Pioneer VSX-AX4ASi & VSX-AX2AS από τέλος Σεπτεμβρίου ...!!!!

Reaction score
6
Δύο νέους πολυκάναλους ενισχυτές θα διαθέσει η Pioneer από τέλος Σεπτεμβρίου....
Τον VSX-AX4ASi και τον VSX-AX2AS
Η διαφορά τους είναι στον αριθμό των HDMI εισόδων (ο μεγάλος έχει 4, ο μικρός 3 !)
Επίσης ο μεγάλος έχει USB είσοδο για pc, 2 εισόδους iLink καθώς και ένα δεύτερο μικρό τηλεκοντρόλ (για multi-room ή απλούστερη χρήση)
Και οι δύο φοράνε τσιπάκι DCDi by Faroudja και υποστηρίζουν αναλύσεις μέχρι 1080p !!!!
Επίσης υποστηρίζουν το iPod Photo, Advanced Multi-Channel Acoustic Calibration (MCACC 3η γενιά) με 9-band equalization & standing wave control. Τέλος φέρουν λογότυπο (και προδιαγραφές) THX Select 2

VSX-AX4ASi Front:

Back:

VSX-AX2AS Front:

Reaction score
83
deliol said:
Δύο νέους πολυκάναλους ενισχυτές θα διαθέσει η Pioneer από τέλος Σεπτεμβρίου....
Η διαφορά τους είναι στον αριθμό των HDMI εισόδων (ο μεγάλος έχει 4, ο μικρός 3 !)
Επίσης ο μεγάλος έχει USB είσοδο για pc, 2 εισόδους iLink καθώς και ένα δεύτερο μικρό τηλεκοντρόλ (για multi-room ή απλούστερη χρήση)
Και οι δύο φοράνε τσιπάκι DCDi by Faroudja και υποστηρίζουν αναλύσεις μέχρι 1080p !!!!
Επίσης υποστηρίζουν το iPod Photo, Advanced Multi-Channel Acoustic Calibration (MCACC 3η γενιά) με 9-band equalization & standing wave control. Τέλος φέρουν λογότυπο (και προδιαγραφές) THX Select 2

VSX-AX4ASi Front:

Back:

VSX-AX2AS Front:
:?Συγκεκριμμένα επειδή ενδιαφέρομαι για τον AX2AS κάνει και upscaling σε 720p or 1080i σε αναλογικό σήμα από τις composite or componet εισόδους?????????? Ενδιαφέρομαι άμεσα γιατί είμαι μεταξύ αυτού και του YAMAHA RVX2600 ο οποίος κάνει upscaling.

Reaction score
83
:o :o : :? :?Μήπως υπάρχει καμιά νεότερη πληροφορία για τους συγκεκριμένους ενισχυτές σχετικά με το αν κάνει upscaling στα 720p or 1080i όταν παίρνει αναλογικό σήμα???? Συγνώμη που επιμένω στην ερώτηση αυτή αλλά είμαι μεταξύ αυτού και του YAMAHA και για τον οποίο έχω θέσει κάποια ερωτήματα σε άλλο post και για τα οποία περιμένω και εκεί κάποιες απαντήσεις. Ευχαριστώ και συγνώμη για την επιμονή μου.

Reaction score
83
CRISS said:
deliol said:

VSX-AX4ASi Front:

Back:

VSX-AX2AS Front:
:?Συγκεκριμμένα επειδή ενδιαφέρομαι για τον AX2AS κάνει και upscaling σε 720p or 1080i σε αναλογικό σήμα από τις composite or componet εισόδους?????????? Ενδιαφέρομαι άμεσα γιατί είμαι μεταξύ αυτού και του YAMAHA RVX2600 ο οποίος κάνει upscaling.
Συγκεκριμμένα επειδή ενδιαφέρομαι για τον AX2AS κάνει και upscaling σε 720p or 1080i σε αναλογικό σήμα από τις composite or componet εισόδους?????????? Ενδιαφέρομαι άμεσα γιατί είμαι μεταξύ αυτού και του YAMAHA RVX2600 ο οποίος κάνει upscaling.

Reaction score
6
Ναι, αφού φοράει το "DCDi by Faroudja" μπορεί να κάνει conversion στα 1080i όλα τα σήματα... (το 1080p το κάνει Passthrough)

Η Pioneer στο site της αναφέρει το εξής:
"The VSX-AX4ASi and VSX-AX2AS and are equipped with four and three HDMI inputs respectively, fully capable of handling 1080p video signals. Both receivers use an advanced video scaler chipset with DCDi by Faroudja technology and feature flicker-free interlaced to progressive conversion options."

Στο δε manual του VSX-AX2AS αναφέρει:
"The video converter ensures that all video sources are output through all of the MONITOR VIDEO OUT jacks.
The only exception is HDMI and high-definition component video: since these resolutions cannot be downsampled, you must connect your monitor/TV to the receiver’s HDMI/component video outputs when connecting these video sources.
If several video components are assigned to the same input function (see The Input Setup menu on page 63), the converter gives priority to HDMI, component, S-video, then composite (in that order).
• For optimal video performance, THX recommends switching Digital Video Conversion (in Setting the AV options on page 66)OFF."

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Tι διαφορες (πλην εισοδων hdmi) εχει ο νεος AX2AS με τον παλιο ΑΧ2ΑV-S;εννοω σε upscalling

Reaction score
3
Φίλε μου δε ξέρω αν κατέληξες αλλά έχω τρεις μέρες που αγόρασα τον Vsx-ax2as-s και τα έχω δει όλα.Φοβερό το μηχανάκι!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Pioneer VSX-AX4ASi & VSX-AX2AS από τέλος Σεπτεμβρίου ...!!!!

Φίλε μου δε ξέρω αν κατέληξες αλλά έχω τρεις μέρες που αγόρασα τον Vsx-ax2as-s και τα έχω δει όλα.Φοβερό το μηχανάκι!
Τιμή και κατάστημα;
Με τι "παρέα" παίζει;

Reaction score
3
apothema.gr Πάρε τηλέφωνο και συζήτησε την τιμή. Έψαξα παντού και τον πήρα 1040ευρώ!!! Νομίζω καλή τιμή.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.986
Members
38.274
Νεότερο μέλος
Triumph