Παιδιά ψάχνω για ένα player που να διαθέτει HDMI, να έχει καλή ποιότητα εικόνας και ήχου, να κάνει upscaling εως 720p και να παίζει SACD ενώ να μην ξεπερνά τα 300 ευρώ.
Έχω υπ' όψη μου το Sony DVP-NS92V. Έχετε άλλες προτάσεις;
κατα την γνωμη μου πρεπει το player να ειναι η να μπορεις να το κανεις ευκολα region-macrovision free
πχ το samsung 950 μετα το σπασιμο κανει upconvert και απο τα component
1. With tray empty press repeat key
2. press keys 5-7-5-3-8.
3. 2 will appear on screen press 9 for multi-region.
This worked first time no problems.
hacking the player not only allows it to play any region, it also allows you the option to select NTSC or PAL which where previously unavailable(although i have left mine on PAL and have had no problems playing region 1 or 2 discs at all with no noticable difference in picture quality) and it gives you the full range of upscaling options (upto 1080i) previously unavailable.
κοιτα και το Oppo 971
και το μικροσκοπικο Toshiba SD-350E που σπαει ετσι
Multi region through remote:
1 Open Tray
2 Key "2403960"
3 key "enter" repeatedly to go to region "9"
4 close tray
Παιδιά γεια σας, από σήμερα θεωρώ τον εαυτό μου μέλος αυτού του θαυμάσιου forum και σκέφτηκα να καταθέσω κι εγώ την μικρή εμπειρία μου για να βοηθήσω και να βοηθηθώ.Δεν φλυαρώ άλλο και αρχίζω αμέσως.
Πήρα το sony ns92v πριν 5 μέρες στα 260 €. Είναι κυριολεκτικά θαυμάσιο.
Παίζει τα πάντα απο cd,dvd και divx με ελληνικούς υπότιτλους , ελληνικό μενού, ρύθμιση delay και πολλές ρυθμίσεις σε εικόνα και ήχο,SACD ktl.
Χρώματα άπαιχτα στη Hitachi 32LD7200 και ήχος αρκετά καλός για τα λεφτά του.
Κι έρχομαι στα αρνητικά που στην ουσία είναι ένα και βασικό κατά τη γνώμη μου.Όταν κάνει upscaling στα 720p ή στα 1080i στα DVD μου κόβει 1 εκ της εικόνας από αριστερά και 1/2εκ (μισό εκ) από πάνω.
Επικοινώνησα με τη sony αλλά απάντηση δεν πήρα.(το περίεργο θα ήταν να πάρω)
Η επλογή δική σας. Πάντως το συμπέρασμα είναι ότι αυτή η τεχνολογία δεν ωρίμασε ακόμη , πόσο μάλλον τα blueRay kai ta HD-DVD