PIONEER 696 Ελληνικοι Υπιτιτλοι σε DivX?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.107
Εδώ μπορείς να κατεβάσεις το modified firmware που υποστηρίζει Ελληνικούς υπότιτλους στα DivX. :cool_4:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Απάντηση: PIONEER 696 Ελληνικοι Υπιτιτλοι σε DivX?

Υπάρχει κάτι ανάλογο για το TOSHIBA RD-XS24?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.107
Αν και δεν έχω Pioneer, είχα πάρει την ευθύνη για την αναβάθμιση των players δύο φίλων. Ένας είχε το 490 κι ο άλλος το 696. Και στις δύο περιπτώσεις δούλεψε άψογα.
Εγώ που έχω το Samsung DVD-HD860, υποστηρίζει εληνικά, αλλά το "ν" το δείχνει "ο". Και δεν υπάρχει κανένα update για το firmware. Μικρό το κακό βέβαια γιατί δε βάζω υπότιτλους σχεδόν ποτέ.
Όταν όμως μαζεύεται παρέα στο σπίτι όλοι γελάνε με την ιδιαιτερότητα του player. Π.χ τη λέξη "νονός" τη δείχνει "οοοός" .... :crazy_1:

Reaction score
5
THANX...to use it on your own risk??!...na me provlimatisei h einai ok?!!

:happy_5:
Να μην σε προβληματισει καθολου!!!!
Δουλευει απροβληματιστα!!!!

Εγω μαλιστα οταν πηρα το 696 πριν 2 μηνες, δεν το δουλεψα ουτε λεπτο με το original firmware αλλα του περασα αμσως το Hakan 3.01 και τωρα του εχω βαλει το 5.00.

Reaction score
0
Να μην σε προβληματισει καθολου!!!!
Δουλευει απροβληματιστα!!!!

Εγω μαλιστα οταν πηρα το 696 πριν 2 μηνες, δεν το δουλεψα ουτε λεπτο με το original firmware αλλα του περασα αμσως το Hakan 3.01 και τωρα του εχω βαλει το 5.00.
ειναι πολύ εύκολο ... Μην αγχώνεσαι δες προσεκτικά τις οδηγίες και προχώρα..

Reaction score
0
ρε παιδια..καλημερα σε ολυς αρχικα!
βασικα θα ηθελα να μαθω πια ειναι η μεγαλη διαφορα του 496 με τον 696 Pioneer?Γιατι βλεπω μια διαφορα της ταξης των 50 με 60 ευρω!δεν εχω δει διαφορα στα χαρακτηριστικα..εκτος εαν κανω λαθος βεβαια!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.107
Η βασική τους διαφορά είναι ότι το 696 υποστηρίζει DVD Audio και SACD.
Αν δεν τα χρειάζεσαι τότε το 490 είναι η λογική επιλογή.

Reaction score
0
Η βασική τους διαφορά είναι ότι το 696 υποστηρίζει DVD Audio και SACD.
Αν δεν τα χρειάζεσαι τότε το 490 είναι η λογική επιλογή.
f
xfader ευχαριοστω και καληγμερα!!!τωρα βρισκομαι σε διλημα..γιατι βασικα προς το αρων δεν ξερω ενα θα τα χρησιμοποιησω αυτα τα δυο..εαλλα δνε ξερω μελλοντικα...μαλλον αυτοι θα πρεπει αν το σκεφτω...αλλα οσον αφορα ταινιες σε dvd και απλα μουσικα cd δεν υτπαρχει διαφορα ετσι?

Reaction score
0
f
xfader ευχαριοστω και καληγμερα!!!τωρα βρισκομαι σε διλημα..γιατι βασικα προς το αρων δεν ξερω ενα θα τα χρησιμοποιησω αυτα τα δυο..εαλλα δνε ξερω μελλοντικα...μαλλον αυτοι θα πρεπει αν το σκεφτω...αλλα οσον αφορα ταινιες σε dvd και απλα μουσικα cd δεν υτπαρχει διαφορα ετσι?
Για ένα περίεργο λόγο το 696 έχει καλύτερη εικόνα... Και λέω περιεργο γιατί έχουν τον ίδιο scaler και μηχανισμό ανάγνωσης...

Πιθανότατα είναι θεμα ρύθμισης αλλα επειδή πριν πάρω το 696 το ειχα ψάξει πολύ και βρήκα καμποσα θεματα σχετικά με προβληματάκια στην απόδοση του 490 σε PAL, θα σου πρότεινα να μην λυπηθείς τα 40 ευρώ παραπάνω που κανει το 696 και να το προτιμήσεις... Η διαφορά - στην εικόνα - αξίζει :happy_4:

Reaction score
50
Πες μας λίγο για τις ηχητικές του επιδόσεις (stereo & 5.1).
(το 696 αποτελεί απόγονο του 575);

Reaction score
4
Πες μας λίγο για τις ηχητικές του επιδόσεις (stereo & 5.1).
(το 696 αποτελεί απόγονο του 575);
Ασε τα DVD εσύ και κοίτα το πιτσιρίκι.... Μπαμπά....

Αμα θες ένα 595 έχω για πούλημα. Θα βάλω HTPC...
Και μηχανή έχω για πούλημα....

Reaction score
0
αρα ηγια ανακεφαλαιωση...
το 696 ειναι αλυτερο απο το προηγουμενο μοντελο για
1. παιζει SACD ΚΑΙ AUDIO DVD
2. και υπαρχει και πιθανοτητα οπως λεει ο φιλος για καλυτερη εικονα?
ακοαμ δεν εχω κανει αγορα ακομα..απλα θελω να συνδιασω ενα καλο player για τον epson tw 700:D

Reaction score
0
1. To 696 pistevo oti gia tosa liga lefta diafora apo to 490 axizei kai me to parapano.

2.EFAGA TRELI HTA!!!Evala to kainourgio firmware,ola mia xara,oi ellinikoi ypotitloi ok ALLA ti kits eikona einai auti - Pou pige to logotypo?!?!?Pou pige to klassiko pioneer???Mporo na to allaxo kai pali kai pos????

Reaction score
0
αρα ηγια ανακεφαλαιωση...
το 696 ειναι αλυτερο απο το προηγουμενο μοντελο για
1. παιζει SACD ΚΑΙ AUDIO DVD
2. και υπαρχει και πιθανοτητα οπως λεει ο φιλος για καλυτερη εικονα?
ακοαμ δεν εχω κανει αγορα ακομα..απλα θελω να συνδιασω ενα καλο player για τον epson tw 700:D
Ακριβώς έτσι είναι ..
Αν ψάξεις λιγο στα φορουμς θα δεις οτι οσοι το έχουν αποκτήσει είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τις δυνατότητες του. Ειναι μια πολύ καλή και τίμια επιλογή μεχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στη μάχη του HD (Blueray/HD-DVD/?)

Προσωπικά από όσa μηχανήματα έχω δεί στην κατηγορία που είναι δεν θα το άλλαζα με κανένα.. Ακομα και το - αρκετά ακριβότερο - Denon 1930 που πήρε πρόσφατα ο αδερφός μου κάτσαμε και τα σετάραμε με ιδιο σετ (TV+ενισχυτής+ ηχεία + καλώδια) και ομολογώ οτι η διαφορά υπερ του Denon ήταν απειροελάχιστη στις κοινές τους αναλύσεις

Με τι θα το άλλαζα ? (και θα το αλλάξω μεχρι το καλοκαίρι ή μαλλον θα το έχω σαν δεύτερο μηχάνημα
)
Με ένα HTPC :happy_4::happy_4:

Reaction score
5
Pioneer 696 και Epson tw700 ειναι πολυ καλος συνδιασμος!!!

Αρκετοι φιλοι στο forum, αναμεσα στους οποιους και εγω, το βεβαιωνουν!

Reaction score
0
Pioneer 696 και Epson tw700 ειναι πολυ καλος συνδιασμος!!!

Αρκετοι φιλοι στο forum, αναμεσα στους οποιους και εγω, το βεβαιωνουν!
'
καλος συνδιασμος λες ε??θελωνα ελπιζω!!βασικα εγω δνε τα εχω παρει ακοαμ..προσπαθω να δω εαν τελικ ειναι αυτα που θα πρεπει να παρω..κανω ερευνα αγορας..δεν θελω σε καμια περιπτωση να το μετνιωσω...
τωρα στο μονο που εχω κολησει..ειναι το πανι προβολης..αλλα αυτο ειναι αλου παπα ευαγγελιο!:prof:

Reaction score
0
Ρε παιδια... ειχα βαλει το προηγουμενο modified firmware και ολα καλα.. με το που εβαλα το Modified V5.0 δεν εχω ελληνικους υποτιτλους... ξερει κανεις τι γινεται? Για το 696 μιλαμε παντα...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ