PIONEER DV-575A

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Δοκιμη για το πολυαναμενομενο player που τα παιζει ολα και συμφερει (λιανικη 229 ευρω) στο τρεχων τευχος του ΗΧΟΥ.

Reaction score
5
Καλες οι δοκιμες αλλα θα περιμενω.
Εχει αρκετη ζητηση το μηχανακι και φοβαμαι μηπως καποιοι τα παρουν χοντρα για να πουνε καλα λογια, χωρις να αναφερομαι στον ΗΧΟ. Γενικα μιλαω, επειδη (γενικα παντα) εχει ξαναγινει κατι τετοιο (οχι μια και δυο).
Ας περασουν οι ζεστες και θα δειξει με τα πρωτοβροχια! Αλλωστε δεν ειναι και η καλυτερη εποχη το καλοκαιρι για ψωνια τετοιου ειδους, αφου οι εταιριες ετοιμαζουν τις κυκλοφοριες τους μετα το Σεπτεμβρη. Ασε που με τη ζεστη που να τρεχεις στα μαγαζια να συγκρινεις...

Reaction score
0
Περιμενε να δουμε τι λεει και το denon 1910.
Aποτι διαβαζω θα παρουσιασει και η Σονυ νεα μοντελα αλλα δεν ξερω σε τι τιμες.
Ειδωμεν :wink:

Reaction score
0
Μου εκανε εντύπωση, η παρουσίαση του 575 στον Η.Ο, οσον αφορά την απόδοση στην εικόνα και ελπίζω να ειναι μια ατυχής εξαίρεση. Συνολικά αφιερώθηκαν μόλις 4 γραμμές με γενικότητες και αοριστίες. Κρίμα. :(

Reaction score
7
Κατά την άποψη μου το θέμα είναι ότι το συγκεκριμμένο μηχάνημα είναι universal, άρα παίζει όλα τα ηχητικά format, άρα το νέο που κομίζει είναι οι δυνατότητες του στον ήχο (stereo και multichanel) και η τιμή του άρα λόγω χαμηλής τιμής είναι αντιπροσωπευτική μηχανή που παίζει SACD και DVD-A POY να ανδεικνύει τις δυνατότητες των νέων ηχητικών formats;

Reaction score
5
Πολλα εχουν ακουστει για το PIONEER DV-575A
αλλα τελικα...
ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΕ ΣΤΟΚ?

Ολοι το περιμενουν?

Τελικα αρχιζω να πιστευω οτι τα τεστ τα εκαναν χωρις το μηχανημα :roll:

Reaction score
5
Πάντως από ευκολίες παιδία σκίζει. :D

Αν είχε και ψηφιακές εξόδους εικόνας για τους λάτρης του είδους.. :roll:

Reaction score
5
Το πηρε ενας φιλος (με καλο αυτι) και ειπε οτι απο ηχο ειναι καλο...
Καποιο προβλημα ειχε λεει με το progressive - δεν του βγαζε εικονα - και επρεπε να κανει reset, αλλα μολις παω απο εκει θα δω τι γινεται...

Reaction score
5
Είχα το πιο παλιό μοντέλο και το πρόβλημα με το progressive το πιο πιθανό να οφείλετε σε λανθασμένες ρυθμίσεις η σε λανθασμένα connections. :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.828
Παιδιά παράγγειλα δύο (for me and my bro). Η τιμή από φίλο είναι 200 ευράκια (νομίζω ότι θα το δούμε και πιο φθηνά σε κάνα μήνα) και μόνο επειδή παίζει τα πάντα αξίζει να το πάρετε.

Βεβαίως αναμένονται μέσα στην εβδομάδα γιατί η intersys δεν έχει δώσει πουθενά παρά κάποια demo.... (έτσι μας λέει τουλάχιστον...)
- Θα σας πω εντυπώσεις μόλις το πάρω στα χέρια μου.

Reaction score
50
Θεμιστοκλή, όχι, δεν έχει απ' όσο ξέρω (αλλά νομίζω ότι δεν κάνω λάθος).

Reaction score
50
Θεμιστοκλή, όχι, δεν έχει απ' όσο ξέρω (αλλά νομίζω ότι δεν κάνω λάθος).

Reaction score
1.252
Είναι ελευθερο περιοχων;

Στην Αγγλια, ειδα μαγαζι να πουλαει δυο εκδοσεις του καθε player (από γνωστες μαρκες) :Την Multi region και R2. Εδώ γιατι τα περισσοτερα ερχονται μονο για τη ζωνη 2; Μονο τα κινεζικα είναι ελευθερα περιοχων.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.828
Μπα, δεν είναι ελεύθερα περιοχών...

Ρε παιδιά τι έγινε με αυτά ????
Τα περιμένω κοντά 1 μήνα.... Στην infosystem είδα ένα από την intersys που λέει ότι ακόμη δεν ήρθαν μπόλικα? Έτσι είναι?...

Reaction score
1.252
http://www.sevenoakssoundandvision.co.uk/products/hotproducts.html

Κοιταξτε στα DVD players και θα δειτε ότι με μια μικρη διαφορα τιμης, μπορειτε να επιλεξετε σε R2 ή Multi Region. Εδώ δυστυχως οι επιλογη είναι συγκεκριμενη. Παντως σε τιμες από 500-600 ευρω και πανω το βρισκω απαραδεκτο να μην είναι Multi region το player. Αναρωτιεμαι ποτε θα εχουμε και εμεις τετοιες επιλογες.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.828
Λοιπόν το DVDάκι είναι μια χαρά παίδες. Τα λεφτά του τα αξίζει με 1000 ειδικά για τους μη έχοντες προβόλι.
- Για μουσική (CD), χρησιμοποιήστε το άφοβα. Γενικώς διαπίστωσα ισορροπημένο ήχο, μόνο μια μικρή θολούρα στα πρίμα και πιο γλυκά από το κανονικό μπάσα. Αν είχε άλλα dac θα έπαιζε πολύ καλύτερα. Εννοείται ότι παίζει τα πάντα.
- Για DVD δεν θα βολέψουν οι αναλογικές έξοδοι ήχου λόγω των λιγοστών ρυθμίσεων που έχει από το dvd ο χρήστης στη διάθεσή του άρα θα το συδέσετε υποχρεωτικά και ψηφιακά.
- Για μια ακόμη φορά διαπίστωσα πως ακόμη και από μια συσκευή 200€ σου κάνει εντύπωση ο ήχος sacd και dvd-audio. Μόνο και μόνο για να ακούτε τέτοια δισκάκια αξίζει τα το πάρετε.
- Η εικόνα τουλάχιστον στην ταπεινή 29άρα πολύ καλύτερη από το παλιό sony και με extra ρυθμίσεις.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.291
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.