- Reaction score
- 1.269
Θέλω να αγοράσω μία πηγή για το αμάξι μέχρι 130€,μόνο Pioneer,αλλά έχει πολλά μοντέλα σε αυτα τα λεφτά και δεν ξέρω τις διαφορές.
Να θέσω κάποιους όρους:
Απορίες:
1) Στο σάϊτ => χαρακτηριστικά,δε λέει για flac ή τηλεχειριστήριο,αλλά στο you tube που το δείχνει κάποιος unboxing,πάνω στο κουτί λέει οτι τα διαθέτει...
2) Αυτά τα 4 x 100W είναι τίποτα κόλπα,πχ να έχει πιο ένταση μεν αλλά να ρίχνει την ποιότητα;
Γιατί σε αυτά τα λεφτά,πολλά μοντέλα λένε 4 x 50W.Γιατί δε βγάζανε όλα τα μοντέλα 4 x 100W;
Τι είναι όλες αυτές οι κατηγορίες ενισχυτή Class FD,Mosfet,ποιο είναι το πιο ποιοτικό;
Να θέσω κάποιους όρους:
- Αν το usb βγάζει ήχο ισάξιο με το cd (σε ποιότητα),θα δουλευω μόνο το USB οπότε ας μην έχει υποδοχή cd.Αγανάκτησα με τα δισκάκια,γρατσουνιούνται,πρέπει μονίμως να γράφω δισκάκια κτλ κτλ
- Δεν με ενδιαφέρουν λειτουργίες Android κτλ γιατί έχω παλιό,απλό κινητό που είναι με κουμπιά και δεν έχει τίποτα τέτοια κόλπα.
- (Θα ήθελα) να παίζει flac.
- (Θα ήθελα) τηλεχειριστήριο.
- (θα ήθελα) να είναι 4 x 100W γιατί α 4 ηχεία που έχω είναι φτηνά Blaupunkt και (νομίζω) 80W rms.
Απορίες:
1) Στο σάϊτ => χαρακτηριστικά,δε λέει για flac ή τηλεχειριστήριο,αλλά στο you tube που το δείχνει κάποιος unboxing,πάνω στο κουτί λέει οτι τα διαθέτει...
2) Αυτά τα 4 x 100W είναι τίποτα κόλπα,πχ να έχει πιο ένταση μεν αλλά να ρίχνει την ποιότητα;
Γιατί σε αυτά τα λεφτά,πολλά μοντέλα λένε 4 x 50W.Γιατί δε βγάζανε όλα τα μοντέλα 4 x 100W;
Τι είναι όλες αυτές οι κατηγορίες ενισχυτή Class FD,Mosfet,ποιο είναι το πιο ποιοτικό;