Philips 706 oled γνώμες

Reaction score
0
Γεια σας θα ήθελα την γνώμη σας για αγορά 65 oled με σφιχτό μπάτζετ είδα την Philips στα 1200 φοβερά χαρακτηριστικά για την τιμή της αλλά την φοβάμαι λίγο σαν εταιρεία αξιοπιστία σέρβις κλπ σε αυτή την τιμή ίσως βρω και lg A1 και έχω ρίξει και μάτια στην sony x90j που δεν είναι oled εσείς τι λέτε να τολμήσω Philips?να πάω lg θα έχω θέμα με τα 50hz πχ σε ένα αγώνα μήπως sony x90j η να κάτσω στα αυγά μου να περιμένω μιας και βλέπω ότι στα μεγάλα καταστήματα δεν έχουν λίγα μοντέλα και προσφορές ευχαριστώ

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.000
Για τις Oled:

- Η Philips είναι άγνωστη ποσότητα για εμένα.

-H LG, που ήδη έχω, είναι άριστη σε εικόνα και τα 50Hz του πάνελ δεν ενοχλούν πουθενά. Όσο για την αξιοπιστία, η πρώτη LG oled 55" που αγόρασα παρουσίασε πρόβλημα burn-in (τα νέα πάνελ πλέον δεν έχουν τέτοια προβλήματα) και αντικαταστάθηκε στην εγγύηση. Ενδεικτικό του πόσο ευχαριστημένος είμαι, πήρα και την καινούρια "φτηνή" 65" και έδωσα την παλιά στον γιο μου. Το μειονέκτημα των φτηνών σειρών της LG είναι η ύπαρξη μόνο 3 HDMI in.

- Οι Sony είναι γενικά καλύτερες τηλεοράσεις, με το πλεονέκτημα της αναπαραγωγής ήχου DTS, κάτι που οι περισσότερες τηλεοράσεις δεν κάνουν.

Αφού έφτασες εκεί οικονομικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας σε led tv.

Ndis

Titika
Reaction score
4.755
Είχαμε 5 Phillips plasma και led στην ευρύτερη οικογένεια, και ολες έβγαλαν τα θέματα τους με τα χρόνια. Μέχρι 1,5 χρόνο πίσω υπήρχε καλό service αλλά οκ, αυτά αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Το ambilight ενώ φαντάζει ως gimmick, είναι εντυπωσιακό. Σήμερα βέβαια υπάρχουν δεκάδες after market λύσεις ambilight, σχεδόν για κάθε tv.

Η μονη που θα κοιτουσα ειναι η 906(930-κατι στην ελληνική αγορά) η οποία είναι πραγματικά αξιόλογη επιλογή. Κοστίζει όμως κάτι αρκετά παραπάνω απο το budget σου, συνεπώς υποθέτω πως όχι.

Να ξέρεις πάντως, οτι όταν υπάρχει η 65ara c1 στα 1500 (τόσο θα την αγοράσεις αν πας στο μαγαζί) δεν αξίζει τον κόπο να μπεις σε διαδικασίες.

Reaction score
0
Είχα ψηθεί για την Philips λόγο ambilight και subwoofer αλλά μάλλον ήταν 1 κομμάτι και με πρόλαβε άλλος....η περιμένω μπας και βγει καμιά Panasonic Philips sony σε αυτά τα λεφτά αλλιώς μόνο lg a1 την c1 για πιο μαγαζι λες?αν και είδη έχω ξεφύγει ξεκίνησα από 600-800 πήγα στα 1000 και άντε λίγο ακόμα για oled χαχαχα
ευχαριστώ για της απαντήσεις

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος