8" αλλα θα μπουμαριζαν οντως πολυ.Οριακα ειναι κ το Focal, δε τους φαινεται...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Απάντηση: Re: Pc-Based Σύστημα για near field ακροάσεις.

Δεν εμφανίζει κάτι.Μάλλον αυτό είναι ε;
Aπο αυτή την εταιρία θα προτιμούσα κάποιο της σειράς dsm,πχ το dsm1.
Αν και μέχρι το 1000άρικο η πιο λογική πρόταση είναι το εξής bundle.
Μέχρι το 500άρικο πάντως αν όντως ισχύει η τιμή του pelonis(ως σετ),είναι αχτύπητο(καθότι και αναβαθμίσιμο αργότερα με ένα μικρό σαμπάκι).
Πήγαινε άκουσε το να δεις αν σ αρέσει.

Reaction score
70
Re: Απάντηση: Re: Pc-Based Σύστημα για near field ακροάσεις.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας άλλα αρκετές ξεφεύγουν πολύ. Στα 480 ευρώ με το σύστημα της xtz παίζω μουσική χωρίς τίποτα άλλο. Υπάρχει κάποιος που να το έχει ακούσει να μου πει την γνώμη του??

Γιατί το dirac DAP που δίνετε μαζί με το σύστημα είναι σε beta έκδοση??Αν μας διαβάζει ο κύριος Θέμης Ζαφειρόπουλος θα ήθελα την άποψη του. Μιλάω για το xtz mh-800dsp.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Πάρτον τηλέφωνο βρε

Reaction score
70

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.243
Members
38.293
Νεότερο μέλος
KosmasTR