Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τις εντυπώσεις σου από την νέα τηλεόραση της Philips...titos said:Αποτελεσματα του τεστ της 37PF9731 με πηγη SD και HD: 1) εικονα με αποχρωση βιολετι 2) φοβερα μικρη γωνια θεασης, το 1/2 απο την 9830,οσο πιο πλαγια καθεσαι τοσο το μαυρο γινεται βιολετι,μου θυμιζει τα πρωτα πανελ. 3) εκνευριστικος θορυβος στις σκοτεινες σκηνες με περιεργες κηλιδες που τρεμοπαιζουν, οσο δε βγαινεις εκτος αξονα γινονται ακομα πιο εντονες και ανυποφορες,με σημα HD τα φενομενα ειναι λιγοτερα αλλα ορατα 4) με εισοδο HDMI που εγιναν οι δοκιμες δεν μπορεις να επεμβης για on-off στο clear lcd-natural motion 5) το ambilight ειναι σχεδον νεκρο,τοσο αργη ειναι η αποκριση του σε σχεση με την εικονα 6) στον καθετο αξονα σε φωτινες σκηνες η εικονα ειναι πολυ πιο λεπτομερης εν συγκιση με την 9830 που εχω ,δυστυχως ομως τα υπολοιπα ειναι ανυποφορα .Oi δoκιμες εγιναν με το ιδιο player transgear 700 με τα ιδια dvd με το ιδιο HD υλικο και στις δυο tv.Ελπιζω να ειμαι αρκετα σαφης, κατα τ'αλλα βραβεια EISA και κουραφεξαλα