PLEASE ΒΟΗΘΕΙΑ

Reaction score
0
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΑΦΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

NAD 216 THX
YAMAHA DSPA3090
ROTEL RB971
SONY XA50ES

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ :121:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩ!

Reaction score
50
Φίλε μου καλή χρονιά και σ' εσένα αλλά θα σε παρακαλέσω να μη γράφεις με κεφαλαία. Εκτός του ότι δείχνει σα να φωνάζεις, δεν είναι και ευανάγνωστα.

Τώρα για τις τιμές τι ακριβώς ζητάς; Να σου πούμε πόσο να πουλήσεις τα μοντέλα που έχεις; Νομίζω αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα. Εν πάσει περιπτώσει, αν θες να πουλήσεις κάτι, η σωστή κατηγορία είναι οι αγγελίες.

Reaction score
14
το πιθανότερο ζητάει ενδεικτικές τιμές αγοράς, τιμές προσφοράς σε μαγαζιά για να επιλέξει τον ενισχυτή που θα αγοράσει...

Με προχειρο ψαξιμο που εκανα δεν βρήκα τιμή γιατι είναι ψιλοπανάκριβα μοντέλα και δεν υπάρχουν σε λιστες Online Μαγαζιών... ο NAD και ο YAMAHA που λιγο googlarisa

Reaction score
0
Επειδή είμαι λίγο άσχετος με τα μοντέλα και τι λεφτά αξίζουν γι' αυτό ρωτάω για να ξέρω περίπου τί λεφτά μπορώ να τα πουλήσω σε λογικές τιμές βέβαια.Θα ήμουν υποχρεωμένος αν με διαφωτίζατε λιγάκι.

Reaction score
5
Σε γενικές γραμμές, αν το προιόν είναι σε καλή κατάσταση αλλά όχι και πολύ καινούργιο πχ.4-6 ετών, ισχύει ο "άτυπος" κανόνας της "μισής τιμής", δηλαδή το δίνεις στη μισή τιμή που το αγόρασες.

Τώρα βέβαια αυτό μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα:
1) με την κατηγορία του προιόντος πχ. οι δικάναλοι ενισχυτές δεν χάνουν την αξία τους τόσο γρήγορα όσο οι πολυκάναλοι ενισχυτές και οι projectors, κατηγορίες όπου οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και τα νέα μοντέλα αισθητά καλύτερα.
2) τη "μάρκα", αφού ένα επώνυμο προιόν με αναγνωρισμένη αξία δύσκολα χάνει την αξία του απέναντι σε ένα αντίστοιχο πχ. τα B&W ηχεία ακόμα και 10ετίας μεταπωλούνται σαν ψωμοτύρια (τα τελευταία καινούργια γιατί δε νομίζω να θέλει κανείς μισοφαγωμένο... ψωμοτύρι :) ) ενώ άντε να πουλήσεις κανένα Pioneer ηχείο αντίστοιχης τιμής και ηλικίας... θα το σκοτώσεις κυριολεκτικά για να μην πω θα το χαρίσεις!
3) την τρέλα του ιδιοκτήτη
4) και πάει λέγοντας...

Reaction score
14
πόσο τα είχες αγοράσει και πότε, αν μας τα πείς αυτά ίσως σου βάλουμε current prices

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PLEASE ΒΟΗΘΕΙΑ

Δεν τα αγόρασα εγώ οπότε δεν γνωρίζω τιμές αλλά ξέρω οτι αγοράστηκαν περίπου πριν 8 χρόνια

Reaction score
0
Απάντηση: PLEASE ΒΟΗΘΕΙΑ

Καλή χρονιά και σε σένα.
Ενδιαφέρομαι για τον NAD 216 THX που πουλάς. Έχω τον ίδιο και ψάχνω άλλον ένα να τους κάνω μονοφωνικούς. Έχει σαν μοντέλο καταργηθεί εδώ και χρόνια οπότε λόγω παλαιότητας διαθέτω μέχρι 300-350 ευρώ. Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου σε παρακαλώ ένα email στο [email protected].

Ευχαριστώ....
Παναγιώτης

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent