Please Heeelp για αγορά TV

Reaction score
0
Ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό για αγορά tv. τελικά έχω καταλήξει στα εξής μοντέλα της LG
LCD 37'' LC2R και PLASMA 42'' PC3R . Τα έχω βρεί σε 1400e και 1600e αντίστοιχα. Τι γνώμη έχετε
για αυτά τα μοντέλα;
Σημειωτέον η απόσταση θέασης είναι γύρω στα 3 μέτρα και η χρήση τους προορίζεται για θέαση tv και
dvd ταινιών με περισσότερο χρόνο στη θέαση τηλεοπτικών σταθμών. Επίσης μένω σε μια περιοχή
της Χαλκίδος που δεν έχει καλό τηλεοπτικό σήμα (αααχ καημός πχ το Star το πιάνω με αρκετά χιόνια-ευτυχώς μόνο αυτό-το επόμενο βήμα μάλλον θα είναι δορυφορικός δέκτης :) :))
Τα γνωστά προβλήματα των Plasma ισχύουν ακόμα; Δηλαδή Burn-in,έντονο solarize,χρειάζονται στρώσιμο;
Έχει κανείς αυτά τα μοντέλα να μου πεί τη γνώμη του;
Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθεια σας

Υ.Γ Προτιμώ την LG 1) γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα για την υπστήριξη της (αχρείαστη νάναι)
2) γιατί σπονσονάρει την ομαδάρα μου :lol: :lol: :lol:

Reaction score
417
Καλωσόρισες stef.
Για το μόνο που μπορώ να απαντήσω είναι ότι ναι τα γνωστά προβλήματα των plasma ισχύουν ακόμα.
Έχουν βγει κάποια κολπάκια σε κάποια μοντέλα για να εξαλείψουν το φαινόμενο burn in, αλλά το πρόβλημα δεν παύει να υπάρχει.
Ακόμα και για το solarize υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις αλλά δεν παύει να το βλέπεις.
Όλα τα παραπάνω τα είδα σε μία lg 42 plasma ενός φίλου.
Μοντέλο δεν θυμάμαι.

VG

Reaction score
0
Η LG εχει καλη υποστηριξη.Ο λογος πρεπει να ειναι (προσωπικη εικασία) οτι δεν κανει ποιοτικο ελεγχο.
Τα βγαζει απο την παραγωγη στην καταναλωση,και μετα βλεπει τι ψαρια επιασε,ενω παραλληλα πονταρει στο οτι πολλοι δεν θα προσεξουν 2 καμμενα πιξελ ή για ασχετους λογους δεν θα ασχοληθουν με το οποιο προβλημα.
Ας διαχωρισουμε λοιπον σαφως την υποστηριξη απο την ποιοτητα.

Reaction score
3
Stef, καλωσήρθες στη σελίδα.
Αν και είμαι υπέρ των προβολέων, θα σου πω τη γνώμη μου με βάση τις δικές σου ανάγκες.
Καλύτερη λύση για μένα αυτή τη στιγμή, είναι να πάρεις την ΑΜΟΙ 37 ή 42 και εξηγώ γιατί.
1ον Θα έχεις μια ανάλυση 1920χ1080p (HD) και θα είσαι καλυμμένος για τα επόμενα χρόνια.
2ον Αφού δεν έχεις καλό τηλεοπτικό σήμα, μπορείς να πάρεις ένα δ. δέκτη HD και έτσι να μπορείς να απολαμβάνεις και την ποιότητα high definition.
Εδώ βέβαια καλό θα ήταν να σε συμβουλέψουν και άλλα μέλη της σελίδας που είναι πιο ειδικοί σε αυτά.
Εγώ απλά εξέφρασα τη γνώμη μου με βάση τις ανάγκες σου.

Reaction score
0
Την 37άρα LG την έχω δει και μπορώ να πω ότι είχε πολύ καλό τηλεοπτικό σήμα.
Αν θα βλέπεις περισσότερο TV, πάρε την.

Reaction score
0
Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση. Τελικά δεν άντεξα άλλο, σήμερα έκλεισα την 37LC2R και την παραλαμβάνω σε 3 μέρες
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ανυπομονώ να δω την τριλογία του Άρχοντα, το βασίλειο των ουρανών και τη Τροία. Τρελλαίνομαι για επικά τι να κάνουμε;
:) :) :) :) :) :) :) :) :)

Τώρα το άλλο άγχος. Αυτή χρειάζεται κάποιο στρώσιμο; Πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερα;
Είπατε κάτι για δ.δέκτη. Μπορείται αν θέλετε να γίνεται πιο σαφής;
Είμαι και λίγο σκράπας :? :? :? :?
Για ρυθμίσεις γνωρίζεται κάτι ή αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο post να με παραπέμψεται;
Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά.....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.036
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic