philips 37 kai ta muala sta kagkela

Reaction score
0
Αυτη ειναι μια χαρα, 1080p και ολα τα σχετικα.
Αξια για βραβεια........οταν δεν μετραει το value4money γιατι σε αυτο αναποφευκτα χανει.
Με λιγα λογια:
Ειναι η καλυτερη LCD 37"? Ναι! (μαλλον, δε την εχουμε δει κιολας)
Ειναι συμφερουσα αγορα? Οχι, για το 97% του πληθυσμου.
Αν θα την επαιρνα εγω? Συγγνωμη δεν ανηκω στο 3% που θα δωσει 3.000ε για 37αρα LCD που να ειναι ελαφρως καλυτερη του ανταγωνισμου.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Η Φιλιπς εχει τις καλιτερες συσκευες και η αποδοση (χαριν κυριως του πιξελ πλασ) ειναι κορυφαια. Η 32" crt διετιας που εχω δεν συγκρινεται με τα μοντερνα κατασκευασματα που κυκλοφορουν

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
telisz4 said:
2006 Eisa Winner : http://www.eisa-awards.org/history/2006-2007/video.html

xero oti kati tha vreite na peite akomi kai gia auto giati apla den pate thn philips . apla prepei na to paradexteteite einai h kaliteri tv me diafora kai episima pleon
Αυτή η τηλεόραση είναι 1920Χ1080 όπως η περυσινή 9830 και ελπίζουμε όλοι να μην έχει τα προβλήματα της 9830... Φαντάζομαι έχουν διορθωθεί όλα αυτά... Η εικόνα της είναι ίσως η κορυφαία σήμερα σε τηλεοπτικό σήμα και σε απλό dvd (576i ή 576p). Ίσως μάλιστα είναι όντως η καλύτερη τηλεόραση με σήμα χαμηλής ανάλυσης.

Προσωπικά έχω ακόμα μία Philips crt από τις πρώτες widescreen που βγήκαν στην αγορά, μοντέλο του 1998 και ακόμα η εικόνα της είναι πολύ καλή...

ΑΛΛΑ Η 9731D ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ p!!!

Όταν η Philips λέει 1920Χ1080p εννοεί pixels :shock: :shock: :roll: :roll:

Αντιγράφω από το επίσημο Ελληνικό manual:

Υποστηριζόμενη ανάλυση οθόνης

• Φορμά Η/Υ
Ανάλυση Ρυθμός ανανέωσης
640 x 480 60Hz
800 x 600 60Hz
1024 x 768 60Hz

• Φορμά βίντεο
Ανάλυση Ρυθμός ανανέωσης
640 x 480i 1Fh
640 x 480p 2Fh
720 x 576i 1Fh
720 x 576p 2Fh
1280 x 720 p 3Fh
1920 x 1080i 2Fh

Και λίγο πιο κάτω:

HD Ready
Απολαύστε την εξαιρετική ποιότητα εικόνας μιας
πραγματικής τηλεόρασης HD και συνδεθείτε με πηγές
HD, όπως HDTV, Blue-ray DVD ή HDVD. Το HD ready
είναι μια προστατευμένη προδιαγραφή που προσφέρει
καλύτερη ποιότητα εικόνας σε σύγκριση με την
προοδευτική σάρωση. Συμμορφούμενο με τα πρότυπα
της EICTA, προσφέρει μια οθόνη HD με ανάλυση και
ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας. Διαθέτει υποδοχή
YPbPr και μη συμπιεσμένη ψηφιακή σύνδεση DVI ή
HDMI, με υποστήριξη HDCP. Εμφανίζει σήματα των
720p και 1080i σε συχνότητα 50 και 60Hz.

Τώρα γιατί το κάνει αυτό (το οποίο είναι καθαρή παραπλάνηση του καταναλωτή) ενώ η τηλεόραση έχει 3500 Ευρώ δεν ξέρω...

Αν διαβάσεις καλά το φόρουμ θα δεις ότι κατά καιρούς έχουμε γράψει τα στραβά και τα άσχημα προιόντων από πολλές μάρκες... δεν υπάρχουν προτιμήσεις. Υπάρχουν μόνο απόψεις.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτό τον χειμώνα αν είναι κάποιος να δώσει 3.000 Ευρώ και πάνω για μία τηλεόραση 37'' τότε πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να είναι 1080p. Σε 1-2 μήνες ευτυχώς θα υπάρχουν πολλές τέτοιες επιλογές από πολλές μάρκες...

Reaction score
0
Eγω την 379830 εχω αλλα δεν βλεπω κανενα προβλημα, και νομηζω και πολυ αλλοι ακομα, Χρήστος Ακρατόπουλος γιατη λες σε χαμηλες αναλυσης ειναι καλητερες Philips στα 1080i δεν ειναι καλες .:? α και κατι αλλο εμενα που εχει αναλυση οθονης 1920Χ1080 στα 1080 εχει διαφορα προς το καλητερο εικονα η στα 720p η δεν εχει διαφορα..

Reaction score
0
den xero eilikrina tha to psaxo . alla mas exete prhxei me thn amoi kai amoi. eiste antiprosopoi ths amoi sthn ellada ????? mhpos rotao den xero. giati allios den exhgeite. kai epishs sto antistoixo aggliko forum pou eida h amoi einai pantelos agnosti se olous etsi gia na mh lete . kai exei kai 2200 pou einai polla lefta dhladh me 800 euro parapano den axizei na parei kaneis thn philips eleos. kai oso gia to ambilight kanei exeretiki douleia kai as koroideuoun kapoioi (antiprosopoi ths amoi) oti einai fotistiko h philips eleoosss

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
gio360 said:
Eγω την 379830 εχω αλλα δεν βλεπω κανενα προβλημα, και νομηζω και πολυ αλλοι ακομα, Χρήστος Ακρατόπουλος γιατη λες σε χαμηλες αναλυσης ειναι καλητερες Philips στα 1080i δεν ειναι καλες .:? α και κατι αλλο εμενα που εχει αναλυση οθονης 1920Χ1080 στα 1080 εχει διαφορα προς το καλητερο εικονα η στα 720p η δεν εχει διαφορα..
H 9830 από την στιγμή που δεν σου παρουσίασε προβλήματα είναι πάρα πολύ καλή τηλεόραση. Και στα 1080i θα βλέπεις εξαιρετική εικόνα...

Δεν είπα ότι στα 1080i δεν είναι καλή η Philips. Είναι το ίδιο καλή με αρκετές άλλες οι οποίες όμως στοιχίζουν τα μισά λεφτά! Και δεν είναι και 1080p. Αν σε μερικούς μήνες βάλουμε την Philips δίπλα σε μία 1080p τηλεόραση με πηγή ένα hd-dvd θα δούμε και στις 2 κορυφαία εικόνα, απλά η 1080p τηλεόραση ίσως έχει λίγο πιο τρισδιάστατη εικόνα... και θα έχει στοιχίσει και τα μισά λεφτά...

Το πρόβλημά μου είναι στην τιμή! Δεν μπορεί όλος ο ανταγωνισμός να βγαίνει με μοντέλα 1080p γύρω στα 2000 Ευρώ και η Philips να κάνει 3500 Ευρώ!

Αν έβλεπα την καινούργια Philips στα 2200-2500 Ευρώ θα έλεγα ΟΚ. Αλλά 3500;;;;; :shock: :shock: :shock:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
telisz4 said:
den xero eilikrina tha to psaxo . alla mas exete prhxei me thn amoi kai amoi. eiste antiprosopoi ths amoi sthn ellada ????? mhpos rotao den xero. giati allios den exhgeite. kai epishs sto antistoixo aggliko forum pou eida h amoi einai pantelos agnosti se olous etsi gia na mh lete . kai exei kai 2200 pou einai polla lefta dhladh me 800 euro parapano den axizei na parei kaneis thn philips eleos. kai oso gia to ambilight kanei exeretiki douleia kai as koroideuoun kapoioi (antiprosopoi ths amoi) oti einai fotistiko h philips eleoosss
Ναι είμαι αντιπρόσωπος της ΑΜΟΙ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Βέβαια πριν αγοράσεις την Philips των 3500 Ευρώ ρίξε μια ματιά και σε αυτές:

http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=14507.0

http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=14510.0

http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=14508.0

http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=14519.0

Όλες επώνυμες και όλες από 1600 - 2100 Ευρώ!

Όσον αφορά στο ambilight είναι θέμα προσωπικού γούστου. Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Υποτίθεται ότι μια τέτοια τηλεόραση widescreen προσπαθεί όσο το δυνατόν να προσομιάσει την κινηματογραφική εικόνα. Στο κινηματογράφο υπάρχει ambilight?

Όχι φυσικά! Μπορείς να δεις ταινία (όπου ο σκηνοθέτης χρησιμοποιεί την ένταση του φωτός ανάλογα με την σκηνή) και να αλλάζει ο φωτισμός πίσω από το μέσο προβολής;;;;;

Reaction score
0
Γεια σου φίλε.
Αν παρατήρησες στο Forum θα δεις ότι και εγώ έχω κάνει topic για την εν λόγω τηλ (Philips). Την έχω δει να παίζει κι όλα. Ξέρω και τι σημαίνει το όνομα της φίρμας που την κατασκευάζει. Αλλά δεν μπορείς να κατακρίνεις τους υπόλοιπους εδώ μέσα ούτε να αμφισβητείς την κρίση τους και την γνώμη που έχουν για κάποιο προϊόν, το οποίο στην τελική θα κληθούν να πληρώσουν αδρά για να το αγοράσουν. Συμφωνώ ότι σαν σύνολο, αυτή η τηλ προφανώς είναι από τις πιο καινοτόμες και τις πιο άρτια εξοπλισμένες και ίσως και το πάνελ της να είναι πολύ εξελιγμένο τεχνολογικά, αλλά επειδή ξέρω τι σημαίνει το "i" και το "p", τουλάχιστον σ΄αυτό τον τομέα ίσως δεν είναι η καλύτερη μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Τους υπόλοιπους φίλους που κατακρίνεις εδώ μέσα ίσως τους αδικείς λίγο με τον οίστρο σου για μια κορυφαία τηλ, οίστρος όμως που δείχνει άνθρωπο που εππηρεάζεται η κρίση του από πάσης φύσεως μέσα ΜΜΕ... Κανείς δεν αμφισβητεί μια τηλ που κέρδισε το βραβείο "EISA" αλλά μήπως ξέρεις να μας πεις τι σημαίνει αυτό το βραβείο; Οι περρισότεροι από τους άνθρωπους που ονοματίζεις σαν "αντιπρόσωπους" της AMOI εκφέρουν πάντα την γνώμη τους και μάλιστα τεκμηριωμένη τεχνολογικά. Πολλές φορές έχουν εκθειάσει κι άλλες τηλ, γιατί αν δεν έχεις καταλάβει δεν σκέφτονται να προωθήσουν μια τηλ ανάλογα με τα γούστα τους, αλλά προσπαθούν με τις όποιες γνώσεις έχουν (και είναι παραπάνω από αρκετές κατα την ταπεινή μου πάντα γνώμη) να βοηθήσουν τους υπόλοιπου στην ίσως καταλληλότερη επίλογή τηλ, η ακόμα και να βοηθήσουν σε κάποιο πρόβλημα. Θέλω να καταλήξω λοιπόν ότι πρέπει να ήμαστε λίγο πιο "σφαιρικοί στις απόψεις μας και πιο διαλλακτικοί με τις απόψεις τον άλλων γιατί αλλιώς η έννοια του "Forum" δεν έχει νόημα... Δες για παράδειγμα την δουλειά που κάνει ο Χρήστος: ενημερώνει συνεχώς τους περισσότερους από εμάς για νέες παρουσιάσεις και βοηθάει στο να βρεθούν στοιχεία απαραίτητα σε μερικούς για να κατανοήσουν έστω και τα βασικά, και σε μερικούς άλλους να επιλέξουν πιο ορθολογιστικά και με κριτήριο τι καλύτερο μπορούν να πάρουν με τα λεφτά που θα δώσουν, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες και τις ιδαιτερότητες που έχει ο καθένας... Φιλικά Γιάννης.

Reaction score
164
telisz4 said:
kai exei kai 2200 pou einai polla lefta dhladh me 800 euro parapano den axizei na parei kaneis thn philips eleos.
Από πότε 3500-2200=800; Από τότε που σε συμφέρει; Και από πότε συγκρίνεις την τιμή της 42ρας AMOI με την 37ρα Philips; Και επειδή βλέπω ότι σου αρέσουν οι συγκρίσεις, για σύγκρινε τη 42ρα ΑΜΟΙ με την 32ρα Philips...
Εδώ όλοι είμαστε αντιπρόσωπι της ΑΜΟΙ, όπως μας ξεσκέπασες. Συγκεκριμένα, πρέπει να υπάρχουν καμία 50ρια εδώ μέσα. :p Κανείς δεν γράφτηκε όμως μόνο και μόνο για να γράψει "ΑΜΟΙ και τα μυαλά στα κάγκελα", όπως εσύ, αγαπητέ φίλε... :p

Συμφωνώ ότι σαν σύνολο, αυτή η τηλ προφανώς είναι από τις πιο καινοτόμες και τις πιο άρτια εξοπλισμένες και ίσως και το πάνελ της να είναι πολύ εξελιγμένο τεχνολογικά
Η 9830, αν δεν κάνω λάθος, φορούσε πάνελ AUO, από το ίδιο εργοστάσιο με την ΑΜΟΙ.

Reaction score
0
den mou aresei na kano diafhmish alla epeidh o filos pou apantise o (unforgiven) htan poli eironikos apenanti mou, eno ego apla egrapsa kapoies apopseis xoris na epivalo kati se kanenan.
http://www.electroptica.gr/view_product.php?productid=445&idcat=1&idsubcat=2&idsubsubcat=28 kai meta as erthei xana na mou pei oti exei 3500 h 37 an to epsaxne ligo parapano den tha itan toulaxiston toso eironikos. psaxte to prota to thema kai meta kante reply re paidia de mporei na leei o kathenas oti thelei xoris proigoumenos na to psaxei esto kai ligo. kai ego thn vrika 3800 se magazia sthn tsimiski alla ennoeite pos den tha ta doso gia na thn paro. otan omos to epsaxa kai thn vrika 2900 kai 3100 nai mporo na po oti ta dino auta ta lefta . exo dei tainies sugkekrimeni tv se filo mou kai entuposiastika kai pisteuo pos einai h korufaia. pantos kaneis den sxoliase oti sto antistoixo europaiko site h amoi einai pantelos agnosti...

oson afora ton filo mou ton spartan tha ithela na po apla oti ego den katakrino kanenan to mono pou eipa einai h gnomi mou kai pisteuo oti axizei san agora h philips se sxesi me thn amoi akomi kai an einai na doso 700 h 800 euro

Reaction score
0
aaa kai oson afora to philips kai ta muala sta kagkela to egrapsa me mia arketi dosi xioumor kai den nomizo na einai parexhghsimo , giati sxoliastike kai auto

Reaction score
164
telisz4 said:
den mou aresei na kano diafhmish alla epeidh o filos pou apantise o (unforgiven) htan poli eironikos apenanti mou, eno ego apla egrapsa kapoies apopseis xoris na epivalo kati se kanenan.
http://www.electroptica.gr/view_product.php?productid=445&idcat=1&idsubcat=2&idsubsubcat=28 kai meta as erthei xana na mou pei oti exei 3500 h 37 an to epsaxne ligo parapano den tha itan toulaxiston toso eironikos. psaxte to prota to thema kai meta kante reply re paidia de mporei na leei o kathenas oti thelei xoris proigoumenos na to psaxei esto kai ligo. kai ego thn vrika 3800 se magazia sthn tsimiski alla ennoeite pos den tha ta doso gia na thn paro. otan omos to epsaxa kai thn vrika 2900 kai 3100 nai mporo na po oti ta dino auta ta lefta . exo dei tainies sugkekrimeni tv se filo mou kai entuposiastika kai pisteuo pos einai h korufaia. pantos kaneis den sxoliase oti sto antistoixo europaiko site h amoi einai pantelos agnosti...

oson afora ton filo mou ton spartan tha ithela na po apla oti ego den katakrino kanenan to mono pou eipa einai h gnomi mou kai pisteuo oti axizei san agora h philips se sxesi me thn amoi akomi kai an einai na doso 700 h 800 euro
Αν νομίζεις ότι μόνο εσύ μπορείς να κάνεις χιούμορ γράφοντας "και τα μυαλά στα κάγκελα", μάλλον λάθος κάνεις. Και το ότι είμαστε εντιπρόσωποι, να υποθέσω ότι ήταν και αυτό χιούμορ;
Επίσης λάθος κάνεις αν νομίζεις ότι θα κάθομαι να ψάχνω αν στη Λάρισα κάποιος τη δίνει πιο φτηνά από τους υπόλοιπους. Και εν πάση περιπτώσει, αν συγκρίνεις τις δύο 37ρες, και όχι την ΑΜΟΙ των 42" με την Philips των 37", οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες.
"psaxte to prota to thema kai meta kante reply re paidia de mporei na leei o kathenas oti thelei xoris proigoumenos na to psaxei esto kai ligo"... Αυτό το έγραψες εσύ, χωρίς να ψάξεις καθόλου, θέλεις να σχολιάσουμε κι' όλας το ότι δεν αναφέρεται σε ξένα fora. Δες πχ ένα θέμα 40 σελίδων για την ΑΜΟΙ:
http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=294603&page=30&highlight=amoi

GTX

Reaction score
39
telisz4 said:
pantos kaneis den sxoliase oti sto antistoixo europaiko site h amoi einai pantelos agnosti...
Άντε μιας και το ζήτησες θα στο σχολιάσω εγώ :wink:
Σου απαντάω λοιπόν οτι η Amoi είναι παντελώς άγνωστη! Και???????????
Δηλαδή επειδή είναι άγνωστη είναι και μούφα?? Από πότε η φήμη είναι μοναδικό κριτήριο για να αγοράσει κάποιος ένα προιόν???

Το site στο οποίο βρήκες τη Philips στα 3000 δοκίμασε το και πες μας αν παίζει οκ? Γιατί εγώ απο site που το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι κινητό κολώνω να ψωνίσω :wink:

Φίλε telisz4 λες οτι την Philips την έχεις δει, την Amoi την έχεις δει???

Παιδιά εγώ βαρέθηκα να γράφω για την Amoi, σοβαρά... :?
Είναι απλό όποιος λοιπόν δε πιστεύει οτι είναι καλή τηλεόραση ας πάει να τα σκάσει να πάρει μια Philips που δεν ξέρει τι είναι το 1080p αλλά είναι πασίγνωστη, έχει την καλύτερη εικόνα που έχει δει ανθρώπινο μάτι, έχει απίστευτο σύστημα με λαμπιόνια γύρω γύρω που φωτίζουν το χώρο :lol:, έχει φοβερή φήμη στην αξιοπιστία και φυσικά το Hitech την έχει πρώτη μούρη, πήρε και βραβείο απο τον ειδικό τύπο τί άλλο θες??? :D

Reaction score
0
Μιπως ειναι καιρος να κανουμε ενα τεστς ΑΜΟΙ και καποιας Philips 1920Χ1080 :lol: και ας ειναι στα 1080i τοτε μονο θα μειλαμε με συγουρια πια ειναι καλητερη, γιατη εμενα τα 1080p δεν μου λενε τιποτα, δεν λεω οτι δεν ειναι καλη η ΑΜΟΙ μια χαρα ειναι, αλλα Philips ειναι καλητερη και ας ειναι στα 1080i :lol:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.198
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88