Pioneer Vs Yamaha

Reaction score
0
Αυτή την εποχή βρίσκω σε Γερμανικά Site απίστευτες τιμές σε receivers λίγο παλιότερους και μεταξύ τους έχω ξεχωρήσει τον Pioneer VSX 1011 και τον Yamaha 1400.
Και οι δύο κοντά στα 600 ευρώ, ο pioneer συνήθως πιο φτηνός.

Ποιον να προτιμήσω λοιπόν και γιατί?

κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Και οι δύο είναι πολύ καλοί, αλλά αν διάλεγα εγώ θα έπαιρνα τον pioneer. Ένα πολύ αξιόλογο μηχάνημα με μπόλικη ισχύ, και φορτωμένο με όλα τα σύγχρονα πρότυπα αναπαραγωγής ήχου. Ο Yamaha δεν παει πίσω αλλά ο ήχος του απλά δεν με έπεισε...

Reaction score
41
Αυτή την εποχή βρίσκω σε Γερμανικά Site απίστευτες τιμές σε receivers λίγο παλιότερους και μεταξύ τους έχω ξεχωρήσει τον Pioneer VSX 1011 και τον Yamaha 1400.
Και οι δύο κοντά στα 600 ευρώ, ο pioneer συνήθως πιο φτηνός.

Ποιον να προτιμήσω λοιπόν και γιατί?

κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...
Λευτέρη βλέπω σε βάλανε στην μπρίζα τα AUDIO SPECTRUM.......... :wink:

Αλήθεια, αν κανείς βρει σε καλή τιμη τον ΥΑΜΑΗΑ 1400, γιατί να μην τον προτιμήσει απ' τον 1500 που μόλις κυκλοφόρισε?
Ξέρει κανείς αν οι διαφορές αξίζουν τα παραπάνω χρήματα?
Και δεν αναφέρομαι στα λίγα παραπάνω watt του 1500!
Ρωτάω για αλλαγές ουσίας.......Πχ άλλαξε το λογισμικό στο μικρόφωνο ρύθμισης και τώρα είναι καλύτερο?

Reaction score
0
Γιαννάκη δεν σ' έχω ξαχάσει, θα τ ακούσουμε τα ηχειάκια όταν τελειώσω με το χώρο.

Προς το παρόν τα χω στημένα σ ένα φίλο.

Άσε που έπεσε στα χέρια μου ένα ζευγάρι Audioquest midnight plus και έπαθα!
Μέχρι τώρα δεν πίστευα σε διαφορές ανάμεσα σε καλώδια αλλά αυτό ήταν το κάτι άλλο!!!

Το ηχείο άλλαξε χαρακτήρα παντελώς! Άψογο χαμηλό και μεσαίες βελούδο...

I believe, I believe!

Δεν μας είπες όμως. Pioneer 1011 ή Yamaha 1400????????

Reaction score
41
Λευτέρη καλησπέρα!

Δεν έχω ακούσει τον ΥΑΜΑΗΑ 1400 (παρά μόνο τον PIONEER) αν και κάποια στιγμή θα τον ακούσω στο μαγαζί του HI-Q (Πάνο Παπαγεωργίου)!

Αλλά και να τον είχα ακούσει δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί:
1)Θα είναι διαφορετικά τα συνοδα μηχανήματα (ηχεία-καλώδια-πηγές)
2)Δεν θα έχουν γίνει στον ίδιο χώρο
3)Δεν θα μπορώ να συγκρίνω ηχητικά γιατί έχει περάσει πολύς καιρός από τον 1011

Παρ' ότι είμαι ΥΑΜΑΗΑκιας θα σε συμβούλευα να πας σε κάποιο μαγαζί να ακούσεις και τα δύο μηχανήματα πάνω στα ίδια ηχεία και στον ίδιο χώρο για να βγάλουν τα ΔΙΚΑ σου αυτιά συμπέρασμα για το τι προτιμάς!
Παρόλο που όταν με το καλό αγοράσεις το ένα από τα δύο και το βάλεις με τα AUDIO SPECTRUM να περιμένεις διαφορές και πάλι (λόγω άλλων ηχείων και κυρίως χώρου) αλλά τουλάχιστον θα έχεις επιλέξει ανάμεσα στα δύο με την κρίση σου! Και πίστεψέ με......όσο άπειρος κι αν είσαι, εσύ θα κρίνεις πολύ καλύτερα τι σου ταιριάζει, ανεξάρτητα προδιαγραφών-θεωρίας-χρημάτων-περιοδικών-συζητήσεων!

Προχώρα Λευτέρη!
Μην ανησυχείς!
Να ΄σαι σίγουρος ότι θα επιλέξεις σωστά!
Και προς θεού.......όταν ψωνίσεις μην βάλεις ΚΑΝΕΝΑ να κρίνει το αποτέλεσμα! Αν σου αρέσει εσένα............σε όλους τους άλλους ας περισσεύει! :wink: :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.892
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan