Pioneer DV-585A ::..

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304

Το νέο χιτάκι στα DVDp ανακοίνωσε η Pioneer. Σύμφωνα με αποκλιστικές πληροφορίες του ΗΧΟΥ η Pioneer έχει ετοιμάσει το DV-585A που παίζει DVD-A, SACD, ΜP3, WMA, JPEG και δίσκους DivX . Παράλληλα θα παίζει όλους τους δίσκους DVD-R/-RW/+R/+RW... ακόμη και διπλού στρώματος.

To νέο player που θα αντικαταστήσει το προηγούμενο DV-575A, θα έχει DAC εικόνας 12bits/108ΜΗz, έξυπνο σύστημα πλοήγησης του δίσκου, λειτουργία ζουμ, progressive scan και βάρος 1,8 κιλά.
από το hxos.gr

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
μάλλον η κίνηση είναι στα πλαίσια της καθιερωμένης αλλαγής μοντέλων κάθε χρόνο...

αν τολμούσε η Pioneer να βάλει dvi/hdmi θα είχε δημιουργήσει το απόλυτο budget player...

Reaction score
14
Σε δουλειά να βρισκόμαστε :)!!!!
Έχει καταντήσει αηδία! :x

Η απαξίωση του μοντέλου που έβγαλαν (και των χρημάτων που διαθέσαμε τα κορόιδα) ....6 μόλις μήνες πριν και αυτό σε διαρκή βάση πλέον και από τις περισσότερες εταιρείες ηλεκτρονικών...έχει καταντήσει αηδία.

Reaction score
0
Δεν έχει ψηφιακή έξοδο DVI/HDMI .Το τηλεκοντρόλ είναι το ίδιο μ ετο δικό μου το 550 που είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια ακριβώς , δηλαδή το Πάσχα του 2003, δηλαδή 4-5 γενιές πριν ...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Είπαμε σε δουλειά να βρισκόμαστε...

Την στιγμή που υπάρχουν players των 80€ με dvi και hdmi η Pioneer σφυρίζει αδιάφορα...

(όσο για το τηλεκοντρόλ δεν πιστεύω να έχουν αλλάξει οι λειτουργίες οπότε γιατί να αλλάξει το τηλεκοντρόλ)

Reaction score
0
Σπύρος Μπλάτσιος said:
υπάρχουν players των 80€ με dvi και hdmi
Ποιά είναι αυτά ; Αναφέρεσαι σε yakamawa ; Αλλά και πάλι , δεν νομίζω να υπάρχει με 80 ...

Reaction score
0
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Υπάρχουν Samsung, υπάρχουν Kiss, κλπ κλπ
Samsung νομίζω ότι το φθηνότερο με DVI είναι το 745 το οποίο κάνει γύρω στα 200ευρώ. Αλήθεια, το έχει δει κανείς πουθενά φθηνότερα;
Για Yakamawa Σπύρο, ξέρω ότι το φθηνότερο με DVI κάνει γύρω στα 140 ευρώ. Αν ξέρεις μοντέλα τόσο φθηνά με DVI , πληροφόρησέ μας γιατί μάλλον με ενδιαφέρει το θέμα. Η σύνθεση που έκανα με το PC με DVI δεν μου πολυαρέσει και μπορεί να χρειαστεί να πάρω ένα ...

Reaction score
5
Είστε όλοι αχάριστοι ρε είναι sacd dvd audio progressive scan παίζει photo mp3 DivX οπτική και coaxial ψηφιακή έξοδο 5+2 αναλογικές εξόδους ήχου + scart και το συγκρίνετε με player τον 80 ευρώ επειδή δεν έχει ψηφιακές εικόνας? Δεν βλέπετε διαφορά ε? Μέσα τι λέει είναι το ίδιο με τα παλιά? Παίζει το ίδιο? Είναι καλύτερο είναι χειρότερο?

Πάντως από φάτσα σκίζει ε?

Και δεν με λέτε ξέρετε κανέναν που παίζει με dvi η χωρίς στον προβολέα με 80 ευρώ να γελάσω? :mrgreen:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Οι τιμές κατρακυλούν μέρα με την μέρα...
Το samsung πλέον το αγοράζεις με 140€, τα Yamakawa 120€-130€ και σίγουρα ώσπου να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το 585 θα έχουν βγει κι άλλα μηχανήματα...

Θα συμφωνήσω με τον Αντώνη ότι προσφέρει πολλά για τα λεφτά που αξίζει αλλά ποιο ο λόγος να αλλάξεις ένα μοντέλο με ένα ολόιδιο...

Αν θες να κάνεις την διαφορά τότε θα πρέπει να προσφέρεις ένα πλήρες μηχάνημα σε χαμηλή τιμή (όπως ετοιμάζετε να κάνει η philips). Αλλιώς απλά προσπαθείς να αναθερμάνεις το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοιού με μία από τα ίδια...

Reaction score
0
Μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες περι philips? Με ενδιαφερει πολυ και πιστευω πολλους ακομα. :D :D :D

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.618
Αν θες να κάνεις την διαφορά τότε θα πρέπει να προσφέρεις ένα πλήρες μηχάνημα σε χαμηλή τιμή (όπως ετοιμάζετε να κάνει η philips). Αλλιώς απλά προσπαθείς να αναθερμάνεις το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοιού με μία από τα ίδια...
Η δική μου αίσθηση είναι ότι δεν μιλάμε για επερχόμενο πολύ φθηνό player όμως. Πιστεύω ότι το philips, δικαιωματικά ίσως να αγίξει και τα 450 ευρώ.

Reaction score
784
Ξερει κανεις που μπορω να βρω το official firmware 1.09 για το 585?Σιγουρα εχει βγει,διορθωνει καποια πραγματα που με απασχολουν (μεγεθος τιτλων mp3),αλλα στο site της pioneer δεν υπαρχει τιποτα και δεν θελω να του βαλω patched firmware.Μπορει κανεις να βοηθησει?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300