PIONEER DEH-P88RS II 725 ευρω??????

Reaction score
245
Ενα φιλαρακι μου σημερα ρωτησε στην Λαρισα,σε καταστημα caraudio, ποσο εχει ενα p88rs ii.
Καθεστε καλα?????????
725 ΕΥΡΩ.
Προς θεου.........επιτελους ποσο μεγαλος ειναι ο ερωτας που εχει ο ανθρωπος με το χρημα??????Οχι οτι θα τον αφηνα να κανει αγορα σε οτιδηποτε χωρις να μου το πει,αφου εχουμε και τους ανθρωπους μας για τετοια πραγματα στην Αθηνα.
Οταν ακουσα την τιμη επαθα σοκ.:139:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: PIONEER DEH-P88RS II 725 ευρω??????

Εγω παντως θα επαιρνα ενα πιο ευκολοχρηστο (το λεω γιατι εχω -γκουχ...ειχα- το 88)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Και σε τι σε δυσκόλευε αγόρι τρελό? :121:
Για τον οδηγο ειναι οτι χειροτερο Γιαννη μου 9Και ειδικα αν το εχεις χαμηλα, καηκες!0. Οι ρυθμισεις του ειναι σχεδον κρυφες με μενου οποτε στην παραμικρη αλλαγη απαιτειται ...χειριστης, ή ξυπνιος συνοδηγος (αλλα αν ειναι γυναικα, αστο καλυτερα!). Η ποιοτητα του ομως ειναι εμφανης!

"Αγορι τρελλο" ε; εμ βεβαια, δρυος πεσουσης...

Reaction score
41

Και γιατί να κάνεις ρυθμίσεις όταν οδηγείς?
Προσωπικά την μόνη ρύθμιση ήχου που έχω σε εύκολη πρόσβαση είναι το sub. Τα υπόλοιπα (play, FF, Rwd, next track κλπ) γίνονται εύκολα και από την πρόσοψη και από το τηλεχειριστήριο....

Reaction score
245

Και γιατί να κάνεις ρυθμίσεις όταν οδηγείς?
Προσωπικά την μόνη ρύθμιση ήχου που έχω σε εύκολη πρόσβαση είναι το sub. Τα υπόλοιπα (play, FF, Rwd, next track κλπ) γίνονται εύκολα και από την πρόσοψη και από το τηλεχειριστήριο....
Εμμμμμμμμμ.....αμα περνανε τα χρονια,ολα δυσκολα γινοντε:137::137:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Εμμμμμμμμμ.....αμα περνανε τα χρονια,ολα δυσκολα γινοντε:137::137:
Βρε χ@σ@ μας και συ με τα χρονια (κοντα εισαι...σχεδον!):135:
Εγω λεω για τη μη καλη λειτουργιοτητα οταν ειναι τοποθετημενο χαμηλα εκτος οπτικου πεδιου του οδηγου. Φυσικα αυτο ισχυει για ολες τις συσκευες, αλλα το απλουστερο ειναι παντα καλυτερα. Ευτυχως ομως σε αποζημιωνει η αποδοση του (τωρα βεβαια παει χαμενο, μιας και το οχημα δεν πολυχρησιμοποιειται, εβγαλα και τον ενισχυτη για να τον βαλω στο Ινσιγκνια - οσονουπω!)

Τακη, γιατι "τεως Κυθηρα"; υπουργος εισαι; γραψε το...χωριο σου βρε και μην ντρεπεσαι!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.121
Members
38.412
Νεότερο μέλος
sitherion