PIONEER VSX-916-K (ή S)

Reaction score
6
Καλησπερα σε όλους ,
Βασικα σκεφτομαι να αγορασω ενα Ραδιοενισχυτή για ενα δωματιο γυρω στα 13 m2, θα ήθελα , εαν ξερει καποιος , να μου πει την γνωμη του για τον συγκεκριμενο Ραδιοενισχυτή της Pionneer.
Δεν έχω φοβερες απαιτήσεις , με καλυπτει απόλυτα απο πλευρας συνδεσμολογιας και απο τιμη εχει γυρω στα 400€ (τοσα περιπου θελω να διαθεσω) . ( εχει φωτο σε αυτο το link http://www.audioexpert.cz/prijimace-zesilovace/pioneer-vsx-916-k)
Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας .

Reaction score
7
Με τι ηχεια θα τον χρησιμοποιησεις; Απο πλευρας ευαισθησιας κυριως, αν και ο χωρος ειναι "μικρος" και μαλλον δε θα εχεις προβλημα εντασεων...

Reaction score
6
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Με τι ηχεια θα τον χρησιμοποιησεις; Απο πλευρας ευαισθησιας κυριως, αν και ο χωρος ειναι "μικρος" και μαλλον δε θα εχεις προβλημα εντασεων...
Τα ηχεια ειναι μικρα και ειναι 90 dB οπως ειπα ο χωρος ειναι περιπου 12μ2 οποτε απο πλευρας εντασων ειμαι μια χαρα, το θεμα ειναι τι λεει ο συγκεκριμενος ενισχυτης, ο οποιος πρεπει να ειναι η εξελιξη του 915 . ( Δεν ξερω μηπως πρεπει να στραφω σε καποιον YAMAHA ή καποιον αλλον στο ιδιο επιπεδο τιμης )

Reaction score
0
O yamaha είναι λίγο καλύτερος όσον αφορά τη μουσική ενώ ο pionner είναι λίγο καλύτερος στις ταινίες.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας