Philips 32pf9966

Reaction score
0
Ρε παιδιά στο τελευταίο τεύχος του HITECH όπου και το σχετικό συγκριτικό με τις 32άρες LCD την βγάζουν έβδομη, πιο κάτω και από την SAMSUNG LE32R51B και την φτηνή BRAVIA (SONY KLV-S32A10) που δεν έχει καν WEGA ENGINE. Αυτές τις χαρακτηρίζουν άριστη αγορά και στην 9966 δεν δίνουν τίποτε! Μήπως παίζονται παιχνίδια με αυτούς τους τύπους ή αυτή είναι η πραγματικότητα?

Την έχει δει κάποιος? Αξίζει να την αγοράσω?

Reaction score
6
Μακράν καλύτερη και από την Samsung και από την Sony....
Εγώ έχω την 9976/12 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.... η εικόνα της ειδικά από καλά DVD (player & ταινίες) είναι πραγματική απόλαυση....
Go for it!!!!

Reaction score
0
deliol @ Fri 04 Nov said:
Μακράν καλύτερη και από την Samsung και από την Sony....
Εγώ έχω την 9976/12 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.... η εικόνα της ειδικά από καλά DVD (player & ταινίες) είναι πραγματική απόλαυση....
Go for it!!!!
Αν δεν κάνω λάθος η 9966 αντικατέστησε την 9976?
Οπότε εάν υπάρχει η λογική του καλυτερεύω ένα προηγούμενο πετυχημένο μοντέλο με ένα νέο μάλλον η 9966 πρέπει να είναι αρκετά καλή

Σίγουρα καλύτερη απο την Sony που δεν έχει ούτε WEGA ENGINE!!!

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου

Reaction score
6
Ναι, η 9966 αντικατέστησε την 9976, η διαφορά τους είναι στην έκδοση του PixelPlus (η 9966 έχει την νέα έκδοση 2)
Η εικόνα που θα πάρεις είναι ανώτερη της "απλής" Bravia, πιθανόν και της Wega Engine Bravia - αλλά η εικόνα είναι πολύ υποκειμενική υπόθεση.... :wink:

Reaction score
0
εχεις δει πολιτικη εφημεριδα να μην στηριζει το κομα που υπηρετει ιδια γευση και τα περιοδικα και οχι μονο στις βαθμολογιες αλλα και στο τι παρουσιαζουμε και τι οχι

minas

Πισιά
Reaction score
3.959
Για να είμαστε πλήρεις όμως, σας υπενθυμίζω ότι τα τελευταία 3 χρόνια οι Philips έβγαιναν άριστες αγορές και κορυφαίες επιδόσεις στο Hitech... (ήταν περίπου τον ίδιο καιρό που υπήρχαν πρωτοσέλιδες διαφημίσεις της Philips)
Τώρα βέβαια έχει πολυσέλιδες διαφημίσεις της Sony...

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Τι περιμενες? Το συγκεκριμενο περιοδικο ειναι η εντυπη εκδοση ενος δικτυακου καταστηματος......ονοματα δε λεμε.Απλα αντιμετωπισε το σαν οδηγο αγορας,ποια μοντελα δηλαδη υπαρχουν στην αγορα και τιποτα παραπανω.Πηγαινε σε ενα καταστημα και κρινε μονος σου ποια εχει καλυτερη εικονα και οσο αφορα τις ευκολιες επισκεωου τις ιστοδελιδες των εταιρειων γιατι αν περιμενεις απο τους πωλητες των αλυσιδων....σωθηκες.

Reaction score
0
spilegou @ Sun 13 Nov said:
Κανένα review ρε παιδιά εκτός από το HITECH έχει δει κάποιος?

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ REVIEW ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ... :wink:  :wink:  :wink:  8)  8)  8)
Δεν έχεις άδικο αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο να βρεις σε μαγαζί π.χ. 2 τηλεοράσεις που σε ενδιαφέρουν δίπλα δίπλα, ούτε ρυθμισμένες σωστά, ώστε να αποφασίσεις ιδίοις όμασι

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος @ Thu 10 Nov said:
Είχα δει σε ένα site του εξωτερικού...

Έχω στο γραφείο την διεύθυνση οπότε αύριο το πρωί θα σου την γράψω...
Φίλε Χρήστο περιμένω νέα σου!

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος @ Mon 14 Nov said:
Χρήστο σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου αλλά αυτό το μοντέλο είναι διαφορετικό από αυτό που εισάγεται στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα το εισάγουν στις ΗΠΑ και νομίζω και Αγγλία. Αυτό που έρχεται Ελλάδα, Γερμανία και ανατολική Ευρώπη ειναί το παρακάτω (από το site της Philips) 32PF9966/10
Σημ: Το τελευταίο διψήφιο (10) είναι το διακριτικό ανάλογα με την χώρα εισαγωγής

http://www.consumer.philips.com/con...&proxybuster=XRFQLZTS4HLQZJ0RMRESHQFHKFSEKI5P

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.010
Members
38.276